Sayfa 632/1001 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, bugün Vali Hasan Karahan başkanlığında olağanüstü toplandı. Toplantı sonrası, koronavirüs tedbirleri kapsamında, il genelinde maske kullanımının zorunlu hale getirildiği açıklandı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,185
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    O Nur size de yansıdı mı,sayın refaba.😃
    %300 aldık,yanlız TAÇ kaçtı,%25 kazançlan çıktık,8.26 bugün hala tavanda,çünkü hisse güvenilmezdi,paçayı kurtardığıma dua etmiştim,öyleye tahtası geçici kapatılmıştı kapa bildirim göndermediği için,kap kacakta onu göz altı pazarına postalamış olup 3 cıvrı olan hisse 1.67 iken tahtasını kapatmıştı spk,spk ne yapar,patronların kılıfına uydurdukları satışları onaylar,guya KY'yı kolluyor,ne kollaması kol gibi geçiriveriyor,patronlarda sırıtarak sattıkları hisselerin keyfini sürüyor,adamlara doğru dürüst yaptırım yokki,neyse göz altını severim,en fazla kazancım onlardan oldu,tabiki 6-7 adet hissemin tahtaları 10 senedir hala kapalı,olsun,onların zararını katlayarak çıkardım göz altından

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    %300 aldık,yanlız TAÇ kaçtı,%25 kazançlan çıktık,8.26 bugün hala tavanda,çünkü hisse güvenilmezdi,paçayı kurtardığıma dua etmiştim,öyleye tahtası geçici kapatılmıştı kapa bildirim göndermediği için,kap kacakta onu göz altı pazarına postalamış olup 3 cıvrı olan hisse 1.67 iken tahtasını kapatmıştı spk,spk ne yapar,patronların kılıfına uydurdukları satışları onaylar,guya KY'yı kolluyor,ne kollaması kol gibi geçiriveriyor,patronlarda sırıtarak sattıkları hisselerin keyfini sürüyor,adamlara doğru dürüst yaptırım yokki,neyse göz altını severim,en fazla kazancım onlardan oldu,tabiki 6-7 adet hissemin tahtaları 10 senedir hala kapalı,olsun,onların zararını katlayarak çıkardım göz altından
    SPK bin kimi koklayıp,kimi kolladigi, Bimeks Bilgisayarın tahtasını 6 kuruşa düşünceye kadar kapatmadigindan biliniyor zaten..

Hazine: Nisan İç Borç Çevirme Oranı %295.0 (Önceki %137.4)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Burdur'da iş başı yapacak berber, kuaför ve güzellik salonlarında çalışanlara koronavirüs (Covid-19) testi yapıldı. Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler beldesinde testi pozitif çıkan bir berber karantinaya alınd

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,185
     Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    SPK bin kimi koklayıp,kimi kolladigi, Bimeks Bilgisayarın tahtasını 6 kuruşa düşünceye kadar kapatmadigindan biliniyor zaten..
    Bende hala 1 lotu var evladiyelik

Aneltide es geçmemek lazım,Rıdo para içinde yüzüyordu,tahtasını kapattı spk,sonra çağrı fiatı açıkladı 1.29 falan,maliyet 0.50 bende,az lotum yoktu,umutlu olduğumdan 66.000 lot vardı,kazancı siz hesaplayın,çoklarıylan mahkemelikti Rıdo,hissenin fiatı 7 tl diyordu mahkemeye verenler,kar çarpanlarıylan öyle yapıyordu,ben ne uğraşacağım mahkemelerde diye çağrı fiatından postaladım gitti,çağrıya katılmayanlar şimdi ağlaşıyor,spk güvensiz olduğundan bunu değerlendirdim.Rıdo ise şimdi pis,pis sırıtıyor,3 tl olan hisseyi 0.40 krş'a kadar satmıştı,esasında mahkemeye verenleri kutamak lazım,zaten onlar sayesinde çağrı fiatını açıkladılar,bilemiyorum mahkemeye verenler bizd şirkete ortak olduk artık diyorlardı,ne derece doğru bilemiyorum.

Van'ın İpekyolu ilçesinin Ortanca Mahallesi'nde düzenlenen taziye sonrası bölgedeki coronavirüs vaka sayısı 95'e yükseldi.

Sayfa 632/1001 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •