Pakdemirli : Yetiþtiricilerimize hayvan baþý 65 lira olmak üzere toplamda 100 milyon liralýk yem desteði veriyoruz
Pakdemirli : Yetiþtiricilerimize hayvan baþý 65 lira olmak üzere toplamda 100 milyon liralýk yem desteði veriyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Menemen enflasyonu TÜÝK enflasyonunu katladý
Türkiye Ýstatistik Kurumu (TÜÝK) verilerine göre, Nisan'da tüketici fiyatlarý (enflasyon) bir önceki aya göre yüzde 0,85 artarken, gýdada bu oran yüzde 2,53 oldu. Bir menemen yapýmýnýn maliyeti ise bir ayda soðanlýda yüzde 8,64, soðansýzda yüzde 4,39 arttý.
Sozcu.com.tr'ye konuþan "menemen endeksi"nin yaratýcýlarýndan Dr. Caner Özdurak, petrol fiyatlarýnýn bu kadar düþtüðü bir dönemde fiyatlardaki artýþýn düþündürücü olduðunu söyledi.
Özdurak, karantina döneminde menemen yapmak için alýnan domates, soðan, yumurta gibi ürünlerde panikle ve stoklama için yapýlan alýmlarýn da menemen yapým maliyetini ve dolayýsýyla menemen enflasyonunu yukarý çektiðini belirtti.
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...tladi-5793835/
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Ýyi günler
..........
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Tcmb, fx karþýlýðý tl swaplarda limiti %30'dan %40'a çýkardý-bloomberg ht
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Almanya anayasa mahkemesi, ecb'nin tahvil alýmýnýn anayasa'yý kýsmen ihlal ettiðine karar verdi
almanya anayasa mahkemesi, ecb:'nin tahvil alým programýna iliykin talepleri reddetti
Sterlin/TL 8.8016
Dolar/TL 7.0742
Yer Ýmleri