Otel ve restaurantlarýn 27 Mayýs’ta açýlacaðý iddiasý var
Otel ve restaurantlarýn 27 Mayýs’ta açýlacaðý iddiasý var
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Cumhurbaþkanlýðý Kabinesi toplandý , toplantý sonrasý Erdoðan’ýn açýklama yapmasý bekleniyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye Basketbol Federasyonu, Erkek ve Kadýn branþlarýnda liglerin sonlandýrýldýðýný açýkladý
TBF Baþkaný Hidayet Türkoðlu: "Bütün liglerimizi sonlandýrmýþ bulunuyoruz. Liglerde þampiyon ilan edilmeyecektir. Düþme ve çýkma sistemi uygulanmayacak."
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in yardýmcýsý Hasan Þaþ görevinden istifa ettiðini açýkladý.
Çok sayýda ürüne yüzde 30'a kadar ilave gümrük vergisi getirildi. Altýn, mücevher, buzdolabý, çamaþýr makinesi, klima dahil birçok ürüne ek gümrük vergisi geldi. Ek gümrük vergisi 30 Eylül'e kadar yüzde 30, sonrasýnda ise yüzde 25 oranýnda olacak./ NTV
Ek vergi getirilen ürünler : Altýndan ve kýymetli taþlardan mücevherat, buzdolabý ve derin dondurucular, bulaþýk makineleri, çamaþýr makineleri, split klimalar, ocak ve yemek piþirme cihazlarý, su filtreleri, turbo kompresörler, motor parçalarý, golf arabasý, mensucat açma sarma makineleri, çeþitli el ve ziraat aletler, metalden eþyalar, alçýdan inþaat malzemeleri, ahþap kapý ve pencereler, prefabrik yapýlar, demir-çelikten teller, halatlar, kablolar, zincirler, bakýrdan teller, kablolar ve halatlar, yer kaplama ve döþemeleri, yapýþkan bantlar, kauçuk levhalar, zaman kontrol cihazlarý, müzik aletleri, oyun aletleri, kayaklar ve spor malzemeleri, kilitler, menteþeler, makaslar, fýrçalar, fermuarlar, çakmaklar, hijyenik ürünler, tripodlar
Tüm Eskiþehir dýþarýda dersem yanlýþ dememiþ oldurum .. Mart ayýndan bu yana dýþarýnýn en kalabalýk olduðu günü yaþýyoruz ..
Yer Ýmleri