https://x.com/BHTArastirma/status/18...iJcYpZacA&s=19
Printable View
Avrupa'nın kırmızı çizgisi mülteci ve mülteci politikası dedik,bu politikada iktidar ile hemfikirler.Abd dediğimiz oluşumun ise kırmızı çizgisi Kürtler ve Kürt siyaseti,kendi adıma ben burada da iktidar ile hemfikir olduğunu düşünüyorum.İktidar açısından dışarda sorun yok.İktidar açısından içerde ise muhalefet çok sorun teşkil etmiyor, çünkü muhalefet çok parçalı ve çok handikapları var.Benzetme yaparsak çok parçalı pazıl gibi.Tüm pazıl parçalarını bir araya getirmekte yetmiyor,araya başka pazıllara ait parçalarda giriyor ve bunları ayırt etmek imkansız .İktidar için en düzeltilmesi zor yada imkansız şey ekonomi.Burada da iktidarı kurtaran şey ülkenin kayıt dışı zenginliğinin muazzam olması.Yani uzun lafın kısası iktidar hala avantajlı,bu avantajın bir sebebi de 25 yıla uzanan bir iktidar süreci.25 yıl süren bir iktidar bir 25 yıl daha sürebilir. Muhalefete ve muhaliflere çatışmadan uzak durma ve sakinlik öneriyorum.Fay hatlarını germeye gerek yok, ortalık sarsılırsa pazılın her parçası bir yere dağılır.İktidar tarafı tutkalla yapıştırılı.Yani muhalefet için doğru aday ve karşı tarafa iktidar değişimi halinde rövanş olmayacağı garantisi ve duygusunu verme tek reçete bu....( Yazıya dökebilecegim kısımlar böyle,dökemeyecegim ise yüzde 99 'a tekabül ediyor, yanlızca bu yazıya mahsus değil tüm yazdıklarım dahil)
Ben kaçar kar muhabbeti trafiğe kalmıyayım.
thy 315 altı paraşütü açarlarsa 312 doğru pıst 100 0.80-0.70 lerden kapatır diye hesabım.
2 milyar jeton atılan tahta o ana oyuncu:)
kolay gelsin