yarın 4,15 olurmu başkan.
Printable View
ben de en az sizin kadar büyükerşen aday olsun isterdim..
ama icraat yapmak için önce seçilmek gerekiyor haliyle :)
büyükerşen; yaş, iştah, enerji, hitabet, chp dışı seçmene fazla elit kalma, buna bağla sağ cenahtan oy almakta sıkıntı ihtimalleri vs düşünceleriyle taca çıktı muhtemelen.
bir süredir kulis sızıntılarından duyduğumuz isimlerden ikinci turda hem muhafazakar hem hdp seçmeninden oy alabilecek adaylar arasında en zayıfı olsa da en mantıklı 3 alternatiften biriydi bence muharrem ince.
ancak.. son ana kadar ağır basan diğerlerinden şener parti tabanından ağır veto yiyebilir; kesici, gerek popülerite gerek hitabet eksikliğinden dolayı umulanı veremeyebilir diye düşünülüp elenmiş olsalar gerek.
özgür demirtaş, uğur dündar gibi fanteziler de güzeldi o başka:)) her neyse..
şu bir gerçek ki, her kim aday açıklansa 100% bir memnuniyet, onay olmayacaktı. yoksa zaten neden debelensinler, vakit kaybetsinler bunca zaman..
şahsi düşüncem muharrem ince gerek parti tabanını sürükleyebilecek, seçim ikinci tura kalırsa muhafazakar, milliyetçi cenaha fazla ters gelmeyecek, hdp seçmenin de sıcak bakma ihtimali olan (hdp lilerin tezkeresine hayır demiş biri), hitabeti ve halktan biri görüntüsüyle bu şartlar altında optimal adaylardan biri olduğu.
umarım yanılmam.
Eline saglik.guzel bilgiler paylasiyorsun
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayhan beyin paylaştığı yazıya göre demek ki 1958 yılında dış borç tutarı 257 milyon dolarmis..Benim paylaştığım yazıyla fark milyon dolar milyar dolar farkiymis...😊 Aleni takdim tehir....
Cumhurbaşkanı Adaylığı açıklanması beklenen İnce'nin yarınki Cuma namazını kılmak üzere Hacı Bayram Camisi'ne gitmesiyle Laiklik Oku yere düşürülmüş olur mu olmaz mı?
CHPES diye ben boşuna demiyorum....
Muharrem İnce'nin programı akıllara 23 Nisan 1920'de TBMM'nin açılışını getirdi. Yine bir cuma gününe gelen TBMM'nin açılışında da Heyet- i Temsiliye Başkanı Mustafa Kemal ve beraberindekiler Hacı Bayram Camisi'nde namaz kılmış, ardından dualar ve Kur'an eşliğinde 1. Meclis'e gelen kalabalık TBMM'nin açılışını gerçekleştirmişti.
Daha da acıtan tarafı şu:
CHPES'e göre (şikayet eder durur), AKP 'nin yaptığı hep dini siyasete alet etmek...
Ama şu yaptığına bak...
Ele verir talkını kendi (de) yutar salkımı...
Peki oylarına talip oldukları laik cumhuriyetçi kesimin ne düşündüğü bunların umurunda değil mi yoksa?
Dinci kesimden 3-5 oy alacağız diye ya kaybettikleri?