Hemen hemen aynı şeyleri yapmışız.Ben de tam hesaplamasam bile ilk satışımı 40-43 ortalama ile yapmıştım.
Dönüyor bu galiba diye düşünüp tekrar almak dahi aynı.Ben de 27 den tekrar alıp zararla satmıştım,23 tl ortalama ile
Printable View
Bu aksam bi masa kurdurayim kendime..
https://www.instagram.com/reel/CzJz6...drOTN4aGNkcw==
Beyas peynir, kavun, denis borulcesi, kabak cicegi dolmasi, biraz patlican kizartmasi, begendili ahtapot yanina da bi duble buzlu raki...
Para para para biriktir, biriktir de nereye kadar degil mi Bospo? :)
Operasyon yemis kagita, hem de bu kadar guclusunu yemisine oyle bir kac ay sonra geri gelinir mi Canmert abim?
Ya ebediyen unutacaksin geri donmeyeceksin hic, en guzeli budur, ya da en az 2 sene bekleyeceksin.
Sonra bakacaksin.
Ne kadar tecrubeli olsak da yine ayni yanlislari yapabiliyoruz bu hayatta. :)
Hirs, acgozluluk sen ne dersen de adina, bize ayni hatalari yaptiriyor.
Yine de burasi oyle bir yer ki en az 6/10 dogru karar versen cok kazaniyorsun.
Allah borsayi cikarandan razi olsun. :)
Benimkisi hırs,aç gözlülük ve acemilikti
Her şeye rağmen 2021 nisanda (sanırım 2,80 tl maliyete denk geliyor )alıp sizin de sayenizde o kadar bekleyerek ,sabrederek bir hayli fazla para kazandım şükürler olsun
Ereğli gibi hisselerde yaptığım zararı kat be kat çıkardı Hektaş +Sasa
Dudu abi bilmem hatırlıyor musun 2022 başlarında hektaş forumunda Sasa yı da sormuştum kalayım mı,temettü hisselerime mi ekleyeyim,stres yapıyor diye.Sen kalmamı tavsiye etmiştin.O sayede kazandım
Sağol abi Allah razı olsun.Allah sağlıklı ömürler versin sana.Bize çok faydan oldu
*ömürler yanlış oldu bir tane ömrümüz var
Allah sana sağlıklı,mutlu,uzun yıllar dolu bir ömür versin Dudu abi
https://www.youtube.com/watch?v=05JLmex0tTQ
:drunk::drunk:
Maalesef siz en azından öyle yada böyle satmışsınız, Yine ben ve çoğu yatırımcıdan daha iyi durumda olduğunuzu düşünüyorum. 2017 başından bu yana taşıdığım hisselerimi, 29 -30 bandan bir miktar satıp ev almıştım, sonra ben sattıktan 1 ay sonra 51 oldu o an çok üzüldüm çok pişman oldum satıp ev aldığıma.( şimdi ev 2 katına çıktı Hektaş 3 te 1 e düştü) Sonra 29 lara tekrar düştüğünde aracı mı satıp, bir miktar da Hektaş satıp aracı mı yeniledim. Ama kim bilebilirdi bu durumlara gelebileceğini. Şimdi 29 lardan keşke hepsini satsaymışım diyorum. Hatta o donem gidip bir bankadan yabancı borsaya girmek için hesap açtırdım,ama elim gitmedi Hektaş satıp girmeye. Şimdi o hisse 10 katına çıktı…Her gün aynı şeyleri , aynı pişmanlıkları yaşamak hakikaten kolay bir sey değil. Ama hep aynı teselliyle avutuyorum kendimi : hiç birseyim yoktu olmazdı diyorum. yine an azından iyi bir hatırı sayılır bir konumda evim , iyi marka ve model aracım ve yine de değersizde olsa Hektaş ta bir miktar sermayem var diyorum. Biraz içimi dökmek istedim. Saygılarımla….
Tapatalk kullanarak iPhone 14 Pro Max aracılığıyla gönderildi