Rabbim bin bereket versin kesenize sn Bear_Bull abim
Printable View
bende uzlaşmaya kalanlar bunlar. yeni vadeden sadece İSFIN var o da plaka kadar aç dedim :)
arbitrajla açılanların pozların bazılarını opsiyon tarafına kaydırdığımdan hesaplama karışık görünür. her babayiğit bu işin içinden çıkamaz. :kahkah:
https://imgyukle.com/f/2022/09/30/nenpHQ.png
Bana sinegin kanadindaki yagi almaya calisiyorsun diyorsun sen kanadi gectim ayaklarindaki yagada goz dikmissin :)
Isfin zaten tahmin ettim 16.30 dan sonrami actin abi ?
16.30 dan sonra 45 ustu oran geldiginde aktif 1500 lot satici varsa robot 2 tur donmeden gedik 100 100 100 bitiriyordu :kahkah: sanirim digerleride biraz acti isfin bugun. arbitrajcilar gercekten piyasa yapicisinin isini kolaylastiriyor %3 ile mal tasiyorsun piyasa yapicisinin mal tasimasina gerek kalmiyor
ay sonunda bilancolar var degilmi ? pazartesi sali bist duserse bu ay arbitrajcilar guzel daralir :)
opsiyon yapamıyom bari burdan ucundan kıyısından hesap denklemek için yapayım dedim. :)
hepsi benim robotun işlemleri idi, herkesin robot %40 - %45 üstüne emir atıyordu.
robot ben hariç 4 kişide var 100 er tane işte hepimize yetiyor, azar azar gönderip hakta geçirmiyor, bir kişi hepsini tek kalem yapmaya kalksa HFT ler görüp önüne geçecek böyle iyi, az az.
8 kişi daha alırım robot kullanımına sonra robotu göremez kimse. :)
Kucuk tahtalar cok ugrastiriyor . emri cogaltsanda tahtada aktif de olmayinca mecburen pasife dusuyorsun .
Isfin de mesela 1 seferde acabilecegin maximum lot 1000 vadelinin kademelerinde cogu zaman 1 adet oluyor 15-20bin lot isfini manuel olarak kapamak imkansiz .
isfinden 45 almak yerine Ttkomdan 40 almak daha az ugrastirir en azindan manuel kapama sansin var
Kchol bende direk H olarak isaretli ne acarken ne de kapatirken pasife dusmedigim olmadi emri duzelteyim derken 50 kademe oynuyor gecen ay kcholden kazandinmi dersen bence kazanmadim :kahkah:
gecen ayki fiyatlamalara gore benim favorilerim TurSG. Krdmd. TRgyo ,EKgyo, Aselsan. isfin 50 vercegine bunlar 40 versin yeter cunku ay icerisinde 2 3 sefer 0 a yaklasiyorlar
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1066454
Rezalette son perde mi acaba arkası gelecek mi?