Bear_Bull
@BearBull26
Bear_Bull
@BearBull26
Bana sinegin kanadindaki yagi almaya calisiyorsun diyorsun sen kanadi gectim ayaklarindaki yagada goz dikmissin![]()
Isfin zaten tahmin ettim 16.30 dan sonrami actin abi ?
16.30 dan sonra 45 ustu oran geldiginde aktif 1500 lot satici varsa robot 2 tur donmeden gedik 100 100 100 bitiriyordusanirim digerleride biraz acti isfin bugun. arbitrajcilar gercekten piyasa yapicisinin isini kolaylastiriyor %3 ile mal tasiyorsun piyasa yapicisinin mal tasimasina gerek kalmiyor
ay sonunda bilancolar var degilmi ? pazartesi sali bist duserse bu ay arbitrajcilar guzel daralir
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
opsiyon yapamıyom bari burdan ucundan kıyısından hesap denklemek için yapayım dedim.
hepsi benim robotun işlemleri idi, herkesin robot %40 - %45 üstüne emir atıyordu.
robot ben hariç 4 kişide var 100 er tane işte hepimize yetiyor, azar azar gönderip hakta geçirmiyor, bir kişi hepsini tek kalem yapmaya kalksa HFT ler görüp önüne geçecek böyle iyi, az az.
8 kişi daha alırım robot kullanımına sonra robotu göremez kimse.![]()
Bear_Bull
@BearBull26
Kucuk tahtalar cok ugrastiriyor . emri cogaltsanda tahtada aktif de olmayinca mecburen pasife dusuyorsun .
Isfin de mesela 1 seferde acabilecegin maximum lot 1000 vadelinin kademelerinde cogu zaman 1 adet oluyor 15-20bin lot isfini manuel olarak kapamak imkansiz .
isfinden 45 almak yerine Ttkomdan 40 almak daha az ugrastirir en azindan manuel kapama sansin var
Kchol bende direk H olarak isaretli ne acarken ne de kapatirken pasife dusmedigim olmadi emri duzelteyim derken 50 kademe oynuyor gecen ay kcholden kazandinmi dersen bence kazanmadim
gecen ayki fiyatlamalara gore benim favorilerim TurSG. Krdmd. TRgyo ,EKgyo, Aselsan. isfin 50 vercegine bunlar 40 versin yeter cunku ay icerisinde 2 3 sefer 0 a yaklasiyorlar
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1066454
Rezalette son perde mi acaba arkası gelecek mi?
Yer İmleri