Sayfa 639/1001 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,105 - 5,112 arası.

Konu: Viop XLIV

Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    yok be bize fazla bişey dağıttıkları yokta borsa işlemleri için ne sinir ne stres kaldı,
    ama işin adrenalini ve heyecanıda kalmadı. hep kazanıyorsun bankanın verdiğinden fazla oluyor o kadar.

bir vadeyi daha bitirdik son günlerde eksi faize inenler kapatıldı fırsat veren diğer vadeden az bişey poz açıldı.
    son kalan kapanmayan inatçı senetlerde uzlaşma ile kapandı nakitleri hesaplara gelecek.
    yeni ay için güzel oran oluşsunda işlem yapayım diye robotum pür dikkat işlem kovalayacak.
    Rabbim bin bereket versin kesenize sn Bear_Bull abim
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,260
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    18.08 de TTKOM yapmadim deme
    görmedim sigara içmeye çıkmııştım.
    robotuda o saatte çalıştırmıyorum biliyorsun.

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Rabbim bin bereket versin kesenize sn Bear_Bull abim
    amin cümlemize versin.
    Bear_Bull
    @BearBull26

3. Ttkom 48 felan verdi aktif satisda idi spot yani uygundu acmaya
    Tursg 68 verdi sanirim ama cok kisa sure aktif satisda kaldi
    minnak bir sey manuel yapabildim ttkomda
    görmedim. robotuda o saatte çalıştırmıyorum biliyorsun.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,260
    Ttkom 48 felan verdi aktif satisda idi spot yani uygundu acmaya
    Tursg 68 verdi sanirim ama cok kisa sure aktif satisda kaldi
    minnak bir sey manuel yapabildim ttkomda
    bende uzlaşmaya kalanlar bunlar. yeni vadeden sadece İSFIN var o da plaka kadar aç dedim

arbitrajla açılanların pozların bazılarını opsiyon tarafına kaydırdığımdan hesaplama karışık görünür. her babayiğit bu işin içinden çıkamaz.

Bear_Bull
    @BearBull26

5. Bana sinegin kanadindaki yagi almaya calisiyorsun diyorsun sen kanadi gectim ayaklarindaki yagada goz dikmissin
    Isfin zaten tahmin ettim 16.30 dan sonrami actin abi ?
    16.30 dan sonra 45 ustu oran geldiginde aktif 1500 lot satici varsa robot 2 tur donmeden gedik 100 100 100 bitiriyordu sanirim digerleride biraz acti isfin bugun. arbitrajcilar gercekten piyasa yapicisinin isini kolaylastiriyor %3 ile mal tasiyorsun piyasa yapicisinin mal tasimasina gerek kalmiyor
    ay sonunda bilancolar var degilmi ? pazartesi sali bist duserse bu ay arbitrajcilar guzel daralir
    bende uzlaşmaya kalanlar bunlar. yeni vadeden sadece İSFIN var o da plaka kadar aç dedim

arbitrajla açılanların pozların bazılarını opsiyon tarafına kaydırdığımdan hesaplama karışık görünür. her babayiğit bu işin içinden çıkamaz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,260
    Bana sinegin kanadindaki yagi almaya calisiyorsun diyorsun sen kanadi gectim ayaklarindaki yagada goz dikmissin
    Isfin zaten tahmin ettim 16.30 dan sonrami actin abi ?
    16.30 dan sonra 45 ustu oran geldiginde aktif 1500 lot satici varsa robot 2 tur donmeden gedik 100 100 100 bitiriyordu sanirim digerleride biraz acti isfin bugun. arbitrajcilar gercekten piyasa yapicisinin isini kolaylastiriyor %3 ile mal tasiyorsun piyasa yapicisinin mal tasimasina gerek kalmiyor
    ay sonunda bilancolar var degilmi ? pazartesi sali bist duserse bu ay arbitrajcilar guzel daralir
    opsiyon yapamıyom bari burdan ucundan kıyısından hesap denklemek için yapayım dedim.

hepsi benim robotun işlemleri idi, herkesin robot %40 - %45 üstüne emir atıyordu.
    robot ben hariç 4 kişide var 100 er tane işte hepimize yetiyor, azar azar gönderip hakta geçirmiyor, bir kişi hepsini tek kalem yapmaya kalksa HFT ler görüp önüne geçecek böyle iyi, az az.
    8 kişi daha alırım robot kullanımına sonra robotu göremez kimse.
    Bear_Bull
    @BearBull26

7. Kucuk tahtalar cok ugrastiriyor . emri cogaltsanda tahtada aktif de olmayinca mecburen pasife dusuyorsun .
    Isfin de mesela 1 seferde acabilecegin maximum lot 1000 vadelinin kademelerinde cogu zaman 1 adet oluyor 15-20bin lot isfini manuel olarak kapamak imkansiz .
    isfinden 45 almak yerine Ttkomdan 40 almak daha az ugrastirir en azindan manuel kapama sansin var
    Kchol bende direk H olarak isaretli ne acarken ne de kapatirken pasife dusmedigim olmadi emri duzelteyim derken 50 kademe oynuyor gecen ay kcholden kazandinmi dersen bence kazanmadim

gecen ayki fiyatlamalara gore benim favorilerim TurSG. Krdmd. TRgyo ,EKgyo, Aselsan. isfin 50 vercegine bunlar 40 versin yeter cunku ay icerisinde 2 3 sefer 0 a yaklasiyorlar

opsiyon yapamıyom bari burdan ucundan kıyısından hesap denklemek için yapayım dedim.
    hepsi benim robotun işlemleri idi, herkesin robot %40 - %45 üstüne emir atıyordu.
    robot ben hariç 4 kişide var 100 er tane işte hepimize yetiyor, azar azar gönderip hakta geçirmiyor, bir kişi hepsini tek kalem yapmaya kalksa HFT ler görüp önüne geçecek böyle iyi, az az.
    8 kişi daha alırım robot kullanımına sonra robotu göremez kimse.

8. https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1066454

Rezalette son perde mi acaba arkası gelecek mi?

Sayfa 639/1001 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •