Originally Posted by
kabile reisi 61
Kardeşim yerden göğe kada haklısın bahsettiğin konularda sana katılıyorum bizim başımızı; hırsız,dolandırıcı,zorba,zalim,hak hukuk tanımayan şirket hisseleri borsada işlem gören sözde iş insanlarına tutan bize ve ekonomimize güvenin borsada işlem yapan şirketlerimize yatırım yapın diyen devleti 20 yıldır kötü yöneteler mağdur edilmiş küçük yatırımcının sesini duymayanlarda o iş insancıkları kadar suçlu ve vebal altındadır..Örnek:Ünal tarım Ürün(UNTAR)'ın sahibi Latif Ünal şirketin içini boşaltmış şaibeli yalanlarla dolanlarla şirketi iflasa sürükledi ve başardıda 2006 yılında ist.şişli Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundum bana yazı geldi öyle bişey yok sen rüyamı görüyorun diye ama iflas ettikten sonra spk araştırıyor hakikatende Latif Ünal Şirketi 8 küsur milyon dolar dolandırmış dahada fazlasıda varda hakkında dava açtı spk ne oldu sonuç yok kaybeden biz ky oldu ..Adam şirketinin ismini değiştirmiş Ege Tropikal olarak yoluna devam ediyor yani yapanın yanına kar kalıyor anlayacağınız adalet mülkün temeli değilmiş..Keza Lioyağ sanayi'de öyle batırılmasına göz yummuş 1 ay önce o zamanın parası 17 trilyon tl bedelli sermaye artırıyor spk izin veriyor adamlar paraları cebe indiriyor 1 ay sonra çeşitli yalan bahanelerle rahmetiz Kemal Unakıtan baş aktör olmak üzere şirket batırılıyor yine kyatırımcı yüzüstü çaresiz mağdur bırakılıyor..Yazıklar olsun diyorum,hakkımız haram olsun ama zayi olmasın ahir alemde almak üzere öyle timsah göz yaşlarıyla müslümanlık adamlık olunmuyor Hz.Ömer gibi vatandaşın hakkını hukukunu koruyup kollayacaksın zalimden alıp mazluma hakkını iade edeceksin ben bu hakkaniyeti adaleti bilirim gerisi hava cıva..Kalın sağlıcakla.