Sayfa 639/1069 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon
Arama sonucu : 8552 madde; 5,105 - 5,112 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Çavuşoğlunun niyeti ne olabilir hadi bizleri kandırdı diyelim devleti kandırabilirmi kurumsal bir yapı vergi borcu var hiç kimse bir şey yapamıyor bu borçlar arsa satışlarından gelen karların ve bu karların nerde değerlendirildiği (Sun chemical ve nipponda iştirak alışı olabilirmi) ve sonucu hakkında mahkeme tanınan sürelerin üzerinde olması iflas ertelemenin reddi ve 5+5 yıl garip bir algı operasyonu dedikodu battığına inananlar ve batmadığına inananlar %50-%50 zaman sadece 1 tane %50 yi haklı çıkaracak geçmiş geçmişte kaldı yeni dünya yeni düzen oyuncular değişir seneryo hiç değişmez iyi kötü zengin fakir, amaç sadece kazanmaktır ve her kaz*****n ödediği bir bedel vardır kimi emek harcar kimi birikimlerini.

2. benim fabrikam olsa dürüst biri olsam iştiraklerimden kar geliri elde etsem önce devletim onurum derim bu gelen para yi vergi borcumu öderim.şirketimin onuru daha önemli... ark niyetli patron olsam o şirketten diğerine diğerinden ötekine fatura ticaretleri ile al takke ver külah larla şirketi idare ederim..malesef ülkemizde bir çok firma bu şeÄ·ilde yapıyor diye hayal ediyorum..ki bu şekilde bir çok firmanın içleri boşaltan firmalar var...sözüm meclisten dışarı....gün ola hayır ola ...

3. Kurumsal şirketlerin gurup şirketleri arasındaki ticari faliyetleri hep şaibelerle dolu 30 yıldır bu tezgah bu düzenin içindeyim hep diyorum adalet adalet olursa bu sistem çok güzel adalet olmazsa kitaplarda yazılı kalır makamların insafına bırakılırsa yasama yürütme yargı 5erden 15 yıl gitti filmlerdeki gibi anlat anlat bakalım vatandaş Melehat bizim emeğimizi çalanlar kadar çaldıranlarda suçludur bence halka arzına izin veriyorsun kanun çıkarıyorsun ve çıkardığın kanunları uygulamıyorsan bir tek suçlu bu işte Çavuşoğlu olamaz çalan çırpan dolandıran çok patron gördüm ama fabrikaları barajları alış veriş merkezlerini altın madenlerini yurt dışına uçakla veya sırtınla taşıyanı görmedim patron fabrikayı çalmış soymuş eve götürmüş gardolabına saklamış ya sabır en baba patronun bile büyük holdiglerde iştiraki %30 ların üstünde olan çok nadirdir öyle şirketler var masa sandalye şirketi kayıtlarında bir tek mal varlığı yok ama sadece markadeğerine işletme hakkına milyar TL verenler var. Bu ülkede şirketler batmıyor yok olmuyor içi boşaltılıyor gurup şirketlerine paralar aktarılıyor hakim şirket yıllarca mahkemelerde süründürülüyor ama bağlı ortakları tıkır tıkır çalışıyor. Hakim şirketin hakim ortakları bağımsız denetimde yok blançoda yok. Bizim hakkımızı yiyen kim çavuşoğlu peki hakkımızı yedirten kim o zaman adalet denen mekanizma niye var biz bu senaryoyu rabaklarda ezberledik patron ölür veya yurt dışına kaçar mal varlıklarına el konur ama asla vatandaşın hakkı ödenmez. Kurumsal şirketin hakim ortağı asla ortaya çıkmaz

4.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Kurumsal şirketlerin gurup şirketleri arasındaki ticari faliyetleri hep şaibelerle dolu 30 yıldır bu tezgah bu düzenin içindeyim hep diyorum adalet adalet olursa bu sistem çok güzel adalet olmazsa kitaplarda yazılı kalır makamların insafına bırakılırsa yasama yürütme yargı 5erden 15 yıl gitti filmlerdeki gibi anlat anlat bakalım vatandaş Melehat bizim emeğimizi çalanlar kadar çaldıranlarda suçludur bence halka arzına izin veriyorsun kanun çıkarıyorsun ve çıkardığın kanunları uygulamıyorsan bir tek suçlu bu işte Çavuşoğlu olamaz çalan çırpan dolandıran çok patron gördüm ama fabrikaları barajları alış veriş merkezlerini altın madenlerini yurt dışına uçakla veya sırtınla taşıyanı görmedim patron fabrikayı çalmış soymuş eve götürmüş gardolabına saklamış ya sabır en baba patronun bile büyük holdiglerde iştiraki %30 ların üstünde olan çok nadirdir öyle şirketler var masa sandalye şirketi kayıtlarında bir tek mal varlığı yok ama sadece markadeğerine işletme hakkına milyar TL verenler var. Bu ülkede şirketler batmıyor yok olmuyor içi boşaltılıyor gurup şirketlerine paralar aktarılıyor hakim şirket yıllarca mahkemelerde süründürülüyor ama bağlı ortakları tıkır tıkır çalışıyor. Hakim şirketin hakim ortakları bağımsız denetimde yok blançoda yok. Bizim hakkımızı yiyen kim çavuşoğlu peki hakkımızı yedirten kim o zaman adalet denen mekanizma niye var biz bu senaryoyu rabaklarda ezberledik patron ölür veya yurt dışına kaçar mal varlıklarına el konur ama asla vatandaşın hakkı ödenmez. Kurumsal şirketin hakim ortağı asla ortaya çıkmaz
    bak bu daha açıklayıcı olmuş.fabrikayı,arsayı alışveriş merkezini ,barajı,vs vs bunları ne yapsı ki bunlar ark niyetli olunca merdivenin basamakları..borsaya aç vatandaşı bankaya teminat ver bankayı ,vergi dairesi,ssk,emekçi hammadeci, esnaf,bakkal büfe düzenin sermayesi düzülen mehmet efendi ayşe teyze...düzen değişmiyor..... bazen patron bile bu düzende gaflete uğruyor..

5.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Kurumsal şirketlerin gurup şirketleri arasındaki ticari faliyetleri hep şaibelerle dolu 30 yıldır bu tezgah bu düzenin içindeyim hep diyorum adalet adalet olursa bu sistem çok güzel adalet olmazsa kitaplarda yazılı kalır makamların insafına bırakılırsa yasama yürütme yargı 5erden 15 yıl gitti filmlerdeki gibi anlat anlat bakalım vatandaş Melehat bizim emeğimizi çalanlar kadar çaldıranlarda suçludur bence halka arzına izin veriyorsun kanun çıkarıyorsun ve çıkardığın kanunları uygulamıyorsan bir tek suçlu bu işte Çavuşoğlu olamaz çalan çırpan dolandıran çok patron gördüm ama fabrikaları barajları alış veriş merkezlerini altın madenlerini yurt dışına uçakla veya sırtınla taşıyanı görmedim patron fabrikayı çalmış soymuş eve götürmüş gardolabına saklamış ya sabır en baba patronun bile büyük holdiglerde iştiraki %30 ların üstünde olan çok nadirdir öyle şirketler var masa sandalye şirketi kayıtlarında bir tek mal varlığı yok ama sadece markadeğerine işletme hakkına milyar TL verenler var. Bu ülkede şirketler batmıyor yok olmuyor içi boşaltılıyor gurup şirketlerine paralar aktarılıyor hakim şirket yıllarca mahkemelerde süründürülüyor ama bağlı ortakları tıkır tıkır çalışıyor. Hakim şirketin hakim ortakları bağımsız denetimde yok blançoda yok. Bizim hakkımızı yiyen kim çavuşoğlu peki hakkımızı yedirten kim o zaman adalet denen mekanizma niye var biz bu senaryoyu rabaklarda ezberledik patron ölür veya yurt dışına kaçar mal varlıklarına el konur ama asla vatandaşın hakkı ödenmez. Kurumsal şirketin hakim ortağı asla ortaya çıkmaz
    Kardeşim yerden göğe kada haklısın bahsettiğin konularda sana katılıyorum bizim başımızı; hırsız,dolandırıcı,zorba,zalim,hak hukuk tanımayan şirket hisseleri borsada işlem gören sözde iş insanlarına tutan bize ve ekonomimize güvenin borsada işlem yapan şirketlerimize yatırım yapın diyen devleti 20 yıldır kötü yöneteler mağdur edilmiş küçük yatırımcının sesini duymayanlarda o iş insancıkları kadar suçlu ve vebal altındadır..Örnek:Ünal tarım Ürün(UNTAR)'ın sahibi Latif Ünal şirketin içini boşaltmış şaibeli yalanlarla dolanlarla şirketi iflasa sürükledi ve başardıda 2006 yılında ist.şişli Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundum bana yazı geldi öyle bişey yok sen rüyamı görüyorun diye ama iflas ettikten sonra spk araştırıyor hakikatende Latif Ünal Şirketi 8 küsur milyon dolar dolandırmış dahada fazlasıda varda hakkında dava açtı spk ne oldu sonuç yok kaybeden biz ky oldu ..Adam şirketinin ismini değiştirmiş Ege Tropikal olarak yoluna devam ediyor yani yapanın yanına kar kalıyor anlayacağınız adalet mülkün temeli değilmiş..Keza Lioyağ sanayi'de öyle batırılmasına göz yummuş 1 ay önce o zamanın parası 17 trilyon tl bedelli sermaye artırıyor spk izin veriyor adamlar paraları cebe indiriyor 1 ay sonra çeşitli yalan bahanelerle rahmetiz Kemal Unakıtan baş aktör olmak üzere şirket batırılıyor yine kyatırımcı yüzüstü çaresiz mağdur bırakılıyor..Yazıklar olsun diyorum,hakkımız haram olsun ama zayi olmasın ahir alemde almak üzere öyle timsah göz yaşlarıyla müslümanlık adamlık olunmuyor Hz.Ömer gibi vatandaşın hakkını hukukunu koruyup kollayacaksın zalimden alıp mazluma hakkını iade edeceksin ben bu hakkaniyeti adaleti bilirim gerisi hava cıva..Kalın sağlıcakla.

6.  Alıntı Originally Posted by kabile reisi 61 Yazıyı Oku
    Kardeşim yerden göğe kada haklısın bahsettiğin konularda sana katılıyorum bizim başımızı; hırsız,dolandırıcı,zorba,zalim,hak hukuk tanımayan şirket hisseleri borsada işlem gören sözde iş insanlarına tutan bize ve ekonomimize güvenin borsada işlem yapan şirketlerimize yatırım yapın diyen devleti 20 yıldır kötü yöneteler mağdur edilmiş küçük yatırımcının sesini duymayanlarda o iş insancıkları kadar suçlu ve vebal altındadır..Örnek:Ünal tarım Ürün(UNTAR)'ın sahibi Latif Ünal şirketin içini boşaltmış şaibeli yalanlarla dolanlarla şirketi iflasa sürükledi ve başardıda 2006 yılında ist.şişli Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundum bana yazı geldi öyle bişey yok sen rüyamı görüyorun diye ama iflas ettikten sonra spk araştırıyor hakikatende Latif Ünal Şirketi 8 küsur milyon dolar dolandırmış dahada fazlasıda varda hakkında dava açtı spk ne oldu sonuç yok kaybeden biz ky oldu ..Adam şirketinin ismini değiştirmiş Ege Tropikal olarak yoluna devam ediyor yani yapanın yanına kar kalıyor anlayacağınız adalet mülkün temeli değilmiş..Keza Lioyağ sanayi'de öyle batırılmasına göz yummuş 1 ay önce o zamanın parası 17 trilyon tl bedelli sermaye artırıyor spk izin veriyor adamlar paraları cebe indiriyor 1 ay sonra çeşitli yalan bahanelerle rahmetiz Kemal Unakıtan baş aktör olmak üzere şirket batırılıyor yine kyatırımcı yüzüstü çaresiz mağdur bırakılıyor..Yazıklar olsun diyorum,hakkımız haram olsun ama zayi olmasın ahir alemde almak üzere öyle timsah göz yaşlarıyla müslümanlık adamlık olunmuyor Hz.Ömer gibi vatandaşın hakkını hukukunu koruyup kollayacaksın zalimden alıp mazluma hakkını iade edeceksin ben bu hakkaniyeti adaleti bilirim gerisi hava cıva..Kalın sağlıcakla.
    Bu şirketin sahipleri gerçekten iş bilmiyorlar. Kendilerini mahvettileri, rezil ettikleri gibi yatırımcıların da batırdılar.
    Şirketi, bağlı, ilgili şirketleri düze çıkaracak alanında uzman, becerikli bir komisyon kurarak tüm belge bilgileri vererek tüm yönleriyle sorunlar, tespitler veçözüm yolları gösterilerek aklanabilir.
    İşi bilmeyince, hiçbir sorun çözülmez.

7. Geçenlerde bir rüya görüyorum. Rüyamda yemyeşil kırlarda koşuyorum. Printaş ın gökkuşağı renklerini yakalamaya çalışıyorum. Ama nafile yakalayamıyorum.. Yavaş Yavaş Havalanıyorum.. Havalandıkça havalanıyorum. Birde ne göreyim.. Ali bey de uçuyor.. Beraberce uçmaya başlıyoruz.. Hayır olsun ne manası var bu rüyamın acaba...

8. Yönetim bence hepimizden akıllıdır cok fazla onları küçümsemeyin bence.haa bir şeymi biliyorum hayır ama mutlaka bizide ilgilendiren bir yapı oluşturuluyordur.baksanıza arsayı satısa çıkarmışlar ,belki yalancıkdandır ama her harekatın farklı bir karşılıgı vardır.sonucta bu aile tek bir kişi olsa iş kolay ama sanırsam soy isimleri aynı fakat ufukları farklı olanbir sülale bireyleri ile karşı karşıyayız.yani aile içi çekişmeler bizi bu kadar geciktirmis olabilir.ben olsam şöyle yapardım böyle yapardım derim ama yetkim yok ama maalesef onların sıkıntısını biz yaşıyor olabiliriz.her şeye ragmen allah ömür verirse eger bizimde zamanımız gelecek buna inanıyorum.üzerine soğuk su içenlere diyorumki arsa fiyatı zikredildigi için bende yazıyorum 4 tane yüzmilyoncuk.onun için elinizdeki hisseler degerli iyi düsünün derim.YTD.

Sayfa 639/1069 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •