Originally Posted by
kabile reisi 61
Kardeþim yerden göðe kada haklýsýn bahsettiðin konularda sana katýlýyorum bizim baþýmýzý; hýrsýz,dolandýrýcý,zorba,zalim,hak hukuk tanýmayan þirket hisseleri borsada iþlem gören sözde iþ insanlarýna tutan bize ve ekonomimize güvenin borsada iþlem yapan þirketlerimize yatýrým yapýn diyen devleti 20 yýldýr kötü yöneteler maðdur edilmiþ küçük yatýrýmcýnýn sesini duymayanlarda o iþ insancýklarý kadar suçlu ve vebal altýndadýr..Örnek:Ünal tarým Ürün(UNTAR)'ýn sahibi Latif Ünal þirketin içini boþaltmýþ þaibeli yalanlarla dolanlarla þirketi iflasa sürükledi ve baþardýda 2006 yýlýnda ist.þiþli Cumhuriyet savcýlýðýna suç duyurusunda bulundum bana yazý geldi öyle biþey yok sen rüyamý görüyorun diye ama iflas ettikten sonra spk araþtýrýyor hakikatende Latif Ünal Þirketi 8 küsur milyon dolar dolandýrmýþ dahada fazlasýda varda hakkýnda dava açtý spk ne oldu sonuç yok kaybeden biz ky oldu ..Adam þirketinin ismini deðiþtirmiþ Ege Tropikal olarak yoluna devam ediyor yani yapanýn yanýna kar kalýyor anlayacaðýnýz adalet mülkün temeli deðilmiþ..Keza Lioyað sanayi'de öyle batýrýlmasýna göz yummuþ 1 ay önce o zamanýn parasý 17 trilyon tl bedelli sermaye artýrýyor spk izin veriyor adamlar paralarý cebe indiriyor 1 ay sonra çeþitli yalan bahanelerle rahmetiz Kemal Unakýtan baþ aktör olmak üzere þirket batýrýlýyor yine kyatýrýmcý yüzüstü çaresiz maðdur býrakýlýyor..Yazýklar olsun diyorum,hakkýmýz haram olsun ama zayi olmasýn ahir alemde almak üzere öyle timsah göz yaþlarýyla müslümanlýk adamlýk olunmuyor Hz.Ömer gibi vatandaþýn hakkýný hukukunu koruyup kollayacaksýn zalimden alýp mazluma hakkýný iade edeceksin ben bu hakkaniyeti adaleti bilirim gerisi hava cýva..Kalýn saðlýcakla.
Yer Ýmleri