Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
119,90 10% 1,16 Mr 110,30 / 119,90
3,63 10% 501,00 Mn 3,31 / 3,63
8,14 10% 2,47 Mr 7,54 / 8,14
53,90 10% 982,81 Mn 47,32 / 53,90
34,80 9.99% 91,16 Mn 34,80 / 34,80
2,90 -9.94% 955,51 Mn 2,90 / 3,13
1.353,00 -9.68% 284,03 Mn 1.349,00 / 1.508,00
7,81 -8.12% 11,40 Mn 7,80 / 8,01
21,92 -7.74% 421,11 Mn 21,42 / 24,44
269,25 -7.16% 258,51 Mn 268,25 / 290,00
329,00 3.7% 35,57 Mr 317,75 / 335,00
3,14 2.61% 34,03 Mr 3,03 / 3,32
39,30 4.86% 15,25 Mr 37,14 / 39,36
15,11 4.64% 14,63 Mr 14,36 / 15,11
83,55 6.98% 13,83 Mr 77,40 / 83,85
19,42 4.52% 1,50 Mr 18,28 / 19,42
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
196,70 2.45% 9,71 Mr 189,40 / 197,60
765,00 2.55% 4,53 Mr 742,50 / 770,50
95,55 2.52% 697,12 Mn 92,75 / 95,95
118,70 2.33% 332,28 Mn 114,90 / 119,30
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
32,04 3.96% 257,43 Mn 30,62 / 32,14
10,95 2.34% 240,15 Mn 10,71 / 10,95
80,10 -1.6% 845,03 Mn 78,55 / 82,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 639/1098 ÝlkÝlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon
Arama sonucu : 8783 madde; 5,105 - 5,112 arasý.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaþ

1. Çavuþoðlunun niyeti ne olabilir hadi bizleri kandýrdý diyelim devleti kandýrabilirmi kurumsal bir yapý vergi borcu var hiç kimse bir þey yapamýyor bu borçlar arsa satýþlarýndan gelen karlarýn ve bu karlarýn nerde deðerlendirildiði (Sun chemical ve nipponda iþtirak alýþý olabilirmi) ve sonucu hakkýnda mahkeme tanýnan sürelerin üzerinde olmasý iflas ertelemenin reddi ve 5+5 yýl garip bir algý operasyonu dedikodu battýðýna inananlar ve batmadýðýna inananlar %50-%50 zaman sadece 1 tane %50 yi haklý çýkaracak geçmiþ geçmiþte kaldý yeni dünya yeni düzen oyuncular deðiþir seneryo hiç deðiþmez iyi kötü zengin fakir, amaç sadece kazanmaktýr ve her kaz*****n ödediði bir bedel vardýr kimi emek harcar kimi birikimlerini.

2. benim fabrikam olsa dürüst biri olsam iþtiraklerimden kar geliri elde etsem önce devletim onurum derim bu gelen para yi vergi borcumu öderim.þirketimin onuru daha önemli... ark niyetli patron olsam o þirketten diðerine diðerinden ötekine fatura ticaretleri ile al takke ver külah larla þirketi idare ederim..malesef ülkemizde bir çok firma bu þeÄ·ilde yapýyor diye hayal ediyorum..ki bu þekilde bir çok firmanýn içleri boþaltan firmalar var...sözüm meclisten dýþarý....gün ola hayýr ola ...

3. Kurumsal þirketlerin gurup þirketleri arasýndaki ticari faliyetleri hep þaibelerle dolu 30 yýldýr bu tezgah bu düzenin içindeyim hep diyorum adalet adalet olursa bu sistem çok güzel adalet olmazsa kitaplarda yazýlý kalýr makamlarýn insafýna býrakýlýrsa yasama yürütme yargý 5erden 15 yýl gitti filmlerdeki gibi anlat anlat bakalým vatandaþ Melehat bizim emeðimizi çalanlar kadar çaldýranlarda suçludur bence halka arzýna izin veriyorsun kanun çýkarýyorsun ve çýkardýðýn kanunlarý uygulamýyorsan bir tek suçlu bu iþte Çavuþoðlu olamaz çalan çýrpan dolandýran çok patron gördüm ama fabrikalarý barajlarý alýþ veriþ merkezlerini altýn madenlerini yurt dýþýna uçakla veya sýrtýnla taþýyaný görmedim patron fabrikayý çalmýþ soymuþ eve götürmüþ gardolabýna saklamýþ ya sabýr en baba patronun bile büyük holdiglerde iþtiraki %30 larýn üstünde olan çok nadirdir öyle þirketler var masa sandalye þirketi kayýtlarýnda bir tek mal varlýðý yok ama sadece markadeðerine iþletme hakkýna milyar TL verenler var. Bu ülkede þirketler batmýyor yok olmuyor içi boþaltýlýyor gurup þirketlerine paralar aktarýlýyor hakim þirket yýllarca mahkemelerde süründürülüyor ama baðlý ortaklarý týkýr týkýr çalýþýyor. Hakim þirketin hakim ortaklarý baðýmsýz denetimde yok blançoda yok. Bizim hakkýmýzý yiyen kim çavuþoðlu peki hakkýmýzý yedirten kim o zaman adalet denen mekanizma niye var biz bu senaryoyu rabaklarda ezberledik patron ölür veya yurt dýþýna kaçar mal varlýklarýna el konur ama asla vatandaþýn hakký ödenmez. Kurumsal þirketin hakim ortaðý asla ortaya çýkmaz

4.  Alýntý Originally Posted by 2onur2= Yazýyý Oku
    Kurumsal þirketlerin gurup þirketleri arasýndaki ticari faliyetleri hep þaibelerle dolu 30 yýldýr bu tezgah bu düzenin içindeyim hep diyorum adalet adalet olursa bu sistem çok güzel adalet olmazsa kitaplarda yazýlý kalýr makamlarýn insafýna býrakýlýrsa yasama yürütme yargý 5erden 15 yýl gitti filmlerdeki gibi anlat anlat bakalým vatandaþ Melehat bizim emeðimizi çalanlar kadar çaldýranlarda suçludur bence halka arzýna izin veriyorsun kanun çýkarýyorsun ve çýkardýðýn kanunlarý uygulamýyorsan bir tek suçlu bu iþte Çavuþoðlu olamaz çalan çýrpan dolandýran çok patron gördüm ama fabrikalarý barajlarý alýþ veriþ merkezlerini altýn madenlerini yurt dýþýna uçakla veya sýrtýnla taþýyaný görmedim patron fabrikayý çalmýþ soymuþ eve götürmüþ gardolabýna saklamýþ ya sabýr en baba patronun bile büyük holdiglerde iþtiraki %30 larýn üstünde olan çok nadirdir öyle þirketler var masa sandalye þirketi kayýtlarýnda bir tek mal varlýðý yok ama sadece markadeðerine iþletme hakkýna milyar TL verenler var. Bu ülkede þirketler batmýyor yok olmuyor içi boþaltýlýyor gurup þirketlerine paralar aktarýlýyor hakim þirket yýllarca mahkemelerde süründürülüyor ama baðlý ortaklarý týkýr týkýr çalýþýyor. Hakim þirketin hakim ortaklarý baðýmsýz denetimde yok blançoda yok. Bizim hakkýmýzý yiyen kim çavuþoðlu peki hakkýmýzý yedirten kim o zaman adalet denen mekanizma niye var biz bu senaryoyu rabaklarda ezberledik patron ölür veya yurt dýþýna kaçar mal varlýklarýna el konur ama asla vatandaþýn hakký ödenmez. Kurumsal þirketin hakim ortaðý asla ortaya çýkmaz
    bak bu daha açýklayýcý olmuþ.fabrikayý,arsayý alýþveriþ merkezini ,barajý,vs vs bunlarý ne yapsý ki bunlar ark niyetli olunca merdivenin basamaklarý..borsaya aç vatandaþý bankaya teminat ver bankayý ,vergi dairesi,ssk,emekçi hammadeci, esnaf,bakkal büfe düzenin sermayesi düzülen mehmet efendi ayþe teyze...düzen deðiþmiyor..... bazen patron bile bu düzende gaflete uðruyor..

5.  Alýntý Originally Posted by 2onur2= Yazýyý Oku
    Kurumsal þirketlerin gurup þirketleri arasýndaki ticari faliyetleri hep þaibelerle dolu 30 yýldýr bu tezgah bu düzenin içindeyim hep diyorum adalet adalet olursa bu sistem çok güzel adalet olmazsa kitaplarda yazýlý kalýr makamlarýn insafýna býrakýlýrsa yasama yürütme yargý 5erden 15 yýl gitti filmlerdeki gibi anlat anlat bakalým vatandaþ Melehat bizim emeðimizi çalanlar kadar çaldýranlarda suçludur bence halka arzýna izin veriyorsun kanun çýkarýyorsun ve çýkardýðýn kanunlarý uygulamýyorsan bir tek suçlu bu iþte Çavuþoðlu olamaz çalan çýrpan dolandýran çok patron gördüm ama fabrikalarý barajlarý alýþ veriþ merkezlerini altýn madenlerini yurt dýþýna uçakla veya sýrtýnla taþýyaný görmedim patron fabrikayý çalmýþ soymuþ eve götürmüþ gardolabýna saklamýþ ya sabýr en baba patronun bile büyük holdiglerde iþtiraki %30 larýn üstünde olan çok nadirdir öyle þirketler var masa sandalye þirketi kayýtlarýnda bir tek mal varlýðý yok ama sadece markadeðerine iþletme hakkýna milyar TL verenler var. Bu ülkede þirketler batmýyor yok olmuyor içi boþaltýlýyor gurup þirketlerine paralar aktarýlýyor hakim þirket yýllarca mahkemelerde süründürülüyor ama baðlý ortaklarý týkýr týkýr çalýþýyor. Hakim þirketin hakim ortaklarý baðýmsýz denetimde yok blançoda yok. Bizim hakkýmýzý yiyen kim çavuþoðlu peki hakkýmýzý yedirten kim o zaman adalet denen mekanizma niye var biz bu senaryoyu rabaklarda ezberledik patron ölür veya yurt dýþýna kaçar mal varlýklarýna el konur ama asla vatandaþýn hakký ödenmez. Kurumsal þirketin hakim ortaðý asla ortaya çýkmaz
    Kardeþim yerden göðe kada haklýsýn bahsettiðin konularda sana katýlýyorum bizim baþýmýzý; hýrsýz,dolandýrýcý,zorba,zalim,hak hukuk tanýmayan þirket hisseleri borsada iþlem gören sözde iþ insanlarýna tutan bize ve ekonomimize güvenin borsada iþlem yapan þirketlerimize yatýrým yapýn diyen devleti 20 yýldýr kötü yöneteler maðdur edilmiþ küçük yatýrýmcýnýn sesini duymayanlarda o iþ insancýklarý kadar suçlu ve vebal altýndadýr..Örnek:Ünal tarým Ürün(UNTAR)'ýn sahibi Latif Ünal þirketin içini boþaltmýþ þaibeli yalanlarla dolanlarla þirketi iflasa sürükledi ve baþardýda 2006 yýlýnda ist.þiþli Cumhuriyet savcýlýðýna suç duyurusunda bulundum bana yazý geldi öyle biþey yok sen rüyamý görüyorun diye ama iflas ettikten sonra spk araþtýrýyor hakikatende Latif Ünal Þirketi 8 küsur milyon dolar dolandýrmýþ dahada fazlasýda varda hakkýnda dava açtý spk ne oldu sonuç yok kaybeden biz ky oldu ..Adam þirketinin ismini deðiþtirmiþ Ege Tropikal olarak yoluna devam ediyor yani yapanýn yanýna kar kalýyor anlayacaðýnýz adalet mülkün temeli deðilmiþ..Keza Lioyað sanayi'de öyle batýrýlmasýna göz yummuþ 1 ay önce o zamanýn parasý 17 trilyon tl bedelli sermaye artýrýyor spk izin veriyor adamlar paralarý cebe indiriyor 1 ay sonra çeþitli yalan bahanelerle rahmetiz Kemal Unakýtan baþ aktör olmak üzere þirket batýrýlýyor yine kyatýrýmcý yüzüstü çaresiz maðdur býrakýlýyor..Yazýklar olsun diyorum,hakkýmýz haram olsun ama zayi olmasýn ahir alemde almak üzere öyle timsah göz yaþlarýyla müslümanlýk adamlýk olunmuyor Hz.Ömer gibi vatandaþýn hakkýný hukukunu koruyup kollayacaksýn zalimden alýp mazluma hakkýný iade edeceksin ben bu hakkaniyeti adaleti bilirim gerisi hava cýva..Kalýn saðlýcakla.

6.  Alýntý Originally Posted by kabile reisi 61 Yazýyý Oku
    Kardeþim yerden göðe kada haklýsýn bahsettiðin konularda sana katýlýyorum bizim baþýmýzý; hýrsýz,dolandýrýcý,zorba,zalim,hak hukuk tanýmayan þirket hisseleri borsada iþlem gören sözde iþ insanlarýna tutan bize ve ekonomimize güvenin borsada iþlem yapan þirketlerimize yatýrým yapýn diyen devleti 20 yýldýr kötü yöneteler maðdur edilmiþ küçük yatýrýmcýnýn sesini duymayanlarda o iþ insancýklarý kadar suçlu ve vebal altýndadýr..Örnek:Ünal tarým Ürün(UNTAR)'ýn sahibi Latif Ünal þirketin içini boþaltmýþ þaibeli yalanlarla dolanlarla þirketi iflasa sürükledi ve baþardýda 2006 yýlýnda ist.þiþli Cumhuriyet savcýlýðýna suç duyurusunda bulundum bana yazý geldi öyle biþey yok sen rüyamý görüyorun diye ama iflas ettikten sonra spk araþtýrýyor hakikatende Latif Ünal Þirketi 8 küsur milyon dolar dolandýrmýþ dahada fazlasýda varda hakkýnda dava açtý spk ne oldu sonuç yok kaybeden biz ky oldu ..Adam þirketinin ismini deðiþtirmiþ Ege Tropikal olarak yoluna devam ediyor yani yapanýn yanýna kar kalýyor anlayacaðýnýz adalet mülkün temeli deðilmiþ..Keza Lioyað sanayi'de öyle batýrýlmasýna göz yummuþ 1 ay önce o zamanýn parasý 17 trilyon tl bedelli sermaye artýrýyor spk izin veriyor adamlar paralarý cebe indiriyor 1 ay sonra çeþitli yalan bahanelerle rahmetiz Kemal Unakýtan baþ aktör olmak üzere þirket batýrýlýyor yine kyatýrýmcý yüzüstü çaresiz maðdur býrakýlýyor..Yazýklar olsun diyorum,hakkýmýz haram olsun ama zayi olmasýn ahir alemde almak üzere öyle timsah göz yaþlarýyla müslümanlýk adamlýk olunmuyor Hz.Ömer gibi vatandaþýn hakkýný hukukunu koruyup kollayacaksýn zalimden alýp mazluma hakkýný iade edeceksin ben bu hakkaniyeti adaleti bilirim gerisi hava cýva..Kalýn saðlýcakla.
    Bu þirketin sahipleri gerçekten iþ bilmiyorlar. Kendilerini mahvettileri, rezil ettikleri gibi yatýrýmcýlarýn da batýrdýlar.
    Þirketi, baðlý, ilgili þirketleri düze çýkaracak alanýnda uzman, becerikli bir komisyon kurarak tüm belge bilgileri vererek tüm yönleriyle sorunlar, tespitler veçözüm yollarý gösterilerek aklanabilir.
    Ýþi bilmeyince, hiçbir sorun çözülmez.

7. Geçenlerde bir rüya görüyorum. Rüyamda yemyeþil kýrlarda koþuyorum. Printaþ ýn gökkuþaðý renklerini yakalamaya çalýþýyorum. Ama nafile yakalayamýyorum.. Yavaþ Yavaþ Havalanýyorum.. Havalandýkça havalanýyorum. Birde ne göreyim.. Ali bey de uçuyor.. Beraberce uçmaya baþlýyoruz.. Hayýr olsun ne manasý var bu rüyamýn acaba...

8. Yönetim bence hepimizden akýllýdýr cok fazla onlarý küçümsemeyin bence.haa bir þeymi biliyorum hayýr ama mutlaka bizide ilgilendiren bir yapý oluþturuluyordur.baksanýza arsayý satýsa çýkarmýþlar ,belki yalancýkdandýr ama her harekatýn farklý bir karþýlýgý vardýr.sonucta bu aile tek bir kiþi olsa iþ kolay ama sanýrsam soy isimleri ayný fakat ufuklarý farklý olanbir sülale bireyleri ile karþý karþýyayýz.yani aile içi çekiþmeler bizi bu kadar geciktirmis olabilir.ben olsam þöyle yapardým böyle yapardým derim ama yetkim yok ama maalesef onlarýn sýkýntýsýný biz yaþýyor olabiliriz.her þeye ragmen allah ömür verirse eger bizimde zamanýmýz gelecek buna inanýyorum.üzerine soðuk su içenlere diyorumki arsa fiyatý zikredildigi için bende yazýyorum 4 tane yüzmilyoncuk.onun için elinizdeki hisseler degerli iyi düsünün derim.YTD.

Sayfa 639/1098 ÝlkÝlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •