Rus borsası Bu kadar düşmedi
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Rus borsası Bu kadar düşmedi
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trump ın mevzusu ise havlayan köpek misali... bir yandan da bak Rusya ya kafa tutuyorum.. Rusya nın sayesinde seçimi kazanmadım, adamı değilim demek ister gibi...
Bu işin sonunda umarım iran düzlüğe çıkarda belki bizede yarar...ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Soygun budur işte arkadaş.....
Adam 2 tweet attı piyasanın **ına koydu....
Tek füze atmadan trilyonları götürdüler.... Milletin eline verdiler doları global piyasalarda...
güzel alım noktaları geleceğe dönük...al unut denilecek seviyeler...yeter ki şirket karları düzelsin bizim için en önemli takip edilecek konu bu...3 haneli karlar tekrar tarihi zirveye yol aldırır....ytd
Hisse bitmiş dediğimde birileri tepki göstermişti bana, bitmemiş 3,80 olmuş haklıymış
Gübre Bu yıl 5 lirayı dahi bulmaz diye düşünüyorum, zaten iran abd durumu bidahada düzelecek gibi değil. Muhtemelen bir sonraki operasyon iran bölgede, buda uzun yillar bölgede istikrar olmaz manasına geliyor, türkiye de borsa dan ky nin kazanma ihtimali bitti bana göre, zaten çoğu ky hissede ve maliyetleri çok yukarlarda,
Godecegi yeri soylerimde cok tepki gelir ucacak kacacak cilar daha cok ilgi goruyor. Yinede demedi demeyin 2.30
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adi hisse endeksin 2 katı düşüyor.biride çıkmasın diye her kademede 500-1000 lot gibi komik rakamlar varken 55 bin lotu şatışa koyup çıkmasını engelliyor.hemde 3.80 lere köpek maliyetin neki oraya satış koyuyorsun.hisseyi çıkartmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.bugün biri 2 milyon lirayla alışa girse tavana kadar çizerdi.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ilk çeyrek süpriz bir kar gelse 50-60 milyon gibi bak nasıl gidiyor....ytd
sen 2,30 diyorsan mutlaka gelir oraya.herhalde şirket battı yandı bitti kul oldu derlerse inanirim artik bugünden sonra.su anki durumu batık bitik şirket görüntüsü zaten,
Herkesin hissesi endeks 70 binden 120 bine giderken %50 %100 arttida düşüyor. Gübrenin haline bakıyorum hala hepsinden önde düşüyor, sanki 1 liradan 4 liraya ciktida simdi düşüyor,
Demekki ederi bu, bizi aldattılar el birliği ile, iste su anki ekonominin durumuda gubretasin bire bir aynısı, herşey sisirmece ,gübreye bak ekonomiyi tahmin et.
Belliki gübretasin biletini kesmişler, cengiz holdinge teşvik veriliyor. Peşkeş ler çekiliyor.birileri ipini çekmiş gubretasin.
2,30 diyorsunya egerki olursa batik şirket durumuna düşürülmüş olur ve hic kuşkusuz o zaman cengiz gübretasi satın alır, bunuda ben diyorum burada. Durum açık seçik oraya gidiyor.
Gitmez ortak gitmez malesef trader 5858 ve xtrader haklı gibi zarar kes yapıcamda maliyet çok yüksek çıkıyor elimde kaldı mecburen beklicem
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak ben daha dün söyledim cengiz gübretaşı alırsa şaşırmayın diye
ortak 2,30 gitse ne ortada işlem hacmi olmadan düşmesi sadece alıcıların isteksiz oluşundan kaynaklı bir habere bakar....ortak bence unut soğukkanlı ol..17 aralıkta düşmüştü 2 tl lere sonra 9 tl lere çıktı.....şu ortamda 2,30 bu işlem hacimleriyle düşmesinden kim ne kazanır...ben satmam alırım sen satmasın alırsın burada yazanların çoğu satmaz alır...sonuçta birgün çıkacak...zorlama düşüyor...alıcı yok ki satasın...alıcı olmadan düşük işlem hacimleriyle düşürmek sonrası sert dönüştür...
Burda bir arkadaşın çok ibretlik güzel bir sözü vardı ismi aklıma gelmiyor kim istemişte gübretaşı istediği fiyattan alamamış
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
en ufak ihtimal yok...boşuna bu tarz beklentiye giriyorsunuz ortak....bizim fosfat yatırımından vazgeçtiğimiz yok....defalarca söyledim yurt içindeki fabrika ile yurt dışındaki yabancı ortaklık çok farklı.....biz büyük balığın derdindeyiz....pazarı olan bir şirket arıyoruz....cengiz den biz alabiliriz belki yürütemezler....
Ortak bunların fosfat fabrikası alacağı falan yok bunlar araba bile alamazlar bakanın bile sesini kestiler şirketi peşkeş çekiyorlar zaten özelleşse nolur özelleşmese nolur
Ortak senin iyimser tavrına hayranım keşke bende senin gibi iyimser olabilsem ama şunu net görebiliyorum 2020den önce hareket etmez
Petrol fiyatları artıyorda ortak şirketin doviz rasyosu nasıl olacak bunlar beceriksiz sövecemde ceza alırım diye buraya yazamıyorum ama dümdüz gidiyorum kendi kendime
Karaligin en yoğun olduğu an, aydınlığın en yakin olduğu andır. İbnul Arabi...
döviz artması risk ortak...bu beceriksizler bu işe çözüm üretemiyorlar bu beyin bu kafa yok....doların artacağını bilseler bile yok malesef....biz niye diyoruz bize kurt yönetici lazım analitik düşünen vizyon sahibi hep çözüm odaklı çalışan....bizdeki koyun gibi bir adam başa koymuşlar var mı var işte...
cengiz holding kozaa grubunu satın alabilir büyük olasılıkla....biz belki mahkemeyi kazanırız bunun karşılığında fosfat fabrikasına ortak oluruz....madenide cengize veririz..bu ülkede cengizin gübre üreteceği kimin aklına gelirdi...bir bakmışsın bizde altın üretiyoruz...
Ortak koza işi baştan sona skandallarla dolu madem haklıyız mahkeme bukadar nasıl sürer ya kaçyıldır para bile almamışız nasıl olurda bu madeni bunlara beş parasız verirler anlamak mümkün değil
Yavv dostum gerçekten şaka gibisin.. :) geçen ay paylaştığım, bugün alıntıladığım grafiği okumadın sanırım, bence önce yazdıklarımı iyi idrak edip, cevabını ona göre yazarsan komik duruma düşmezsin..
Ben gelmez demedim ki aksine, geçen ay yazmışım bir sonraki ay dibi 80 cent diye... Dip, zirve uzaklıklarını belirtmişim ve gelirse sadece o fiyatlardan yeni alım yapacağımı da belirttim zaten..
Borsanın genelini görmüyorsunuz da sanki bugünkü düşüş sadece gübreye özgü gibi bir durummuş algısı yapıyorsunuz.. Şirket battı kapanıyor havasındasınız.. Fabrikanın dumanı tütüyor mu ben ona bakarım... Bana neyi anlatıyorsun..!?
Ben buradaki filmi 20 yıldır borsada farklı tahtalarda seyretmişim zaten...
Bu arada fırsattan istifade 2.30 cu arkadaş da ortaya çıkmış.. Ona da hoşgeldin diyelim..:)
tarihi üretim var tarihi satış ve ciro var.tarihi kapasite kullanımı var..bu durumda şirket kötü demek bana çok basit bir düşünce geliyor....tek sıkıntı tabelada düzgün kar yok...eminim bu şartlarda kar 200 milyon olsaydı algı tam tersi olurdu....bir tek kar yok onuda başarıyorlar nasıl başarıyorlar anlamak güç....düzgün kar olup gitmeyenler...aselsn-halkbnk-cemts-poltk vs.sadece kar ilede olmuyor bu işler algı çok önemli kısaca gaz lazım....
Sanki çıkarken endeksle çıkmış gibi düşerken en onde koşuyor, hisse fiyatı 2010 fiyatından da ucuz dolar bazın da, su anda endeks 109 binlerde gübre 60 bin endeks fiyatlarında kura vurunca.
Sahipsiz başı bis hisse ky dolu bu hissede benim gibi, yeni giren oluncada endeks e bakıyor satıyor az zararlada olsa, hacim bunu gösteriyor. Büyük kimse yok bu hissede. Ky da nda alamıyorlar cunki hisse kelepir çıkacak gözüyle bakiyor, ayni zamanda maliyeti yuksek.
Bistte yaklaşık 500 hisse varsa ,bunun 400 tanesi endeks e orantılarsak geçmiş yillara endeksin 60 ile 70 bin gibi seviyelerinde , bistin 110 bin lerde olmasına bir anlam veremedim hicbirzaman, belki bunu bu seviyelere çıkaran topu topu 50 şirket ancak ya vardır yada yokturdur,
Endeksin 90 binlere çekilmesi halinde bistteki 500 hisseden en az 250 tanesi 50 kuruş altında işlem görür. Vahim bir tablosu var bistin, genele yayilmadi 70 binden 120 bine giderken,
Bazen patronlar kendi hisselerini çıkardı üç beş katına ve oradan millete verdi simdi onlarda eski fiyatları altında işlem görüyor ,cunki patronlar da sattı hisselerini kendi şirketlerinin, yukarda tutan bir kav tanede satacak kimse bulamıyor zaten, hisse %100 elinde oda fırsat bulsa tabanlardan bile vermeye hazır. Malesef durum bu.
Dikkatimi çeken bir şey var.
Çok fazla küçük yatırımcı var deniliyor fakat ne sosyal medyada ne de burada devamlı yazanlar hariç kimseler yazıp çizmiyor hisseyi.
Aklıma iki seçenek geliyor,
Ya 60 yaşında dedeler nineler bu küçük yatırımcılar o yüzden yazıp çizmiyorlar
Ya da millet utancından yazmıyor kendini böyle bir batakhaneye düştüğünü göstermemek için. :)
Benim şahsen tanıdığım en az 10 kişi var ve yazmazlar bir yerde
Bu hisse bu kadar küçük yatırımcıyı kaldıracak büyüklükte. O kadar da düşürmeyin değerini, küçük görmeyin. Biraz can sıkıntısı, stres, zarar ve zaman çözecektir herşeyi.