Sayfa 318/928 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    sen 2,30 diyorsan mutlaka gelir oraya.herhalde şirket battı yandı bitti kul oldu derlerse inanirim artik bugünden sonra.su anki durumu batık bitik şirket görüntüsü zaten,

Herkesin hissesi endeks 70 binden 120 bine giderken %50 %100 arttida düşüyor. Gübrenin haline bakıyorum hala hepsinden önde düşüyor, sanki 1 liradan 4 liraya ciktida simdi düşüyor,

Demekki ederi bu, bizi aldattılar el birliği ile, iste su anki ekonominin durumuda gubretasin bire bir aynısı, herşey sisirmece ,gübreye bak ekonomiyi tahmin et.

Belliki gübretasin biletini kesmişler, cengiz holdinge teşvik veriliyor. Peşkeş ler çekiliyor.birileri ipini çekmiş gubretasin.

2,30 diyorsunya egerki olursa batik şirket durumuna düşürülmüş olur ve hic kuşkusuz o zaman cengiz gübretasi satın alır, bunuda ben diyorum burada. Durum açık seçik oraya gidiyor.
    ortak 2,30 gitse ne ortada işlem hacmi olmadan düşmesi sadece alıcıların isteksiz oluşundan kaynaklı bir habere bakar....ortak bence unut soğukkanlı ol..17 aralıkta düşmüştü 2 tl lere sonra 9 tl lere çıktı.....şu ortamda 2,30 bu işlem hacimleriyle düşmesinden kim ne kazanır...ben satmam alırım sen satmasın alırsın burada yazanların çoğu satmaz alır...sonuçta birgün çıkacak...zorlama düşüyor...alıcı yok ki satasın...alıcı olmadan düşük işlem hacimleriyle düşürmek sonrası sert dönüştür...

2. Burda bir arkadaşın çok ibretlik güzel bir sözü vardı ismi aklıma gelmiyor kim istemişte gübretaşı istediği fiyattan alamamış

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Burda bir arkadaşın çok ibretlik güzel bir sözü vardı ismi aklıma gelmiyor kim istemişte gübretaşı istediği fiyattan alamamış

ben söyler dim onu herdaim

4.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak ben daha dün söyledim cengiz gübretaşı alırsa şaşırmayın diye

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    en ufak ihtimal yok...boşuna bu tarz beklentiye giriyorsunuz ortak....bizim fosfat yatırımından vazgeçtiğimiz yok....defalarca söyledim yurt içindeki fabrika ile yurt dışındaki yabancı ortaklık çok farklı.....biz büyük balığın derdindeyiz....pazarı olan bir şirket arıyoruz....cengiz den biz alabiliriz belki yürütemezler....

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    en ufak ihtimal yok...boşuna bu tarz beklentiye giriyorsunuz ortak....bizim fosfat yatırımından vazgeçtiğimiz yok....defalarca söyledim yurt içindeki fabrika ile yurt dışındaki yabancı ortaklık çok farklı.....biz büyük balığın derdindeyiz....pazarı olan bir şirket arıyoruz....cengiz den biz alabiliriz belki yürütemezler....
    Ortak bunların fosfat fabrikası alacağı falan yok bunlar araba bile alamazlar bakanın bile sesini kestiler şirketi peşkeş çekiyorlar zaten özelleşse nolur özelleşmese nolur

6.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Burda bir arkadaşın çok ibretlik güzel bir sözü vardı ismi aklıma gelmiyor kim istemişte gübretaşı istediği fiyattan alamamış

ayı piyasasında malesef öyle....ben 2009-2010 yılında da tam tersini yaşadım...sattım hep daha yüksekten almak zorunda kaldım sonuçta 6-19 tl hareketinin büyük kısmından faydalanamadım....

7.  Alıntı Originally Posted by ekrem55 Yazıyı Oku
    Ortak bunların fosfat fabrikası alacağı falan yok bunlar araba bile alamazlar bakanın bile sesini kestiler şirketi peşkeş çekiyorlar zaten özelleşse nolur özelleşmese nolur

petrol fiyatları artıyor bu emtialara yansıyacak doğal olarak gübre hisseleri kış uykusundan uyanacak global anlamda....sadece türkiyede kötü değil gübre hisseleri...

8.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    ayı piyasasında malesef öyle....ben 2009-2010 yılında da tam tersini yaşadım...sattım hep daha yüksekten almak zorunda kaldım sonuçta 6-19 tl hareketinin büyük kısmından faydalanamadım....
    Ortak senin iyimser tavrına hayranım keşke bende senin gibi iyimser olabilsem ama şunu net görebiliyorum 2020den önce hareket etmez

Sayfa 318/928 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •