benimki buraya kadar ufak bi zararla kaçıyorum.500 lira ile.
Printable View
benimki buraya kadar ufak bi zararla kaçıyorum.500 lira ile.
Gunaydınlar
hayırlı olsun aslan,ben 9 a kadar burdayım insallah yakın zamanda gorur kacarım bende... :) :)
Allah yardımcınız olsun...Belki yükselir ama stresi dayanılmaz.Başımda siyah saç kalmadı yahu:)
ben aslında foreks için bozdurdum.şansımı orda deneyecem.
Kardayım ve gitmeyeceğim kolay kolay.
waayy ıstus tebrikler...Ulan bir ben mi zarardayımm :) :) 8,18 de takıldı zaten...
Uzun vadeli duran zarar etmez, 3, 5 lot tavana yazdım, spek dilerse alsın kankaa😅😅
Bence son numaralarını yapıyor. Kanıra kanıra gelecek.
katılıyorumm...SOK un halka arzından once bunu bir yerlere getirmesi lazım.Umarım yanılmayız.Gozdedeki hisseleri 2,40 mobiusa devretmesinin sonrasında hisselerin 6 lara gelmesinin nedeni bence Mobius un BİZİM deki zararını kapatmak olabilir...Burda ciddi zararı var ve sunada yonetimin basında Mobius un adamı var.Birseyler olması lazım.Ne senaryo yazdım be... :):)
Kağıt Çıkışını yavaş ve emin adımlarrla sürdürüyor. . Gözde gibi kısa zamanda 3 e 4 e katladı. Bu kağıtta 2 ye katlar.
ALSAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Aylar sonra nihayet izlemesi mutluluk verdi
17 $ * 3,8 = 64 ,6 TL % 50 bedelsiz bölünme sonrası fiyat ; 43 TL ..
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.. benim bekleme noktam burası gelirse gelir gelmezse kendi bilir .
bu fiyat 2018 fiyatı .. her yıl bu fiyata % 15 de pay eklemek gerek. vade farkı ..
8,30 da 40000 lot civarında mal kaldırdılar, var mı kaptıran malını:wu:
Açılışta gap bırakmasaydı daha iyiydi...
Ses ver Kanka Grando neredesin?
Geld trafikteydim...Oooo guzel kapatmis masallahh...kaptirirmiyim malimi 1 tane bile vermem en erken 9 da o da psikolojime bagli 15511 tane var aslanlar gibi disimden tirnagimdan arttira arttira maliyet dusurecegim diye aldim ben onlari...:):)
Yarın görür gibi, pasta gelirse paylaşacağım..
ANALİZ-Haftalık Hisse Önerileri(İntegral Yatırım Menkul)
29.01.2018 10:02
VESTL,VAKBN,AKBNK,SAFKR,TOASO,TMSN,OTKAR,BIZIM "
Aylık Takas (Geçen cuma ve bugünü içermez.)
https://i.hizliresim.com/az2oDz.jpg
Kâğıt artık basıp gidecekse, zamanı gelmişse, tahminim son bir defa daha yönünü aşağı çevirecek "Eyvah, yine aynı şey!" dedirtecek ve satanlardan toplamaya çalışacaktır. Ya da bugün itibariyle "Artık yeter, çıkarken kimden ne koparırsam kârdır." deyip trende devam da edebilir.
Gecen sene ayni hikayeyi yapti beni cok pis kisti bu seferde ayni hikayeyi yaparsa hay benim sansima diyimm...Ama bence artik yapmamali Sok un halka arzi var.Azcik guven kazanmak zorunda yavas yavas yaparsa anca yapar.1. Ay bitti Subat sonunda 2017 bilancosunu aciklayacak...sitesinde yayinlamis...
Alanlar
Gedik.....47.553
Ziraat ....32.225
Burgan...30.974
Fins.yt....21.944
A1capit...20.175
Diğer......34.949
Ortalama maliyet...: 8.248₺
İlk 5 kurum ...152.871
Satan
Oyak......52.745
Şeker ....33.049
Akyat.....24.271
Tacirler...16.916
Vakıf........12.513
Diğer......49.426
Ortalama satış..:8.252₺
İlk 5 kurum ..138.394adet
Sn Metikom selam,
Net alım ve satım yapmadan hacimli işlem yapan kurum var mıdır ve hacim nedir?
Tşk.
Günaydınlar nasıl bi gün bekliyor BIZIm acaba ?
Sayın istus maalesef bu kadar döküme ulaştım.
malını kaptıran var mı ... :) 9 da 3.000 atesliycem...yem olsun gelsin alsın satısı girdim...kalanını satmam... :) :)
Zayii yok kanka, hayırlı olsun😅
Ben daha burdayım👍
Son ayda City ve Deutche nin net takas artışlarını gördüm.Alımlara devam ederlerse daha gidecek çok yolu var derim.
Fakat Yatırım Tavsiyesi Değildir bu sözlerim.
Bizim yolumuz açık olsun !!!!!!!!
Aminnn....
Haftalık da 8.50 üzerinde atıp, yer edinirse 9.45 yeni hedef olacaktır...
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...08e38b7446.png
Tesekkurler Oscar...
Umarım duserken Teknik calıştırmadığı gibi...Yukselirkende teknik calıştırmaz amcamlar... :) dip mip gorecek yanımız kalmadı gari...