Sayfa 317/790 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 2,529 - 2,536 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    Bence son numaralarını yapıyor. Kanıra kanıra gelecek.
    katılıyorumm...SOK un halka arzından once bunu bir yerlere getirmesi lazım.Umarım yanılmayız.Gozdedeki hisseleri 2,40 mobiusa devretmesinin sonrasında hisselerin 6 lara gelmesinin nedeni bence Mobius un BİZİM deki zararını kapatmak olabilir...Burda ciddi zararı var ve sunada yonetimin basında Mobius un adamı var.Birseyler olması lazım.Ne senaryo yazdım be...

2. Kağıt Çıkışını yavaş ve emin adımlarrla sürdürüyor. . Gözde gibi kısa zamanda 3 e 4 e katladı. Bu kağıtta 2 ye katlar.

ALSAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

3.  Alıntı Originally Posted by yuceln Yazıyı Oku
    Kağıt Çıkışını yavaş ve emin adımlarrla sürdürüyor. . Gözde gibi kısa zamanda 3 e 4 e katladı. Bu kağıtta 2 ye katlar.

ALSAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Hadi insallah yuceln ugurlu geldin... geldiğinden beri yukarı gidiyor...

4.  Alıntı Originally Posted by Grando Yazıyı Oku
    waayy ıstus tebrikler...Ulan bir ben mi zarardayımm 8,18 de takıldı zaten...
    An itibariyle 6 bin lira kardayım ama ben de satmıyorum. Size destek olsun!

5. Aylar sonra nihayet izlemesi mutluluk verdi

6.  Alıntı Originally Posted by Grando Yazıyı Oku
    katılıyorumm...SOK un halka arzından once bunu bir yerlere getirmesi lazım.Umarım yanılmayız.Gozdedeki hisseleri 2,40 mobiusa devretmesinin sonrasında hisselerin 6 lara gelmesinin nedeni bence Mobius un BİZİM deki zararını kapatmak olabilir...Burda ciddi zararı var ve sunada yonetimin basında Mobius un adamı var.Birseyler olması lazım.Ne senaryo yazdım be...
    Senaryo yazmıyorsun. Güzel tahminler geçiriyorsun.. Yanlız o zararlar göstermekik 2011 de 17 dolar olan kağıt. şu anda 2.2 dolar. kağıt virajı döndü. Düzlüğe çıktı. Buna eminim kafanızda artık Yeni fiyatı sizler oluşturun.

AL SAT TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

7.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    An itibariyle 6 bin lira kardayım ama ben de satmıyorum. Size destek olsun!
    tesekkurler...

8.  Alıntı Originally Posted by Aslan49 Yazıyı Oku
    ben aslında foreks için bozdurdum.şansımı orda deneyecem.
    forexi boşver hocam , cyrpto currencylere gir .. bunlar hikaye esas olay orda dönüyor , teknik bilen az ve piyasa inanılmaz güzel ..

Sayfa 317/790 İlkİlk ... 217267307315316317318319327367417 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •