evet ilk çeyrek vergi dairesine 123 gönderip, 315 kar gelmişti
Printable View
Hissemiz 449.500 ile tüm ortalamaların üzerinde kapattı, tüm indikatörler olumluya döndü,
463/464 civarı güçlü bir direnç var, yarın veya salı günü 600 milyon lira civarı işlem hacmi ile bu direnci kolay geçeceğini düşünüyorum,
Ben konsolide bilanço ile birlikte temettü tarihinin ve bedelsiz haberinin geleceğini tahmin ediyorum,
1/2 ay içerisinde hisse fiyatının güzel bir yerlerde olacağını düşünüyorum, hayırlısı bakalım.
Endeks ile ilgili olarak ise düşen endeks 2 kez 9300 civarından yukarı tepki verdi , benim ve tüm borsacıların kararsız kaldığı konu endeksin ikinci kez 9300 den yukarı verdiği tepki kalıcı olacak mı yoksa bir ileri iki geri 8700 e kadar basacaklar mı , bu senaryo gerçekleşirse 1/1,5 ay içinde sindire sindire gerçekleşir, inşaallah göltaşa güzel haberler gelir bu tenlikeli dönemi hasarsız hatta karla atlatırız.
Cuma karanlık oda iş yatırımın satışını bank of karşıladı iş saklamada malı hayli azaldı resmen süpürdüler iş ciddi mal kaptırdı pala
Bedelsiz gelmesin bana göre böyle güzel karlarla piyasa değeri özkaynaklar artsın bedelsiz yaparlarsa tılsım bozulur daha doğrusu kağıdı bozarlar egeen/ alcar/ kent / politeknik /konya/ borusan/ çimbeton vs vs vs alayı zarardalar bi kaçı hariç onları bu fiyatlara getiren sadece üstlerindeki yüksek bedelsizler başka hiç bir beklentileri yok örnek vereyim PETUN yirmi yıla yakın bölünmedi küçük sermaye vardı 45 milyon birdenbire 600 bedelsiz verdiler herşeyi bitti beklenti falan kalmadı benim korkum aynı şeyi göltaş yapmasın bırakın uzun süre böyle gitsin önce bi vursun bi kaç milyonlara sonra bakarız benim değerlendirmem böyledir doğrusuda budur kalın sağlıcakla
Egeen vede borusan üstünden tartışma açmıyorum benide ilgilendirmiyor göltaş üstünden doğru bir tespit yaptım sapla saman ot mot bu konulara girme daha düzgün bir üslup esen kalın sağlıcakla
Artı hiç kimse burada emir kipiyle konuşamaz. Ben de dahil herkes haddini bilecek. Saygılar.
Bilanço ile birlikte temettü ödeme tarihinin de açıklanacağı beklentinizi ben de paylaşıyorum.
Diğer yandan bedelsiz sermaye artırımına dair ise aksini düşünüyor ve de istiyorum.
Son dönemde bir çok şirket bedelsiz yaptı ancak hisse fiyatları, o eski dönemlerde ki gibi sükseli yükselişler yapamadı.
Bence bedelsiz beklentisinin potansiyel olarak korunması daha iyi olacaktır.
Bu dönemde yapılması halinde, bu yöndeki beklentinin biteceğini ve boşa gideceğini düşünüyorum.
Kendi adıma, anlamlı ve sürekli karlılıkla hisse başı 100₺ temettü alabilecek durumlara gelebilmeyi daha değerli buluyorum.
Bol kazançlar.
Kar etmiş halimizle yerimizde sayıyoruz. Birde zarar açıklasa soluğu nerde alırdık acep
SM-A125F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sawkolik hocam yazdıklarınıza %100 katılıyorum,
Ben yüksek bedelsiz gelmesini canı gönülden istiyorum,
Endeksle bağını koparma dönemine girdik gibi şu bilanço gelsin daha netleşecek bırakıyorum yazmayı göltaşta güzel yarınlara
Güzel bir sektör özeti;
https://x.com/yakuptoktamis/status/1835558285761515528
Güzel bir sektör özeti;
https://x.com/yakuptoktamis/status/1835558285761515528
Güldürdün beni valla, nibaş çöp hisse çok fazla parayla girilmez, bir anda her şeyini kaybedebilirsin, bir zaman internet üstadlarının ses kaydı da düşmüştü you t..e da var, iki kamyon bir beton santralinden başka bir şeyi yok,
Bizim borsada bazen böyle çöp hiisseler uçarken, göltaş gibi nuh gibi altın şirketler sürünür,
Güldürdün beni valla.
benim düşüncem 18 mil gibi oldukça düşük sermayeli ve yatırımlarını bitirmiş,(antalya kepezde 2. tesis) bünyesinde hidroelektrik santralleride olan ve fk olarak sektörün en ucuzu, mecazen bugün olmassa yarın konya çim. yarı fiyatı neden olmasın deyip bekleme tarafındayım.
Gonya 200M kusur zarar açıkladı pozitif seyrediyor. Dedim gonya dinamiği farklıdır. Biz açıklasak bu kadar zarar soluğu tabanda alırdık
Göltaş'ın mevcut karlılığını sürdürmesi halinde kesinlikle Konya Çimento'dan daha yüksek borsa performansı göstereceğini düşünüyorum. Son 3,5 yıllık öz kaynak büyümesinde Göltaş Konya'yı 2'ye katlamış.
Göltaş geçmişte 55 doları görmüş bir hisse
https://i.hizliresim.com/5v7rfot.JPG
Bu grafiğe göre yanılıyorsunuz.
Dolar bazlı tarihi zirve, ocak 2011 de 22 dolar civarlarında.
Bilginize.
150 bedelsiz verdi onuda ilave etmek gerekir
Neden ki?
Misalen;
Bugün 100 ₺ sermayeli bir şirketin, tarihi zirvesindeki piyasa değerinin hisse başı 10 ₺'den 1000 ₺ olduğunu ve bunun dolar karşılığının da (1$=2₺ varsayımıyla.) hisse başı 5 $'dan 500 $ olduğunu düşünelim.
Bu şirket yarın %100 bedelsiz olarak sermaye artırımına gitse ve sermayesini 200 ₺'ye yükseltirse, şirketin tarihi piyasa değeri 1000 ₺ ve 500 $ olduğu için hisse başı tarihi zirvesi de 5 ₺'ye ve 2,5 $'a düşer.
Özetle, sermaye artırımlarıyla birlikte şirketlerin hisse adetlerinin de artması nedeniyle, hisse başı tarihi zirve ve dip seviyeleri de değişir.
Anlatabildiğimi umuyor ve bol kazançlar diliyorum.
Bu haftada dürzü luge devam etti. Bekliyiirz
Son yarım saatte müthiş alım geldi , günlük alım/satım %1in altındayken birden 1,96 ya ulaştı ki tavan veya en azından +%5 kapatmaması çoooook enteresan oldu, böyle bir şey çok nadir görülür, ya piyasadan el değiştirdiler, ya da önümüzdeki haftanın hazırlığını yaptılar.
469 liradan yaklaşık 350 k alım oldu , müthiş bir şey
Ftse fonlarına devir oldu bugün daha önce zaten tarihbelirlenmişti ,250 bin lot civarı fon alımı şaşıracak bir şey değil