Sayfa 319/343 İlkİlk ... 219269309317318319320321329 ... SonSon
Arama sonucu : 2740 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: GOLTS - Göltaş Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Hocam eski bir gonyaci olarak yarın fiyatı biraz abarti olur demeden geçemeyeceğim. Konya nin dinamikleri farklı. Orada üretim müretim hikaye, para eden arazisi. Ytd

SM-A125F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bundan 10-12 yıl önce aralarinda trade ettiğimi hatirliyirim.aklimda kaldığı kadarıyla 1 e 5 di oran. O zamanlar. Tabii yıllar önceydi. Durumlar değişti şimdi. Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Bundan 10-12 yıl önce aralarinda trade ettiğimi hatirliyirim.aklimda kaldığı kadarıyla 1 e 5 di oran. O zamanlar. Tabii yıllar önceydi. Durumlar değişti şimdi. Ytd

1 e 5 oran korunursa göltş 1800 gelmeli,

3. Gonya 200M kusur zarar açıkladı pozitif seyrediyor. Dedim gonya dinamiği farklıdır. Biz açıklasak bu kadar zarar soluğu tabanda alırdık

4. Göltaş'ın mevcut karlılığını sürdürmesi halinde kesinlikle Konya Çimento'dan daha yüksek borsa performansı göstereceğini düşünüyorum. Son 3,5 yıllık öz kaynak büyümesinde Göltaş Konya'yı 2'ye katlamış.

Alıntı Originally Posted by ASKATU Yazıyı Oku
    Göltaş'ın mevcut karlılığını sürdürmesi halinde kesinlikle Konya Çimento'dan daha yüksek borsa performansı göstereceğini düşünüyorum. Son 3,5 yıllık öz kaynak büyümesinde Göltaş Konya'yı 2'ye katlamış.
    konya nın dinamiği çok başkadır.

eskiden tıpkı sasa hektaş gibi

KONYA KARTON kardeşliği vardı her durumda uçarak uzaya çıkardı. kartonun az ekmeğini yemedik zamanında...

6. Göltaş geçmişte 55 doları görmüş bir hisse

7.  Alıntı Originally Posted by Çılgın türk Yazıyı Oku
    Göltaş geçmişte 55 doları görmüş bir hisse

Bu grafiğe göre yanılıyorsunuz.

Dolar bazlı tarihi zirve, ocak 2011 de 22 dolar civarlarında.

Bilginize.
    Yazdıklarım küçük bir yatırımcının görüş ve düşünceleri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.

8. 150 bedelsiz verdi onuda ilave etmek gerekir

Sayfa 319/343 İlkİlk ... 219269309317318319320321329 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •