Teknik olarak 95 96 dan döner diyedüşünüyorum.Tabi asıl karar spek in .ytd
Printable View
Teknik olarak 95 96 dan döner diyedüşünüyorum.Tabi asıl karar spek in .ytd
spk=spek mi?
yahu kağıt 2,5 den iniyor, 1,5 dan bürüte sok bari... sokmuyor.... neden adamın satacak malı var bitirmesini bekliyor.... mal bitti al sana bürüt...
ne düşünürsünüz...
spk içerisinde değişik işler mi dönüyor acaba....
kesinlikle ytd....
şu anda en azından düşen ilk 10 da değiliz......
arkadaşlar lütfen zarara satmayin gemiyi terk etmeyin dayanin
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 lirada tutunurmu ne dersiniz,tabi borsada kural şudur dip yoktur dibin dibi,o dibinde dibi vardır ortalama düşürmek için dibi bekliyoruz artık o dip neresi ise
Maliyeti 2 lira olanı düşünün hele birde 10bin lot felan alıpta kaçamayan varsa çok yazık 10bin tl zarar
Son saniye alımı için ne dersiniz. Artık yükselişe geçeceginin işareti olabilirmi
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olabilir spk bile ne oluyor kardeşim bari bir kaç kademe yükselt dercesine bi olağandışı hareket uyarısı yapmış. Zaten bence de fazla abarttı.artık 3-5 kademe yükseltirler herhalde. Ben de 1, 01 den az miktar aldım 0,99 u bekliyorum ama sanırım gelmez artık. Ytd
arkadaşlar yani bugun indeks -1,43 iken mrgyo nun -2,86 kapatması iyi 1,02 kapatması ve son saniye alımları hep pozitif bizimde pozitif olup sabırlı olmamız lazım daha yeni satış yedi haftasonu demlensin yeni haftaya inshallah çıkış ile başlar ve öyle devam eder..
son 2 günlük hareket tamamen ky nin zararına satışı idi
Ortalama düşürmek için hafta sonunuda almadan geçirelim bakalım p.tesi neler olacak sanırım buralardan biryerlerden bir miktar ilave ederim gibi.ytd
Endeksin ciddi düşüşüne karşılık -2.86 iyi sayılır son dakikalarda 350.000 civarı bir alış geldi iki kademe çıktı pazartesi devamını bekliyoruz
Bu kağıt pazartesi yükselemezse 0.90 lara inip gap boşluğunu doldurması beklenir...hep böyle olmuştur...insaallah yukarı kırar....y.t.d...
2.40 lardan inip taa buralara gelen bu paçavra soylenen 0.85 lerdeki gap boşluğunu doldurmazsa ve yukari kirarsa istisna olur bence...y.t.d...
Bence GAP boşluğuda tutmaz 0.50 ye gider hatta hızını alamaz 0.30 en dip noktaya gider hatta orda da duramaz eksiye bile gecer eksi 100 bile olur o yüzden oyuncu kardeş bulaşma sen yazık olur sana
Leon kardeş duygularınla yaklaşıyorsun...bu kâğıtta maliyetim 1.64...yani zararım epey var...ama hala tepki gelmedi...cikarsa en çok ben sevinirim...ama yeni alacaklar varsa biraziyla alsınlar...ortalama dusermek gerekebilir..sonuçta endeksin dusmeyeceginin garantiside yok....cikacak olsa endekside takmaz oda var tabi...1 ı zorluyor...altina inerse şelale olur...y.td...
illa gap dolacak diye bir kaide yok ky zararına satmadikca düşeceğini sanmıyorum son satışlar zararına satışlardi arkadaşlar lütfen zarara mal satmayin bundan sonraki hareketler ky ye bağlı
Spek istediği gibi hareket ettiriyor...zarara mal satmak çok yanlış...ama dip neresi bilinmez...yalniz hacimde siglasma azalirsa sinyal olabilir...hisse nötr kapatmayı başarırsa bir umut.insaallah..y.t.d..
15 yıldır borsadayım bu gap kadar lanet bişey yok ve çok enteresan bişeydirki gap doldurmadan giden hisse görmedim tabi gapın kapama süresi zamanı şekli değişiyor mevzu derin yani ama bunun gap olayı öncesinde aynı seviyeleri görmüş o yüzden illa kapatır denebilirmi bilmiyorum kapatacak olursa milleti sinirden zirveye çıkartır o kesin
10 günde 100 sayfaya yakın yazı yazılmış baya çok
gap denen yerin öncesinde bu rakamlar görüldüğü için burasına teknik olarak gap denmez.. ayrıca gap olsaydı bile kapanmak zorunda değildi belirttiğim gibi kapanmayan bir sürü örnek var..iyi bir bilanço ve kâr kağıdı güzel yerlere hızlıca taşıyabilir..YTD
Birkaç sene bekleme yapmadan kağıt yükselişe geçemeyebilir. Önceki bekleme süresi yedi sene olmuştu.
Dip ise belli değil.
cuma günü olmasına ve endexin ciddi düşmesine rağmen son işlem gününde 1 altını görmedi üstelik brüt takas vardı yani bence taban 1 di ve bunun sonrasında bir iki seans yeşil kapatırsa alımlar gelir çıkmaya başlarsa yeni destek 1,08 sonrasında 1,18 bekliyorum düşüşler sınırlı olur. ama düşerse kimseye faydası olmaz.. PD ciddi düştü biz 3-5 kaybederiz firma milyonlarca dolar kaybeder zaten PD/DD ciddi düşük değeri buralar degil olması gereken yer 1,30-40 lar en az
Bence bürüt takasa çok takılmamak lazım mesela beyaz filo 28 aralık bürüt takasa girmiş 61.65 ten, hala takasta ama fiyat 87.00 olmuş neden mrgyo böyle bişey yapmasın ki? inşallah yapar..
katılıyorum bu aslinda firma için kağıdı yukseltme fırsatı olarak değerlendirilebilir bile.. ayrıca cuma günkü belirsizlik şu an kalktı
Şanlı Ordumuzun Suriye'de yaptığı "Zeytin Dalı" harekatını canı gönülden destekliyorum, Allah ordumuzun yar ve yardımcısı olsun Muzaffer eylesin.
Spk sormuş cuma haberinde...neden Bu kadar düşürdünüz diye...onlarda haberimiz yok...ozel bir durum yok cevabını vermişler....ulan bunların topunu.....neyse...pazartesi ya da saliya kirilacagi belli gibi...baksaniza spk bile artık yükselt diyor....once notr kapayabir...uyarsa tabi..y.t.d...
zaten SPK bunlara müsamaha gösteriyor yoksa 2,5 dan 1 e düşürülmesi normal değil.. artık bunu yapan Galip veya patron veya beraber herneyse çağırıp cezayı kesecek Galip zaten hapis cezası aldı..sadece bu hisse değil albaraka, avgyo,avtur, mepet, metro... bunların hepsi incelenmeli.. hisselerin tamami halka arz fiyatı neyse kâr ettiği sürece bu arz fiyatı altina düşürülmesi durumun da hesap sorulmalı mali yapısı incelenmelidir usulsüzlük varda ceza kesilmeli
Kişisel yorumum 1 tl altı kısa vadede zor gibi çünkü ortalama düşürmek isteyenlere şuan mal kaptırmak istemez ölü kedide milletin kaçmasını istemeyecektir,bu haftafa yerinde kalacakmı bekleyip görelim daha fazla baskı kuramaz gibime geliyor
Kesinlikle şahsi yorumdur dikkate almayın maksat sohbet
0,9 ya da daha aşağısını diyenler var...10 gün boyunca düştüğüne göre bu potansiyel var gibi...hisse üzerindeki planları bilemeyiz...şahsi görüşüm; 0,9 ya da aşağısını görse de, eğer tepki verirse 1,05 üstünde kapanış yapmalı...eğer ki 0,9 altında kapanışlar olursa o zaman burası ağlama duvarına taş çıkartır...umarım oralar görülmez tabi ama her ihtimali gözetmeli ky...her düşen çıkar diye bir durum da yoktur, herkes kesin çıkacak diye de kendini gaza getirmesin, destekler ve dirençler ve hissenin hareketleridir önemli olan yoksa ister %99 düşsün kimse yüzüne bakmaz...ytd..
tabiki herşey olabilir.. patronun bu günlerde hisseye sahip çıkması lazım yoksa firma piyasa değeri düşmeye devam eder biz 3-5 bin kaybederiz onlar 30-40 milyon TL kaybettilerde zaten ve piyasa değeri yarıya düştü buralarda tutmazlarsa daha sonra kimse dönüp bakmaz
dedikleriniz hisse düşüşünü açıklamıyor, ki bunu kimsenin tahmin edebileceğini de düşünmüyorum...
düşmüş mü düşmüş, bundan sonrasında döner mi ona bakmak lazım..
ben kimseye alın almayın demem karakterim izin vermez,çünkü bu falcılıktır...
ama bazıları diyor ki gap var ya da 0,9 a iner, o halde ben de diyorum ki oraları görse de eğer şunun üstünde kapar ya da şuraya çıkarsa çıkış yapabilir diyorum...
öyle alın satın ya da satmayın diyenlere de aldırış etmeyin...
bi %50 düşse de o spek ya da patron dedikleriniz işini bilir merak etmeyin....ytd
Herşey olabiliri herkes diyor zaten kimse kimseye al yada sat demiyor
Düşedebilir,cıkadabilir yataydada kalabilir herkes kendi kararını kendi vermeli alirkende satarkende
Kişisel yorumlar yapılıyor ve kimse kimseden etkilenmez herkesin aklı beyni var
Ne yapacağını kestirmek zor bekleyip göreceğiz hayırlısı olsun
düşüşün 11. seansı....
tepki vermiyor....
0,8 beklenebilir......
kesinlikle ytd....
düşüş durdu 1,05, 1,18 beklenebilir.
tektu martı hareketli tektu bunu geçti bu yerinde kale gibi duruyor akıbeti nolur kimse bilmiyor 01-02-03 amma istikrarlı
Spek beni duydu 03 ü kaldırdı
hayret + da......
Ölü kedi kafayı kaldırdı bakalım ne kadar sıçrayacak