Spek istediği gibi hareket ettiriyor...zarara mal satmak çok yanlış...ama dip neresi bilinmez...yalniz hacimde siglasma azalirsa sinyal olabilir...hisse nötr kapatmayı başarırsa bir umut.insaallah..y.t.d..
Spek istediği gibi hareket ettiriyor...zarara mal satmak çok yanlış...ama dip neresi bilinmez...yalniz hacimde siglasma azalirsa sinyal olabilir...hisse nötr kapatmayı başarırsa bir umut.insaallah..y.t.d..
15 yıldır borsadayım bu gap kadar lanet bişey yok ve çok enteresan bişeydirki gap doldurmadan giden hisse görmedim tabi gapın kapama süresi zamanı şekli değişiyor mevzu derin yani ama bunun gap olayı öncesinde aynı seviyeleri görmüş o yüzden illa kapatır denebilirmi bilmiyorum kapatacak olursa milleti sinirden zirveye çıkartır o kesin
10 günde 100 sayfaya yakın yazı yazılmış baya çok
gap denen yerin öncesinde bu rakamlar görüldüğü için burasına teknik olarak gap denmez.. ayrıca gap olsaydı bile kapanmak zorunda değildi belirttiğim gibi kapanmayan bir sürü örnek var..iyi bir bilanço ve kâr kağıdı güzel yerlere hızlıca taşıyabilir..YTD
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birkaç sene bekleme yapmadan kağıt yükselişe geçemeyebilir. Önceki bekleme süresi yedi sene olmuştu.
Dip ise belli değil.
cuma günü olmasına ve endexin ciddi düşmesine rağmen son işlem gününde 1 altını görmedi üstelik brüt takas vardı yani bence taban 1 di ve bunun sonrasında bir iki seans yeşil kapatırsa alımlar gelir çıkmaya başlarsa yeni destek 1,08 sonrasında 1,18 bekliyorum düşüşler sınırlı olur. ama düşerse kimseye faydası olmaz.. PD ciddi düştü biz 3-5 kaybederiz firma milyonlarca dolar kaybeder zaten PD/DD ciddi düşük değeri buralar degil olması gereken yer 1,30-40 lar en az
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence bürüt takasa çok takılmamak lazım mesela beyaz filo 28 aralık bürüt takasa girmiş 61.65 ten, hala takasta ama fiyat 87.00 olmuş neden mrgyo böyle bişey yapmasın ki? inşallah yapar..
Yer İmleri