Servette beklenen büyük gün bugun hayırlı olsun
Printable View
Servette beklenen büyük gün bugun hayırlı olsun
Kısmet bekliyoruz
15 dklık ve saatlikte bir hareket daha görebilir habere kadar rölantiye de alabilerler..3.75 üzerine atarda kalıcı olursa haberden önceki son hareket başlamış olur yukarı hareket de kalıcı olur..bakalım ....son dakikalar son saatler... bugün 3.75 üzeri veya tekrar 3.50 ler
Bugun 4.10 gösterecekler
Kompleksin bugünkü rayiçle, sigorta değeri yaklaşık 450 milyon Avro iken, yeniden yapım değeri 600 milyon Avro olarak düşünülüyor†dedi.10-04-2014 12:00
Sigorta Değeri
Teminat altına alınan nesnenin piyasa rayicidir. İdeal olan, sigorta bedelinin sigorta değerine eşit olması, yani poliçenin piyasa rayiç değeri
ile düzenlenmesidir. Böylece sigortalı, hasar halinde tazminatını eksiksiz alabilecektir. Ancak bu eşitlik olmaması halinde tazminat ödemelerinde önemli problemler ortaya çıkacaktır.
Büyük gün derken neyi kastediyorsunuz
Anlatabilirmisiniz
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.93 ile televizyon molasına girdik:hah:
ama seans gün bitiyor
4.00 ile çıktık soyunma odasından 4 ile bitirdik bugünü..artık önümüzdeki maçlara bakacağız..
Aynen güzel hareketler.
Arkadaslar yarın tavanımız hayırlı olsun nasıl niçin diye sormayın tren kalkıyo son vagon doldu duraklarda durmaz artık herkese hayırlı olsun
Mükafatımızı alacagız bekledik ama degdi %18 tavan yarın hayırlı olsun yatırım tavsiyesi degildir
Hani satmistiz gene gelmissiz
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok garip işlem günleri gördük şöyleki tüm tahtada 4 kademede lotlar vardı hatıra niyetine paylaşırım bir ara zaten satıcısı yok tavan olacak haber düştüyse kimse alabilmeyi düşünmesin
Hayırdır manipülasyonmu yapiyosun aklınca bı öyle diyon bir böyle
Kimsenin ekmeğiyle alinteriyle oynamayin yanıltıcı mesajlar atıyorsun
[QUOTE=bünyas08;3073345]Hani satmistiz gene gelmissiz
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak halk yatırımı takip et bugun kü dünkü işlemleri biz bu hisse al satla maliyeti düşüre düşüre bi hal olduk bi hedefimiz var oda bizde kalsın herkes satar ben alırım ozgyo bugun taban olacagını sezdik 0.94 verdik 0.76 aldık yarına da bi tabanda olsa 0.64 e alacak parasıda hazır ugrasma insanla seni sanki kpholdenmi genyo danmı tanıyacagım hatırlayamadım patron adamıysan söyle farzetsin beni bi at sinegi gte yapıştımı kuyruk sallasada koşsada kanını emmeden istediğimizi almadan gitmem koşarsa yorulur kuyruk sallarsada müşterisi cok olur akıllı olalım kırıcı olmayalım
Sayın bünyans08 halk yatırımı takip et bugun kü dünkü işlemleri biz bu hisse al satla maliyeti düşüre düşüre bi hal olduk bi hedefimiz var oda bizde kalsın herkes satar ben alırım ozgyo bugun taban olacagını sezdik 0.94 verdik 0.76 aldık yarına da bi tabanda olsa 0.64 e alacak parasıda hazır ugrasma insanla seni sanki kpholdenmi genyo danmı tanıyacagım hatırlayamadım patron adamıysan söyle farzetsin beni bi at sinegi gte yapıştımı kuyruk sallasada koşsada kanını emmeden istediğimizi almadan gitmem koşarsa yorulur kuyruk sallarsada müşterisi cok olur akıllı olalım kırıcı olmayalım
yok onu aldım sattım bilmem ne bakarsan görürsün nerelere yazdığımi kağıt düşünce sattım yükselince aldım oh ne ala buraları okuyup işlem yapan insanlar var etkilemeyin kimseyi halk dün 2 bin lot almış bugün 4 bin satmış merak etmeyin takaslari iyi okurum benim kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok.Patron adamı felanda değilim zaten hisseyi karalamiyorum yada sisirmiyorum
16 Ocak herkesin hisseyi gömdüğü gün gene aynı fikirdeyim okuyan arkadaşlar şirketi arayın sorun kafanizdakileri Fatih beyde Abdurrahman beyde herşeyi güzelce anlatırlar kendi kararinizi kendiniz verin
Bu almanyada ki satacakları.
Yerin fiyatı hakkında bilgisi olan varmı.ben bulamadım.
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pd/dd 0.63 daha tartışma ve fırtına koparmak için çok erken hele bi çift hanerleri görelim o zaman pd/dd 2 diyenlere kim diye bir bakılır
Bol kazançlar
Ne oynak kağıtmışsın sen
brüttakasa mı sokacaklar yine spek kağıda hakim olamıyor ya da öyle olsun istiyor
Ne dedik ben bir at sinegiyim yapıştımı gte istediğimi almadan kopmam düşürmek için koşarsa yorulur kuyruksallarsa müşterisi cok olur versin bizim istediğimizi ac gözlü degiliz doyunca gideriz bizim karnımız ac gözümüz degil karnı ac olan doyana kadar gözü aç olan ölene kadar derler
15 dklıkta 3.90 üzerinde kalırsa bizimdir...
3.83 altı süreyi uzatır
15 dklıkta tobo oluşturdu 3.95-3.80=15+3.95=4.10 göstereblir
4.40 olursa zirve yeniler haftayı 5 üzeri kapar
O iş bende arkadaşlar alımlar saglam yazıldı kademelere vermeye kıyamaz 3.55 e kadar versin veriyorsa 3.79 a kadar da verdiklerini topladım bundan şu çıkıyorki artık piyasada mal kıymetlendi satan yok alanda ucuzcu düşünceyle gelmesin tahtaya
Yav arkadaslar tek olmuyo bi destek atın hadi kapanışı konfiti ile yapalım