Çok garip işlem günleri gördük şöyleki tüm tahtada 4 kademede lotlar vardı hatıra niyetine paylaşırım bir ara zaten satıcısı yok tavan olacak haber düştüyse kimse alabilmeyi düşünmesin
Çok garip işlem günleri gördük şöyleki tüm tahtada 4 kademede lotlar vardı hatıra niyetine paylaşırım bir ara zaten satıcısı yok tavan olacak haber düştüyse kimse alabilmeyi düşünmesin
YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ
Hayırdır manipülasyonmu yapiyosun aklınca bı öyle diyon bir böyle
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kimsenin ekmeğiyle alinteriyle oynamayin yanıltıcı mesajlar atıyorsun
[QUOTE=bünyas08;3073345]Hani satmistiz gene gelmissiz
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak halk yatırımı takip et bugun kü dünkü işlemleri biz bu hisse al satla maliyeti düşüre düşüre bi hal olduk bi hedefimiz var oda bizde kalsın herkes satar ben alırım ozgyo bugun taban olacagını sezdik 0.94 verdik 0.76 aldık yarına da bi tabanda olsa 0.64 e alacak parasıda hazır ugrasma insanla seni sanki kpholdenmi genyo danmı tanıyacagım hatırlayamadım patron adamıysan söyle farzetsin beni bi at sinegi gte yapıştımı kuyruk sallasada koşsada kanını emmeden istediğimizi almadan gitmem koşarsa yorulur kuyruk sallarsada müşterisi cok olur akıllı olalım kırıcı olmayalım
Sayın bünyans08 halk yatırımı takip et bugun kü dünkü işlemleri biz bu hisse al satla maliyeti düşüre düşüre bi hal olduk bi hedefimiz var oda bizde kalsın herkes satar ben alırım ozgyo bugun taban olacagını sezdik 0.94 verdik 0.76 aldık yarına da bi tabanda olsa 0.64 e alacak parasıda hazır ugrasma insanla seni sanki kpholdenmi genyo danmı tanıyacagım hatırlayamadım patron adamıysan söyle farzetsin beni bi at sinegi gte yapıştımı kuyruk sallasada koşsada kanını emmeden istediğimizi almadan gitmem koşarsa yorulur kuyruk sallarsada müşterisi cok olur akıllı olalım kırıcı olmayalım
yok onu aldım sattım bilmem ne bakarsan görürsün nerelere yazdığımi kağıt düşünce sattım yükselince aldım oh ne ala buraları okuyup işlem yapan insanlar var etkilemeyin kimseyi halk dün 2 bin lot almış bugün 4 bin satmış merak etmeyin takaslari iyi okurum benim kimseyi kırmak gibi bir niyetim yok.Patron adamı felanda değilim zaten hisseyi karalamiyorum yada sisirmiyorum
16 Ocak herkesin hisseyi gömdüğü gün gene aynı fikirdeyim okuyan arkadaşlar şirketi arayın sorun kafanizdakileri Fatih beyde Abdurrahman beyde herşeyi güzelce anlatırlar kendi kararinizi kendiniz verin
Yer İmleri