Bütün emekliler toplanmış çay muhabbeti dönüyor :notr:
Printable View
Bütün emekliler toplanmış çay muhabbeti dönüyor :notr:
Yağ işi ne oldu?
Peynirle ne alaka? Bak demedi demeyin
Sam amca ve doları, darılır sonra size
Gerçekten bu ücretler çok ucuz siz yurt dışına gidinde otoyol ve köprü ücretlerini bi görün tam 10-15 kat
Bakın bir zam yorumu. Nicki ise vatansever. Yani zamma karşı çıkan vatansevmez oluyor. Mesailere devam
Bu kadar çay muhabbetti donmusken beynimde fişekler çaktı bir ara çay kek muhabbeti vardı noldu o iş çay yok ta kekleme işi gayet güzel çay da isteruk yalnız bu kekleme işini bademlilerden öğrenmek lazım yokmu tarifi olan
"Hanım suyu ısıt; olursa olur olmazsa çay demleriz"
Cay muhabbetimizi kiskananlara gelsin!
Bugün ev bakmaya gittim yine .
1500 TL kiraya verilebilir 230 bin TL istiyor .
Ama evin dış cephesinde bazı çatlaklar var pek içime sinmedi .
Bunu nasıl kontrol ettirebilirim acaba bilen var mı .
Birşey çıkmazsa düşünüyorum da ama çürük bina ise de aklımı çeliyor
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Burada bilen vardır diye sormak istedim
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
@sadecegrafik ben işin geyiğindeyim.
Maksat muhabbet olsun.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sofunun birini kerhanenin kapısından içeri uzun uzun bakarken görmüşler.
"Napıyorsun burada hacı" diye sormuşlar.
"Menzilden sapmış insanların düştüğü hallere iyice bakıyorum ki ibret alayım" demiş.
Bunlarınki de aynı hesap.
Lafta en düzgün onlar. Gelmiş buraya hem bizi uyarmaya, hem de ibret almaya.
Buradan aldığı ibretle eve gidip kendi deste deste dolarlarına yön verecek. :)
inşallah maşallah..
4 teker iyi. Tek teker risktir.
Sürat felakettir.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1615ffe618.jpg
Iki cambaz yine trolledi herkesi
Sunu yazmistim vob a bugün iki cambazi cozdum coktan beraber poz aliyorlar
Bugün, 17:19 #2008 vicente vicente şu an forumda
Kıdemli Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
10,938
Az short pozdayım sanki yarin sabah son dakika rte trup gorusecek haberi cikacak gibi geliyor.
Bu trup bistte de tl de de poz aliyor artik net bu
Tl nin en buyuk güçü trump dir.baskan oldugu surece tl cokmez turp giderse dolar tl de izdirap biter
Yarım saat önce tv lerde altyazı geçiyordu rte - trump telefon görüşmesi ile alakalı. Son okeyler alınmaya çalışılmış olmalı.
Bu gece mi girerler , yarın mı göreceğiz artık. Bunca yapılan hatalara rağmen hayırlısı olur inşallah ülkemize.
Mehmetçiğin ayağına taş değmesin.
Peynir mevzusu olmuş. Keçi peyniri alıyorum. Tekirdağ ın bir köyünden , direkt yapan bir köylü kardeşimizden. 5 kg lık tenekelerde satıyor 125 tl/teneke. Ay da bir , 1 teneke alıyorum. Geçen sene 110 tl idi , yılbaşından beri 125 tl yaptı fiyatını. Çok lezzetli.
Cumhurbaşkanı danışmanlarından Yiğit Bulut, Başkent Hastanesi kurucusu Prof. Dr. Mehmet Haberal hakkında "Bu Haberal denilen adama hayat boyu güvenmedim, güvenmem... Eğer sayın Bahçeli hala oradaysa acilen başka hastaneye nakil edilmeli" diye yazdı. Haberal'ın MHP Milletvekili oğlu Erkan Haberal "Ayyaş, yine çok içmişsin" diye yanıt verdi.
Alıntı haber kaynağı.
https://www.memurlar.net/haber/85962...nit-ayyas.html
Trollerin icinde patladi yine operasyon.beklerken patron dan gelen telefonla kosa kosa abd ye gidiyor :kahkah:
Rte o laflarin uzerine abd ye gidecek....feci tepki var sosyal medyada ..freni patlamis kamyon gibi yokuş asagi gidiyor rte
Evinin altında , soğuk hava deposu yapmış. Motor falan yok , tamamen doğal. Yaşlandırıyor peyniri. Ortalama 2 ay yaşlandırıp , dinlendirdikten sonra satışa sunuyor. Halis muhlis keçi peyniri. Bu dinlendirmeden dolayı sanırım , o klasik tebeşir gibi olmuyor tam olarak. 2 senedir severek ailecek tüketiyoruz.
Suyunu tam çekmemiş , muhtemelen az süre dinlendirilmiş olanına taze diye adlandırılıyor. Biraz daha yumuşak. Kahvaltılık için değil de rakı-kavun-peynir olarak yazın güzel gidiyor.
Bilgim yok hocam
Operasyon 1 ay sonraya kaldı.
Trump diyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi