Sayfa 319/997 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Peynir mevzusu olmuş. Keçi peyniri alıyorum. Tekirdağ ın bir köyünden , direkt yapan bir köylü kardeşimizden. 5 kg lık tenekelerde satıyor 125 tl/teneke. Ay da bir , 1 teneke alıyorum. Geçen sene 110 tl idi , yılbaşından beri 125 tl yaptı fiyatını. Çok lezzetli.

2. Cumhurbaşkanı danışmanlarından Yiğit Bulut, Başkent Hastanesi kurucusu Prof. Dr. Mehmet Haberal hakkında "Bu Haberal denilen adama hayat boyu güvenmedim, güvenmem... Eğer sayın Bahçeli hala oradaysa acilen başka hastaneye nakil edilmeli" diye yazdı. Haberal'ın MHP Milletvekili oğlu Erkan Haberal "Ayyaş, yine çok içmişsin" diye yanıt verdi.

Alıntı haber kaynağı.
    https://www.memurlar.net/haber/85962...nit-ayyas.html
    YAZDIĞIM YORUMLAR KİŞİSEL DÜŞÜNCE VE FİKİRLERİMİ İFADE EDER.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Ne girmesi uyanda baliga gidelim
    O tel gorusmesi haberi coktan planlanmisti servis edilmeyi bekliyordu ;)
    belki de dediğin gibidir. habertürk tv nin yalancısıyım.

4.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Yarım saat önce tv lerde altyazı geçiyordu rte - trump telefon görüşmesi ile alakalı. Son okeyler alınmaya çalışılmış olmalı.

Bu gece mi girerler , yarın mı göreceğiz artık. Bunca yapılan hatalara rağmen hayırlısı olur inşallah ülkemize.
    Mehmetçiğin ayağına taş değmesin.
    A.A. haber.
    https://www.memurlar.net/haber/85962...a-gorustu.html
    YAZDIĞIM YORUMLAR KİŞİSEL DÜŞÜNCE VE FİKİRLERİMİ İFADE EDER.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

5. Trollerin icinde patladi yine operasyon.beklerken patron dan gelen telefonla kosa kosa abd ye gidiyor
    Rte o laflarin uzerine abd ye gidecek....feci tepki var sosyal medyada ..freni patlamis kamyon gibi yokuş asagi gidiyor rte

6.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Peynir mevzusu olmuş. Keçi peyniri alıyorum. Tekirdağ ın bir köyünden , direkt yapan bir köylü kardeşimizden. 5 kg lık tenekelerde satıyor 125 tl/teneke. Ay da bir , 1 teneke alıyorum. Geçen sene 110 tl idi , yılbaşından beri 125 tl yaptı fiyatını. Çok lezzetli.
    %100 keçi peyniri mi yoksa inek keçi karışık mı

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    %100 keçi peyniri mi yoksa inek keçi karışık mı

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    çok lezzetliyse karışıktır yoksa saf keçi peyniri bildiğin tebeşir..!!

Evinin altında , soğuk hava deposu yapmış. Motor falan yok , tamamen doğal. Yaşlandırıyor peyniri. Ortalama 2 ay yaşlandırıp , dinlendirdikten sonra satışa sunuyor. Halis muhlis keçi peyniri. Bu dinlendirmeden dolayı sanırım , o klasik tebeşir gibi olmuyor tam olarak. 2 senedir severek ailecek tüketiyoruz.

Sayfa 319/997 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •