Valla, o arkadaş çok heyecanlı görünüyordu , 2 günde soluğunu kestiler 😂
Printable View
Hızlı giden atın b.ku seyrek dusermis[emoji2]
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir 3 aylık dönemde 85 gun spek gunu 5 gun yatırımcı gunu..İşi bitiren bitirir..
Yahu spek sen ya harbi malsın yada milleti mal yerinemi koyuyon ne yapıyon ya 😂😂😂
Bloomberg sayfasından hisse fiyatlarına baktım..(K) harfinde bir sayfada 15 adet hisse var birtek Klimasan KIRMIZI....Yorum serbest...
Herkes klimasan çıkacak diye bekliyor!!!bunu bilen spek milleti dökmeden bunu yukarı götürmez.eğer kağıda inanıyorsak beklemeliyiz.
Spek diğer hisselerde yükselirken orada değerlendirip , bunu da baskıda tutarak , sonra buraya geçmeyi mi deniyor ? Ne dersiniz ?
Son bir ayda iş yatırım ve yabancıdan toplamda 1.4 milyon lot satış olmuş. Enver büyük ihtimalle paket. Yabancı fon satışı ahlak dışı. Bilanço dönemi öncesi normalde patron satamaz. Fon üzerinden muhtemelen baskı kurmaya çalışıyor.
Teknik olarak 18200 önemli..
aşağıya devam ederse sıkıntı büyür.
2 aydır hissenin ne gazı kaldı nede mecali. 1 yıllık yükselişi hazmede hazmede bitiremediler. O kadar batak şirket hisseleri 4/5 katı yükselirken.
Klimasan bu huylu huyundan vazgeçmiyor.
Hep sıkıntı.
Karın ağrısı bir türlü bitmiyor.
20, 25 mil kar gelirse spek falan takmaz 24 tl ye gider
Dostum seni görmek tekrar güzel , sesin soluğun çıkmayınca gitti sandım açıkçası , bu enver iş bankasından satarken diğer yerlerden alarak döndürüyor olabilirler mi , bu enverin ben tek başına olduğunu sanmıyorum , bunun sonuçta tek bir yerde hesabı olduğu mantıklı gelmiyor bana ,dediğin gibi beş para etmez şirketler uçtu gitti bu hala 5 fk da , ben yükseliş oranından ziyade fk ya bakıyorum , hantal şirketler bile 7 ve üstü , bu niye bu kadar sıkıştırılıyor akıl dışı ,
Buradayım Haziran veya Temmuz ayına kadar devam.
Enverin fişini çekmişler gibi. Fon satisida Envere mesajdır.
Ya sat git yada biz ezer geçeriz. Hisseyi maymuna çevirmişti..
Bu hisse bu patrona fazla büyük. Altında kaldı. Baksın bu hissenin yarı karı olmayan birçok hisse iki üç kat fazla piyasa değerine ulaşmış.
Birde beklenti bu kadar yüksekken. Yazık.
Kekom dostum ueni gördüm mesajı akrebi bir salağ oğlan susturabilirmi yaaaa ayıp ediyon akrep bunla dalga geçiyor sadece cumartesi 5 günlük yıllık izin alıp tatile geldim o yüzden hiç bakmıyorum trade amaçlı bile perşembeden itibaren yazılarım ve spekle didişmem başlar herkese hayırlı jazançkar spek oğlan cuma günü gelip kafana pis vuracam haberin ola en az 5000 lot alıcak
Klimasan demekki kar etmese çöp hisse olacakmış. Benzer sektörde Alarko carrier 10 trilyon karına 746 trilyon piyasa değerine ulaşarak klimanın üzerine çıkmış.
Klimasan hep arıza hep sorun.
Yıllar geçti hissede dönen dolaplar hiç bitmiyor. Kurumsal bir hisse kimliği kazanamıyor.
Yetmemiş gibi eurobond zararları ile ilgili haberler ayyuka çıkmış. Şirketten tek kelime açıklama yok.
Birde bilanço öncesi yabancı satışı ayrı bir garabet. Neden satış neden şimdi. Bu kadar beklentiye rağmen. Heleki en iyi dönemlerin başlangıcında. Sorular sorular deli sorular.
Klimasan hiç birgün güven vermedin vede vermiyorsun. Hisse fiyatı bizleri aldatmasın. Baska bir yönetimin elinde olmuş olsaydı bu bilanço ve piyasada 30 TL üzeri olmalıydı. Neden olmadı veya olmuyor. Yazık..
Yatırımcı ilişkilerinden Serkana sorsan bilanço ile cevabi vereceğiz der mi?
Bu işin içinde yabancı fon da var bence , amaç hisse toplamak olabilir her nekadar yabancı satışı var gibi gösterip , enver ve yabancı fon aynı taraf bunlar bence , hisseyi neden 16-20 arasına hapsettiler , eğer enver boşalttıysa hisseyi ve fonda boşalttıysa hisseyi nereye gitti bu kadar hisse ve bu hisse neden 17-18 altına gitmiyor bu kadar büyük çapta satış olmasına karşın , bu eurobond zararı olayı yeni bir olaymı kaç senelik olay neden şimdi çarşaf çarşaf yayınlanıyor , bugün tüm hisseler yeşil bu kırmızı ve düşüş yüksek tuhaf değilmi ? mal çıkmak isteyen bir adamın salak olması lazım böyle bir günde hisseyi indirmek , böyle bir günde hisseyi genelin tersine çevirirsen güvende gider zaten elindekileride çıkamazsın algıyı niye bozacaksınki kafaya koyduysan hisseleri çıkmayı eğer , gırtlağına kadar borç içinde ve dünya kadar zararı olan şirketler bile yeşil bugün bu ise malum 😂 şaka gibi , şirketten bir tane açıklama yok eurobond ile ilgili neden acaba ?
Sn ibagatır;
Mayısın sonlarından başlayan 9.50 11.50 hareketini hatırlıyorsunuzdur.
Yaklaşık 5 civarı bir süre inanılmaz bir baskı ve sıkışık bir bant yaşamıştık.
Sonrasında ise yaklaşık 2 haftada %100 primle sonuçlanan bir çıkış olmuştu. O dönem;
Satın alınan arsa haberi gelmiş çıkışın fitilini ateşlemişti.
Ralli döneminde, kıytırık hisselerin 5 misli primlendigini görüp klmsn'ın ise dar bantta hareket ettiğini görmek;
Bu filmi daha önce görmüştüm hissini hatırlatıyor bana...
Sizinde belirttiğiniz gibi;
Bi kadar satanın olduğu söyleniyor.
Peki alıcı kim?
Senin benim gibi küçük yatırımcı mı?
Bu olasılık mümkün değil.
Çarşaf çarşaf durmadan eurobond meselesi yazılıyor.
Bize okumamız için bir kitap veriliyor.
Her birimiz bundan farklı anlamlar çıkarıyoruz.
Esas önemli olan anlamı gözden kaçırabiliyoruz.
Takas işi;
SİHİRLİ BIR İLŪZYON!!!
Bu arada hatırlatırım;
Martda yıllık,
Mayısta da ilk çeyrek bilançolar gelecek.
Hatırlatırım.:):)
https://i.hizliresim.com/QP6WJv.png
50 günlük ortalama 17,31 yaklaşırsa biraz daha alırım :)
Bedava klima veriyorlar :kahkah: Ytd.
Maksimum sayın Eva'nın beklediği 200 günlük ortalamaya düşer çokta fifi bekleriz :rules:
Günaydın herkese, dün en çok kaybettiren klimasan olmuş borsada -2,13 ile , 😂😂😂
İyi bir tiyatro sergiliyor tamburacı lima ve ekibi 😂😂😂
Tamburacı Lima sabır bizde çok bunu test ediyorsanız , sen yokken biz buralardaydık, hodri meydan hadi
Bugün düzeltme bistte , tabiki klimasan en önde koşar yine 😂
Eximbank'tan faiz indirimi
Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ihracatçıların Türk Lirası kredilerini daha düşük maliyetlerle kullanabilmesine imkan tanıyacak yeni düzenlemeye gidildiğini belirterek, bu çerçevede Türk Eximbank’ın KOBİ’lere ve yüksek teknolojili ürün üreten ihracatçılara kullandırdığı Türk Lirası kredilerindeki faiz oranını yüzde 7,95 seviyesine çektiğini açıkladı.
Kamu bankaları suanda hemen hemen enflasyon miktarı kadar faiz oranı veriyormus %11-12
Bloombergde söylediler.
%7.95 iyi rakam
İhracatçınin uzun vadeli kredi istediğini ancak uzun vadeli kredi bulunamadığınıda belirttiler.
Sayın brain sizin yorumunuz var mı biraz gaz verin bize?
hissede 3 gündür satışlar sürüyor. şu an 18.22 ile aşırı satış bölgesinde bulunuyor. toparlanma bakalım ne zaman başlayacak?
https://i.hizliresim.com/nbXLYg.png
Mavili abinin yeşile kafa atmasını bekliyorum :)
Sayın Sekiz, enveri tahtadan tamamen kovduk mu acaba ne dersiniz ?
Bir emekli bankacı olarak ihracatçı firmalara verilen bu oran gunun şartlarında çok uygun...Düşük faizle borçlanıp döviz getirmek firmaya ek bir kazanç yaratır...Buda bilançonun gelecek yıl dahada ıyı olması demektır...Tum belirsizlik önümüzdeki 15/20 günde...Yıl beklendiği gibi biterse kağıt oldukça ıvme kazanabilir.
https://i.hizliresim.com/JV0ALj.jpg
181 milyon tl lik eximbank kredi teminatları var...