Sayfa 319/864 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon
Arama sonucu : 6911 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: KLMSN - Klimasan Klima

1.  Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Bu işin içinde yabancı fon da var bence , amaç hisse toplamak olabilir her nekadar yabancı satışı var gibi gösterip , enver ve yabancı fon aynı taraf bunlar bence , hisseyi neden 16-20 arasına hapsettiler , eğer enver boşalttıysa hisseyi ve fonda boşalttıysa hisseyi nereye gitti bu kadar hisse ve bu hisse neden 17-18 altına gitmiyor bu kadar büyük çapta satış olmasına karşın , bu eurobond zararı olayı yeni bir olaymı kaç senelik olay neden şimdi çarşaf çarşaf yayınlanıyor , bugün tüm hisseler yeşil bu kırmızı ve düşüş yüksek tuhaf değilmi ? mal çıkmak isteyen bir adamın salak olması lazım böyle bir günde hisseyi indirmek , böyle bir günde hisseyi genelin tersine çevirirsen güvende gider zaten elindekileride çıkamazsın algıyı niye bozacaksınki kafaya koyduysan hisseleri çıkmayı eğer , gırtlağına kadar borç içinde ve dünya kadar zararı olan şirketler bile yeşil bugün bu ise malum 😂 şaka gibi , şirketten bir tane açıklama yok eurobond ile ilgili neden acaba ?
    Sn ibagatır;
    Mayısın sonlarından başlayan 9.50 11.50 hareketini hatırlıyorsunuzdur.
    Yaklaşık 5 civarı bir süre inanılmaz bir baskı ve sıkışık bir bant yaşamıştık.
    Sonrasında ise yaklaşık 2 haftada %100 primle sonuçlanan bir çıkış olmuştu. O dönem;
    Satın alınan arsa haberi gelmiş çıkışın fitilini ateşlemişti.
    Ralli döneminde, kıytırık hisselerin 5 misli primlendigini görüp klmsn'ın ise dar bantta hareket ettiğini görmek;
    Bu filmi daha önce görmüştüm hissini hatırlatıyor bana...
    Sizinde belirttiğiniz gibi;
    Bi kadar satanın olduğu söyleniyor.
    Peki alıcı kim?
    Senin benim gibi küçük yatırımcı mı?
    Bu olasılık mümkün değil.
    Çarşaf çarşaf durmadan eurobond meselesi yazılıyor.
    Bize okumamız için bir kitap veriliyor.
    Her birimiz bundan farklı anlamlar çıkarıyoruz.
    Esas önemli olan anlamı gözden kaçırabiliyoruz.
    Takas işi;
    SİHİRLİ BIR İLŪZYON!!!
    Bu arada hatırlatırım;
    Martda yıllık,
    Mayısta da ilk çeyrek bilançolar gelecek.
    Hatırlatırım.

50 günlük ortalama 17,31 yaklaşırsa biraz daha alırım
    Bedava klima veriyorlar Ytd.
    Maksimum sayın Eva'nın beklediği 200 günlük ortalamaya düşer çokta fifi bekleriz

3. Günaydın herkese, dün en çok kaybettiren klimasan olmuş borsada -2,13 ile , 😂😂😂

4. Kazandıklarım ile buna ek yaptım pasiflerden az az. Dediğim gibi bizde her yol var 10 liraya da varım oradan da mal alırım 2 3 ay önce aldım şimdi niye almayayım...
     Alıntı Originally Posted by ibagatir Yazıyı Oku
    Günaydın herkese, dün en çok kaybettiren klimasan olmuş borsada -2,13 ile , [emoji23][emoji23][emoji23]

5. İyi bir tiyatro sergiliyor tamburacı lima ve ekibi 😂😂😂

6. Tamburacı Lima sabır bizde çok bunu test ediyorsanız , sen yokken biz buralardaydık, hodri meydan hadi

7. Bugün düzeltme bistte , tabiki klimasan en önde koşar yine 😂

8. Eximbank'tan faiz indirimi
    Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ihracatçıların Türk Lirası kredilerini daha düşük maliyetlerle kullanabilmesine imkan tanıyacak yeni düzenlemeye gidildiğini belirterek, bu çerçevede Türk Eximbank’ın KOBİ’lere ve yüksek teknolojili ürün üreten ihracatçılara kullandırdığı Türk Lirası kredilerindeki faiz oranını yüzde 7,95 seviyesine çektiğini açıkladı.

Sayfa 319/864 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419819 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •