Fener diğerlerine de tavan yaptiracak galiba
Printable View
Fener diğerlerine de tavan yaptiracak galiba
Açıklamalarda pay alım bilgisi girilmiş 12.500.000 adetvakıf tarafından alınmış gözüküyor.16.20 de düşmüş ama konuyu tam anlayamadım
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vakıf 309.917 lot hisse satmış. 12.5 milyona...
Hadi geçmiş olsun bugunude yirttik yüzde sekiz le inadına tutunmaya devam..44 tehlikeli el tetikte olmalı ytd
Şirketin ulaştığı en yüksek değer 1,7milyar $
Hisse başına 17 $
Yaklaşık 120.-TL.
Klüplermi satılıyor.
zorakipaşha
https://youtu.be/NJ2TkBrWA04
Biz kazandık....Bizden alanlar da tavanı gördü....!!!!
Helali hoş olsun ....!!!
Bir gün herkes FENERBAHÇELİ olacaktı ve borsada herkes FENERBAHÇEyi takdir etti....!!!
ŞAMPİYON FENERBAHÇEM.....!!!!:halay:
https://youtu.be/NJ2TkBrWA04
Umut fakirin ekmeğidir
Yok şu kadar dolarmış
Yok 1/4 fiyattaymış
Şişmiş bir fiyat
Yarın bir brüt takasa alsalar
Çoktan almaları lazımdı
Bak bakalım ne olacak..
Kesinlikle YTD
YATIRIM TAFSİYESİ DEĞİLDİR
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence sanki bedelliye hazırlıyorlar gibi garanti ve yapıkredi maliyetlendire maliyetlendire yükseltiyor bedelli olayında şirket de katılmak zorunlu mu fb halka aciklik oranı yüzde 30 larda o konuda bilgisi olan var mi
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu spek ne içiyo merak ediyorum. Kıyıdan çok uzaklaştı. Rüyalardan rüyalara dalıyor. Arkadaşlarda fiyatlamayı anlayabilmek için fantezilerden fantezi üretiyor.
Bundan sonrası için spek kendi çalar kendi oynar, düzeltmesini yapmadan kimsenin bu fiyatlardan bulaşacağını sanmıyorum... kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
Yaa hocam öyle tabi ama ben çok korkuyorum. Sadece benim çevremde bu işi bilmeyip fenere giren 4 kişi var ve az buz paralar da değil. İnsanlar çok üzülecek korkuyorum. 1 gün 2 gün alıp çıkacağım diyorlar da o iş öyle olmuyor işte. 1 gün taban yapar 6 ay beklersin eski haline gelmesini diyorum anlamıyorlarHTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sıra lafa geldi mi borsacıyız diyorsunuz. madem öyle yeni birşey daha öğrenin, kıyağım olsun
madem spek kendi çalar kendi oynar, size de gına gelip bıktığınızda ritme uyacaksınız
hergün gözünüzün önünde olacak... ta ki, birgün de oyuna katılacaksınız, oyuna kalktığınızda, erik dalı gevrektir çalarken
siz kıvır kıvır kıvırken sanatçı çaktırmadan gitmiş olur. kendi aranızda biraz daha döktürürsünüz, ayıkanlar gider, birileri de
kalır. ama daha erken bunlar için. vakti var..
43.50 den vedalastik bakalım nevyapacak ama anında hepsini aldı .
Nasıl bir kagitsin sen be fenerim... Seans içi duzeltmesini yapıp tekrar tavan yapıyor. Diğerleri de peşine takılıyor. Genelde Düzeltme yaptıktan sonra 2 gün daha uçuyor ama artık korku sardı beni. Yarına ola hayrola. Ytd
Bir düşünün 80..90 ları gördüğünü
zorakipaşha
52 değeri azizin yapmış olduğu son 5 yıldaki en yüksek değer..oda bölünmeden önce yarın riskli ama banka kredi olayı henüz resmi olarak duyurulmadi..ben yarın satacaktim geri kalanı ama bugün strese dayanamadım bile bile lades olduk..yarın dayanipta başarabilen arkadaşlara helal olsun derim..
Fenerbahçe´de Jailsonâ Michael Freyâ Miha Zajc ve Zanka´nın lisansı çıkartıldı.
Fenerbahçe Jailson Michael Freyâ Miha Zajc ve Zanka´ya TFF´den lisan çıkarttı.
Sarı lacivertli takım 4 yabancı futbolcunun lisansını resmen çıkartırken henüz yeni transferlerin lisansı çıkartılmadı
http://www.hurriyet.com.tr/sporarena...cikti-41606275
eskilerden kimse kalmadı gibi bir kaç arkadaş var sanırım sizide dökmüş, nerdeyse bende dün dökülüyordum tavana dün sabahtan sat verdim bi türlü tavan yapmadı kagıt bir iki kademe aşasında kaldı neyse işim vardı yola çıktım saat 14:30 civarı aracı sağa çektim baktım yine tavan yok dedim bunda da var bir hayır satışları iptal ettim ondan sonra tavan yapmış,bugun sanırım 11 gibi tavana yapıştı,yıllardır bekledim kagıdı satmak istesemde bazen bir şeyler engel oluyor bende işi akışına bıraktım gittiği yere kadar gider az değil 8 senedir beklemedeyim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Anapara ve maliyeti kadar hisse sattım bugün.
Kalanların hepsi 0 maliyetli.
Başta Dow Jones ve diğer global piyasalar olmak üzere Dünya piyasaları satış yedi. Bizim Bist buna kayıtsız kalmayacaktır. Yarın kötü bir gün olabilir.
Perşembe satarım diyordum dün gece sıkıntıdan 100 lot daha aldım içimden bir his 100' e kadar gider bu kağıt diyor, diğer bir his anaparayı çek sıfır maliyetli lotlarla yoluna devam et diyor, oradan üçüncü bir his çıkıp güzel kardeşim sen işine gücüne bak kağıdına bakma akşam ne kadar kazandığına evine geçince bakarsın diyor. Sanırım benim bi doktora gitmem gerekiyor bu kadar ses duymam mantıklı değil gibi :kahkah::kahkah:
Dostum ben yüzde 8 ile devam ediyordum onuda dün sattım..senin adinac sevindim az cekmedik şu an bile zararın sadece yüzde 30 çıkardım yapacak birşey yok bu hissede ralli olunca nereden kestirecek belli değil.kalanlara bol kazançlar dilerimLenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eskiler beni bilir. Uzun yıllardır bende hissedeydim. Beklediğimiz hareket buydu ama erken yapıp bir nevi herkesi gafil avladı. Ben 24 kusurlerden aman bir bedelli patlatır korkusuyla ayrılmıştım. Halbuki kafamdaki satış rakamı 40 TL civarı idi, nasip. Umarım sabreden arkadaşlar kazanmıştır. Zaten hisse düştüğünde devre kesici geliyordu. Normalde tam tersi oluyordu. O zaman anlamıştım bu işte bir gariplik var diye. Ben bedelliye yorumlamıştım bu tersliyi.
Yazdım,bir daha yazıyım,100 adet kağıt alıp,kazanıp,insanlara laf sokmaya çalışan yeniler için
Borsa da çok eskiyim,2007 sonra işlem yapmıyordum,Ali Koç Başkan olduğu için Kasım-Aralık 2018 de 7.10 ortalamalı 6115 adet kağıt
Aldım,dün 1115 adetini 44.54 satarak anaparayı realize ettim,5000 adet sıfır maliyetli hissem var:)
İnsanlar zaman zaman farklı fikirlere ihtiyaç duyarlar.YTD.
49da savaş mi var ??????
Sporlar güzel prim yaptı . Ama bir farkla fener efsane hareket yaptı diğer sporlarla bir tutulmaz tabiki....bu işin sonu nereye varır .bekleyip izlemeye devam...
37tlye kadar gunici duzeltmeler yaparak ilerledi. Son 3 gunde soluksuz yukseliyor. Diger tum spor hisselerinide pesinden surekliyor. Biraz hacim yaoarak nefeslense daha iyi olacak gibi
Kendinize guvenin. Baskalarinin yorumlarini kendi suzgecinizden gecirmeden asla itibar etmeyin
Basta sabrederek hissemizde yillardir bekleyen KYlar olmak uzere, tum KYlara saglikli ve bol kazanclar
Türkiye Bankalar Birliği ile Fenerbahçe anlaşmaya vardı. Fenerbahçe ile TBB arasındaki anlaşma İki yıl geri ödemesiz 12 yıllık 500 milyon TL kredi alacak sarı-lacivertlilerin takım harcama limiti 400 milyon TL´ye yükselecek...
Bir seneyi aşkın süredir devam eden Fenerbahçe ile Türkiye Bankalar Birliği (TBB) arasındaki görüşmeler sonunda tamamlanıyor; üstelik sarı-lacivertli kulübün istediği yönde.
Yapılandırma anlaşmasına şimdiye kadar imza atmayan Fenerbahçe‚ 2 yıl geri ödemesiz 12 yıllık kredi sözünün alınmasının ardından diğer detayları da çözdü. İşte anlaşmanın önemli unsurları ve kazandırdıkları
1: Kişisel kefalet yok
Bankaların‚ verilecek krediye karşılık Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan istediği şahsi kafalet şartı anlaşmaya konmadı. Koç‚ borcun kendisinden önceki yönetime ait olduğunu belirtip Biz niye kulübü bu hale sokan insanların borcuna kefil olmak zorunda kalalım ifadesini kullanıyordu.
2: Limit sorunu bitecek
Yapılandırmadan 500 milyon TL gelecek. Bu rakamla takım harcama limiti sorunu ortadan kalkacak. Fenerbahçenin sponsorlukların da etkisiyle 400 milyon TLlik limite sahip olacağı belirtiliyor. Bu rakam da federasyonla olan sorunları ortadan kaldırıp transferlere lisans çıkartılmasını sağlıyor
Haber kaynagını bulamadım.
Sadece alıntı olarak Fenerbahce taraftar forumu antu.com dan alıntı yaptım
Sporx paylaşmış aynısınıHTC U11 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://youtu.be/Ngk4whzC1lo?list=TL...MjB-23ASsH036A
Ne gecen ,ne güzdüzün belli,
YAŞIN oldu 49-ELLİ
Bağrım yanık ,gözlerim nemli
FENERİM BENİM COŞTURDU BORSAYI......!!!!:halay::halay::halay:
Spk ya suc duyurusunda bulunmuşlar galiba tavan tavan gidiyor diye
İsteyen istediği yere başvursun usülsüz bir şey yok hatta brüt takas bile veremezler gerekli işlem adedini ve hacmini yaparak gidiyor
Düşer düşmez demiyorum ama üsulsüz bir şey yok o kesin
Bankalar birliği anlaşması haberleri düşüyor şuan:4 büyük kulüpten sadece Fenerbahçe’nin kredi kullanma hakkı var diğer yakınlar kredi haklarını geçen yıl son kuruşuna kadar kullanmışlar
Diğer 3 kulüp batmamak için Fenerbahçe ise geleceğin takımı için yapılandırmaya gidiyor ve Ali Koç um dediği oldu yoksa kulüp temerrüde düşer demişti kayyum atanır demişti ve istediğini aldı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi