Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 6366 madde; 1 - 8 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. 52 değeri azizin yapmış olduğu son 5 yıldaki en yüksek değer..oda bölünmeden önce yarın riskli ama banka kredi olayı henüz resmi olarak duyurulmadi..ben yarın satacaktim geri kalanı ama bugün strese dayanamadım bile bile lades olduk..yarın dayanipta başarabilen arkadaşlara helal olsun derim..

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    BatıKaradeniZ
    Gönderi
    597
     Alıntı Originally Posted by berkbora5 Yazıyı Oku
    52 değeri azizin yapmış olduğu son 5 yıldaki en yüksek değer..oda bölünmeden önce yarın riskli ama banka kredi olayı henüz resmi olarak duyurulmadi..ben yarın satacaktim geri kalanı ama bugün strese dayanamadım bile bile lades olduk..yarın dayanipta başarabilen arkadaşlara helal olsun derim..

eskilerden kimse kalmadı gibi bir kaç arkadaş var sanırım sizide dökmüş, nerdeyse bende dün dökülüyordum tavana dün sabahtan sat verdim bi türlü tavan yapmadı kagıt bir iki kademe aşasında kaldı neyse işim vardı yola çıktım saat 14:30 civarı aracı sağa çektim baktım yine tavan yok dedim bunda da var bir hayır satışları iptal ettim ondan sonra tavan yapmış,bugun sanırım 11 gibi tavana yapıştı,yıllardır bekledim kagıdı satmak istesemde bazen bir şeyler engel oluyor bende işi akışına bıraktım gittiği yere kadar gider az değil 8 senedir beklemedeyim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

3. Dostum ben yüzde 8 ile devam ediyordum onuda dün sattım..senin adinac sevindim az cekmedik şu an bile zararın sadece yüzde 30 çıkardım yapacak birşey yok bu hissede ralli olunca nereden kestirecek belli değil.kalanlara bol kazançlar dilerim
     Alıntı Originally Posted by mehmet37 Yazıyı Oku
    eskilerden kimse kalmadı gibi bir kaç arkadaş var sanırım sizide dökmüş, nerdeyse bende dün dökülüyordum tavana dün sabahtan sat verdim bi türlü tavan yapmadı kagıt bir iki kademe aşasında kaldı neyse işim vardı yola çıktım saat 14:30 civarı aracı sağa çektim baktım yine tavan yok dedim bunda da var bir hayır satışları iptal ettim ondan sonra tavan yapmış,bugun sanırım 11 gibi tavana yapıştı,yıllardır bekledim kagıdı satmak istesemde bazen bir şeyler engel oluyor bende işi akışına bıraktım gittiği yere kadar gider az değil 8 senedir beklemedeyim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

4.  Alıntı Originally Posted by berkbora5 Yazıyı Oku
    Dostum ben yüzde 8 ile devam ediyordum onuda dün sattım..senin adinac sevindim az cekmedik şu an bile zararın sadece yüzde 30 çıkardım yapacak birşey yok bu hissede ralli olunca nereden kestirecek belli değil.kalanlara bol kazançlar dilerim

5 senedir beklediğimiz hareketi bu kadar güçlü şampiyonluk beklentisine girdiğimiz döenmde çok erken yaptı.. 14 tl den son lotlarımı vedalaşmıştım. bedelli öncesi fiyatının çok üstüne gitti.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    @ istanbul @
    Gönderi
    1,945
    üstadım düşük maliyet ile halen daha buralardayız
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

6.  Alıntı Originally Posted by mehmet37 Yazıyı Oku
    Eski dostum mehmet insallah dolar bazinda zararini cikartirsin.

7. Vayy bee ben sattın zannetmistim..En çok sana sevindim.Yoksa su çıkış zoruma çok gitti 3 yıl kahrını çek bedelisine girip arabayı satirsin sonrada 1 ayda bu hareketi yapsın.İnsallah çok düşmez ama şuan hissede olup keyifle tabana bakmak isterdim...
    Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    BatıKaradeniZ
    Gönderi
    597
     Alıntı Originally Posted by ironiman Yazıyı Oku
    Vayy bee ben sattın zannetmistim..En çok sana sevindim.Yoksa su çıkış zoruma çok gitti 3 yıl kahrını çek bedelisine girip arabayı satirsin sonrada 1 ayda bu hareketi yapsın.İnsallah çok düşmez ama şuan hissede olup keyifle tabana bakmak isterdim...

Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    8 senelik beklemeden sonra hedefim zirve görmekti dün zirve bugün üstünü gördü ne yazıkkı kagıda yine bakmadım ama baya yüzde olarak artıdayım dolar bazında bakarsak bir taban daha yersek ucu ucuna geliyor,hatırımdaki sanırım 16 lardan vedalaşmıştınız cok kişi bıkıp satmıştı,ondan sonra 22 gördü daha sonra 7 lere yine bir yolculuk yaptık ben seni aşalardan almıssındır diye tahmin ediyordum,ortalık düzelince yolun düşerse masayı kuralım bekliyorum,benim beklediğim şu bir türlü sonuçlanmayan dava ondan sonra görecem ben bu kagıdı ha yarın hiç yapmadıgım satısı yapabilirimde ama düşerse asalardan almak üzere spek güzelliğini yaptı artık onlara lafım yok toyota arabam var bir araba parasi gitti bir tabanda, Buraktepe kardeşim sanada bol şanslar hayırlı kazançlar dilerim

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •