Nasýl bir kagitsin sen be fenerim... Seans içi duzeltmesini yapýp tekrar tavan yapýyor. Diðerleri de peþine takýlýyor. Genelde Düzeltme yaptýktan sonra 2 gün daha uçuyor ama artýk korku sardý beni. Yarýna ola hayrola. Ytd
Bir düþünün 80..90 larý gördüðünü
zorakipaþha
52 deðeri azizin yapmýþ olduðu son 5 yýldaki en yüksek deðer..oda bölünmeden önce yarýn riskli ama banka kredi olayý henüz resmi olarak duyurulmadi..ben yarýn satacaktim geri kalaný ama bugün strese dayanamadým bile bile lades olduk..yarýn dayanipta baþarabilen arkadaþlara helal olsun derim..
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fenerbahçe´de Jailsonâ Michael Freyâ Miha Zajc ve Zanka´nýn lisansý çýkartýldý.
Fenerbahçe Jailson Michael Freyâ Miha Zajc ve Zanka´ya TFF´den lisan çýkarttý.
Sarý lacivertli takým 4 yabancý futbolcunun lisansýný resmen çýkartýrken henüz yeni transferlerin lisansý çýkartýlmadý
http://www.hurriyet.com.tr/sporarena...cikti-41606275
Söyledýklerým Bený Baglar Kesýnlýkle Yatýrým Tavsýyesý Degýldýr.
eskilerden kimse kalmadý gibi bir kaç arkadaþ var sanýrým sizide dökmüþ, nerdeyse bende dün dökülüyordum tavana dün sabahtan sat verdim bi türlü tavan yapmadý kagýt bir iki kademe aþasýnda kaldý neyse iþim vardý yola çýktým saat 14:30 civarý aracý saða çektim baktým yine tavan yok dedim bunda da var bir hayýr satýþlarý iptal ettim ondan sonra tavan yapmýþ,bugun sanýrým 11 gibi tavana yapýþtý,yýllardýr bekledim kagýdý satmak istesemde bazen bir þeyler engel oluyor bende iþi akýþýna býraktým gittiði yere kadar gider az deðil 8 senedir beklemedeyim hakkýmýzda hayýrlýsý neyse o olsun
Anapara ve maliyeti kadar hisse sattým bugün.
Kalanlarýn hepsi 0 maliyetli.
Baþta Dow Jones ve diðer global piyasalar olmak üzere Dünya piyasalarý satýþ yedi. Bizim Bist buna kayýtsýz kalmayacaktýr. Yarýn kötü bir gün olabilir.
Kesinlikle Yatýrým Al Sat Tut Tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri