Makinalarla dikiş dokuyor badem spor.
AB toplantısının perde arkasını bilen badem sporlular rahattır yön konusunda.
Printable View
Makinalarla dikiş dokuyor badem spor.
AB toplantısının perde arkasını bilen badem sporlular rahattır yön konusunda.
1448 ortalama 1486 yeni sahibine verildi hayırlısı olsun. Balyoz için gözlemdeyim hayırlısı.
viop haftalık....
[IMG]https://i.hizliresim.com/qfhdRW.jpg[/IMG]
spot endeksdeki benzer görüntü viop tada var bugün haftalık kapanış önemli
sağdaki mum 1456 civarı kaparsa düşüşe onay alacak 1521 üstü bu görüntü çöp olur
kapanış bu iki değer arasında olursa görüntü bozulmaz ilerleyen haftalara kalır teyit yada stop
Yonca da bizi kımıldatmıyor karşılıklı makinalar 3 gündür aynı düzenek
Dün gece seansından önce kendime 149x' ları şort hedefi gösterip oraya gelince de şortlamamak canımı sıktı...Dow 30 bin üzeri geziyordu
2. bölük 1471 maliyetle mala girdi. 3 4 5 bölükler göreve hazır.
04 Aralık 2020 Cuma, 07:55:37
Güncelleme: 08:02:32
Pfizer 2020 aşı üretim hedefini yarıya düşürdü
Alman şirket Biontech ile birlikte koronavirüse karşı aşı geliştiren Pfizer, 2020 aşı üretim hedefini 100 milyon dozdan 50 milyon doza düşürdü.
https://www.bloomberght.com/pfizer-2...du-2269977-amp
1500 lotlu biri vardı, 1500 yaza yaza düşürdü lönkçüler bi türlü almadılar o 1500 ü, en son 1472 de biri geldi çizdi. Lönk kapatmaysa kardan oldu short açıyorsa da ne gerek vardı enteresan garip garip işler herkesin hesabı vardır tabi illa.
spottaki hızlı hareketlerin sebebi, bofa manyağı..yapı kredi robotu da destek güç..tek yaptıklrı denizde dalga oluşturmak...özellikle bofa spotta bu işlerden zarar ediyor gözükse de, mutlaka vadeli bacağı vardır, oradan çok daha fazlasını kazanıyordur ekip.
makine işlemleri olduğu için, ekranda bazen öyle bir görüntü oluşuyor ki piyasa çöküyor...1 saat sonra bakıyorsun, kuvvetli alım geldi...hepsi görsel şov..saniyede 50 hissede işlem yapınca bu gör
üntüyü vermek kolaylaşıyor.
Reis haklı çıktı.
Arttırdılar faizleri enflasyon yükseldi
Spotta gördüğüm a kurum yukarı açık yaz b kurum gel hepsini al..
Fiyat oluştur..
Sonra C kurum hakiki satışa geçsin
Başta açık olan A kurum alttan kapasın
akşama da B den C ye virman yapılsın..
ama fiyatta aynı kalsın şeklinde..
(satıcı ve alıcı olmasına göre bu operasyon değişebilir)
Birde 5-6 hissede ağır satış yapılacağı zaman yan 30 40 hissede yüzde 1-2 alımlar oluyor..
Piyasanın moralini bozacak domino etkisi olmuyor..
Al birini vur ötekine. İstanbul büyükşehir belediyesi 580 milyon dolarlık eurobond ihraç etmiş. Bu parayla metro inşaatı yapacakmış. Ne enflasyon düşer ne faiz düşer ne döviz düşer. Alinan her borç toprağa gömülüyor.
Tüm zamanların rallisi 2057 zirvesinden düşüşte %38.2 desteği 1775den geri yukarı döndü.
9 Kasım zirvesi 1960dan düşüşün de %38.2 düzeltmesi 1843deyiz şu an
Tepkinin 1868 kadar gitmesini beklyorum.
Ama yeni yıl ve yeni beklentiler ile altının yılbaşı ertesi 1700e yuvarlanacağını düşünüyorum
https://i.hizliresim.com/UkGwPH.png
Para kazanmak çok kolay olsaydı, herkes para kazanırdı ve herkes çok zengin olurdu, peki kimse kaybetmeden nasıl olacak?
2 cent bıle olamıyor... tırt borsa...
aralık sonuna yetısse barı...
yoksa 3 seneye 5 cent nasıl gelecek... zor ıs...
İnsanlar icraat bekler, maalesef bizim vatandaşın anladığı icraat taş, toprağa dayalı... Hatta gözle görülecek olmalı,altyapı falan kesmez bademgilleri
Ankara'da Mansur Başkan nerdeyse her yerde kanalizasyon ve temiz su altyapısını yeniledi veya yenilemeye devam ediyor ama bademler paralar nereye harcandı diye tag açmışlar,ama dinozora ve demir yığınlarına giden 750 milyon doları soran yok ... memlekette
Bugun halka yeni acilan jeliboncu sirkete talep ve ilgi o kadar yuksekki 20 TL den ellerindeki butun mallari verse yine talep karsilayamaz.
Bizim gibi isin kitabina gore Aselsan, ulker, Kozaa ve Sahol gibi sirketlere yatirim yapanlarda avuclarini yalasinlar.
Yinede kazanan butun tursucu, salcaci, lolitop ve jeliboncu arkadaslari tebrik ediyorum. Ama bu isin sonuda bir yerde kotu bitecegide kesindir.
abi günaydınlar zaten ben kesinlikle ne yonca nede boynuzlu buralardan hisse almam zaten nakitteyim onuda aracı kurumun kısa vadeli günlük faizde tutuyorum duruma görede bir bankaya aktara bilirim mevduat faizine önce bir bakacam aracı kurumundaki kısa vadeli borc faiz fonunda getirisi nedir diye ama kesinlikle nuralardan banka şimdilik almam hayırlı kazanclar olsun ytd
SPOT günlük (BOFA sat sat bitiremedi hisseleri)
https://i.hizliresim.com/KsMgpO.png
Birde çizgiler çekmeye çalışıyorum Eğer ki bu iş DESTEK ve DİRENÇ çizmek ile olsaydı, bugün benimde bu işlerden çok zengin olmam gerekirdi diye düşünüyorum.
https://i.hizliresim.com/2hMS7c.png
Bu ulkede her sey TT olurdu da mRNA trend olamazdı... Bunu da gorduk...
gercı hemen altında #bikinichallange var, o bıraz duzeltıyor durumu, ortalamaya cekıyor...
İstanbul için denizden su arıtma tesislerinin kurulmasının zamanı geldi de geçiyor bile..
Çok değil 4-5 sene önce 40 seneliğine su meselesi çözüldü dendi idi!!!
Al yine susuzuz...
Böyle baraj la yağmurla oradan buradan su getirmekle olmaz..
Adam daha kanal istanbul diyor..
En az 2 milyon yeni nufus demek...
Yapımı bitmeden çatlayan yandaş müteahhit ürünü Melen Barajı ne oldu. Çözüm için parmağını oynatan iktidar mensubu var mı? İmamoğlu'nu zorda bırakmak için 20 milyonu susuz bıraknmaya çalışıyorlar. İmamoğlu gitsin, anında ikinci baraj için dünya kadar para akıtırlar.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Makas anlık 500 puan
lönklerde indirim var,
sezon sonu diye mi bozgurt. asdas. :he: