Sayfa 318/996 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: Viop - XXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by huryat Yazıyı Oku
    Sizce bugün altın ons 1840 kırıp yukarı bi haraket yapabilir mi? Teknik yorum yapabilecek var mı?
    Tüm zamanların rallisi 2057 zirvesinden düşüşte %38.2 desteği 1775den geri yukarı döndü.
    9 Kasım zirvesi 1960dan düşüşün de %38.2 düzeltmesi 1843deyiz şu an
    Tepkinin 1868 kadar gitmesini beklyorum.
    Ama yeni yıl ve yeni beklentiler ile altının yılbaşı ertesi 1700e yuvarlanacağını düşünüyorum
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2. Para kazanmak çok kolay olsaydı, herkes para kazanırdı ve herkes çok zengin olurdu, peki kimse kaybetmeden nasıl olacak?

3.  Alıntı Originally Posted by Berdog Yazıyı Oku
    Dün gece seansından önce kendime 149x' ları şort hedefi gösterip oraya gelince de şortlamamak canımı sıktı...Dow 30 bin üzeri geziyordu
    Hatırladım yazınızı, şeytan diyor vur gitsin demiştiniz.
    vursaydık çıtırlığı kapmıştık.
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by KOÇ Yazıyı Oku
    Reis haklı çıktı.
    Arttırdılar faizleri enflasyon yükseldi
    Reisi sonuna kadar destekliyorum. Faiz sıfır olmalı ki enflasyon sıfırlansın. Hadi reis. [emoji16]

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. 2 cent bıle olamıyor... tırt borsa...
    aralık sonuna yetısse barı...

yoksa 3 seneye 5 cent nasıl gelecek... zor ıs...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Al birini vur ötekine. İstanbul büyükşehir belediyesi 580 milyon dolarlık eurobond ihraç etmiş. Bu parayla metro inşaatı yapacakmış. Ne enflasyon düşer ne faiz düşer ne döviz düşer. Alinan her borç toprağa gömülüyor.
    İnsanlar icraat bekler, maalesef bizim vatandaşın anladığı icraat taş, toprağa dayalı... Hatta gözle görülecek olmalı,altyapı falan kesmez bademgilleri
    Ankara'da Mansur Başkan nerdeyse her yerde kanalizasyon ve temiz su altyapısını yeniledi veya yenilemeye devam ediyor ama bademler paralar nereye harcandı diye tag açmışlar,ama dinozora ve demir yığınlarına giden 750 milyon doları soran yok ... memlekette
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

7. Bugun halka yeni acilan jeliboncu sirkete talep ve ilgi o kadar yuksekki 20 TL den ellerindeki butun mallari verse yine talep karsilayamaz.

Bizim gibi isin kitabina gore Aselsan, ulker, Kozaa ve Sahol gibi sirketlere yatirim yapanlarda avuclarini yalasinlar.

Yinede kazanan butun tursucu, salcaci, lolitop ve jeliboncu arkadaslari tebrik ediyorum. Ama bu isin sonuda bir yerde kotu bitecegide kesindir.

8.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Olur mu öyle şey!
    Gözümüz kulağımız sende
    Ellerin dert görmesin.
    Sensiz burası eksik
    sizden iltifat gelmesi beni çok memnun etti teşekkür ediyorum

Sayfa 318/996 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız