LKMNH ı tek geçiyorum yine.bugün cuma sever cuma günlerini.17,50 üzeri kalması lazım.
Printable View
LKMNH ı tek geçiyorum yine.bugün cuma sever cuma günlerini.17,50 üzeri kalması lazım.
YAYLA mız an itibariyle 4.49 çorba parası çıktı mı? dostlar YTD.
OSTIM ve OZKGY takibime girdi....YTD.
Speklerin hızına yetişmeye çalışıyoruz dostlar....
Şu gsdho ile trgyo ya biri üflesin bu nedir ya 7 aydır tık yok, index 1000 di aynı 1200 oldu aynı, 1500 oldu aynı biri 2,5 ile 3 diğeri 3,5 ile 4 arasında gide gele gide gele aşındırdılar orayı hala bi numara yok ))))
Herkes gitti fizana bunlar hala yaya.
Yatırım tavsiyesi değildir.
YAYLA speği tavana yapıştır bizi yorma 4.60 değdirdin şunun şurasında ne kaldıki 4.67 le tavana yapıştır sevinsinler dostlarımız.
MEPET speği ne diye ağıdan alıyon söz dinle yoksa kulağını çekeriz duy bizi.YTD.
Rabbime şükürler olsun haftamız bereketli geçti benden bukadar.Hafta sonu CELİK HOCAMIZA kulakverip yeni haftada yol haritamızı çizeriz.Herkese iyi akşamlar....
Darısı ISDMR e inşaAllah.onunda sırası gelecek elbet.Çelik hocamın yıllık listesinde mevcut.24 martta temettü verecek.
Esma hanım teşekkür ederiz...
merhabalar esma hanim yayla ve polhoyu tam maliyetine verip cikacakken nasiplendik.
polho takibinizde mi acabaRMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Polho haftaya kafayı kaldıracak inşaallah 4.06 ve 4.10 üzerine atıp destek yaparsa (ki yapmalı artık )o zaman yolu açılır. Tamamen tahta sahiplerinin niyetini bilemeyiz. Hakikat er yada geç ortaya çıkar diye bir söz var. Temeli sağlam şirketler eninde sonunda hakkettiği değeri bulacaktır. YTD.
Esma hocam BUCIM hiç baktınız mı?
Berkosan :halay:
Fitch notumuzu aynı tutup, görünümü negatiften durağana çevirdi. Güzel haber. Yapısal reformlar hizlanirsa notumuzu yükseltmek için kuyruğa girecekler.
TRILC koduyla piyasaya 25-26 şubatta talep toplanacak olan Türk ilaç ve Serum A.Ş halka arz edilecek. İyi bir şirket olduğunu söylüyorlar
Teknik olumlu ve olumsuz haberleri önceden fiyatlar. Tahta sahipleri yeteri kadar lot toplamışsa ileri sürmesi için tekniği olgunlaştırır. Haftaya kafayı kaldırmalı diye umuyorum. Biliyorsun bu piyasada kesin laflar edilmez tahmin yürütülür. Çünkü tahta yapicilar biz değiliz ve ne düşündüklerini de bilmiyoruz. Temeli sağlam bir şirkette sabırlı olmak gerekiyor. YTD.
Esma hanim penguen hareketlendirdi mi sizce.
Merhabalar , önümüzdeki günlerde fiyatlar i çok ucuz kalan , menderes enerji , şekerbank, uşak, VKGYO, ve Polho nasıl olur . Ne düşünüyorsunuz. Bu kağıtlar pozitif endekste biraz negatif ayrıştılar. ...
Pandeminin etkisi azaldıkça gıdalar eski casibe de azalıyor bu günlerde. 4.46 ve 4.39 destekleri var bunlardan önce 4.53 altına sarkmadıkca kafayı kaldırmalı 4.saatlikte Rsı aşırı satım bölgesinde bulunuyor. Buralardan güçlenip dönüş yapmalı artık.Kesinlikle YTD.
Esma hanım, goodyear hakkında bir yorum yapmanız mümkünmü?
Piyasa gerçekçi beklentileri satın almayı sever. Şirketlerin beklentisi varsa orda sabırla beklemek lazım. Kötü niyetli bazı piyasaya bozucu bireylerin operasyon yaptığı hisseleri saymasak beklentisi olan her şirket çok güzel karlar ediliyor. Örn SASA,HEKTS, DEVA, ECZYT vb.birsürü şirket. Sadece tekniği bilip para kazanacagimiz dönem bitti bitiyor. Asıl oyuncuların davranışlarını takip etmek lazım.Daha çok temeli sağlam ve büyüme odaklı beklentisi olan şirketler önceliğim olacak. Mesela ARCLK güzel şirket epeydir Japon Hitachi şirketiyle ortaklaşmak için görüşmeler yürütüyor. Böyle bir olasılık bu şirketi daha ileriye götüreceği için önceden opsiyon alınıyor. ....Kesinlikle YTD.
Bahsettiğin kağıtlardan menderes hariç olmak üzere benim takip ettiğim grafik düzenin de hepsinin grafiği aynı durumda... Endeks geri gelirse bu kağıtlar ne durumda olacak merak ediyorum... Muhtemelen içlerinden en az biri endeks düşerken çıkacak veya endenks düşmeden evvel biraz yukarı hareket edecekler... YTD.
Esma hanım klimasan gibi hareketlenebilecek hisse öngörünüz var mı
MNDRS ı topluyorlar. O zaman bizde toplayacağız.Kumbara misali. Aza çoka bakmadan bizde toplayıcı olacağız. YTD.
Yazdıklarınızdan BRYAT yaptığını yapmış izleme dışı. Alkim Uzun vade çok güzel yerlere gideceğine inanıyorum. Afyon yatırımı iki yılda ancak tamamlanır.Uzun vade kumbara hissesi. ARDYZ ve BRISA Endeks beklenilen düzeltmeye girdiğinde maliyetlenecek hisselerdir benim için. Özellikle ARDYZ 30 larda iken taşıdım güzel trede ettim kuyruğu sıkı tutmadığım için kaçırdım. Aşağı inerse ilk alacağım hisselerden.BRISA Aksaray yatırımı onu dahada karlı hale getirecektir. Lütfen araştırınız söylediklerim yanlışta bilgilerden de oluşabilir. Etraflica araştırınız. Bilerek yanlış bilgi vermeyiz elbette ama ogrendiklerimiz yanlış olabilir. Kesinlikle YTD.
kutpo tekniği güzel haftaya hareketli olur.