Sayfa 320/602 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1. MNDRS ı topluyorlar. O zaman bizde toplayacağız.Kumbara misali. Aza çoka bakmadan bizde toplayıcı olacağız. YTD.

2.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    Esma hanım klimasan gibi hareketlenebilecek hisse öngörünüz var mı
    TLMAN ve ALGYO. ALGYO speği çok çakaldir 28 üzeri atarsa hareketlenir. TLMAN DA görmediğimiz bir olumsuzluk yoksa 38.50 üzeri hareket gelebilir. YTD.

3.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    MNDRS ı topluyorlar. O zaman bizde toplayacağız.Kumbara misali. Aza çoka bakmadan bizde toplayıcı olacağız. YTD.
    Ardyz, brısa, bryat, alkim çalışmanız var mı?

4.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    TLMAN ve ALGYO. ALGYO speği çok çakaldir 28 üzeri atarsa hareketlenir. TLMAN DA görmediğimiz bir olumsuzluk yoksa 38.50 üzeri hareket gelebilir. YTD.
    teşekkür ederim

5.  Alıntı Originally Posted by Hüsnü Yazıyı Oku
    Ardyz, brısa, bryat, alkim çalışmanız var mı?
    Yazdıklarınızdan BRYAT yaptığını yapmış izleme dışı. Alkim Uzun vade çok güzel yerlere gideceğine inanıyorum. Afyon yatırımı iki yılda ancak tamamlanır.Uzun vade kumbara hissesi. ARDYZ ve BRISA Endeks beklenilen düzeltmeye girdiğinde maliyetlenecek hisselerdir benim için. Özellikle ARDYZ 30 larda iken taşıdım güzel trede ettim kuyruğu sıkı tutmadığım için kaçırdım. Aşağı inerse ilk alacağım hisselerden.BRISA Aksaray yatırımı onu dahada karlı hale getirecektir. Lütfen araştırınız söylediklerim yanlışta bilgilerden de oluşabilir. Etraflica araştırınız. Bilerek yanlış bilgi vermeyiz elbette ama ogrendiklerimiz yanlış olabilir. Kesinlikle YTD.

6.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    teşekkür ederim
    Rica ederim hocam.

7.  Alıntı Originally Posted by esma Yazıyı Oku
    Yazdıklarınızdan BRYAT yaptığını yapmış izleme dışı. Alkim Uzun vade çok güzel yerlere gideceğine inanıyorum. Afyon yatırımı iki yılda ancak tamamlanır.Uzun vade kumbara hissesi. ARDYZ ve BRISA Endeks beklenilen düzeltmeye girdiğinde maliyetlenecek hisselerdir benim için. Özellikle ARDYZ 30 larda iken taşıdım güzel trede ettim kuyruğu sıkı tutmadığım için kaçırdım. Aşağı inerse ilk alacağım hisselerden.BRISA Aksaray yatırımı onu dahada karlı hale getirecektir. Lütfen araştırınız söylediklerim yanlışta bilgilerden de oluşabilir. Etraflica araştırınız. Bilerek yanlış bilgi vermeyiz elbette ama ogrendiklerimiz yanlış olabilir. Kesinlikle YTD.
    Sn. Esma, teşekkür ederim.
    Alkim, hedef ve direnç bakar mısınız?

8. kutpo tekniği güzel haftaya hareketli olur.

Sayfa 320/602 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •