Mart da olabilir...
Printable View
ya arkadaşlar yok tabanmış tavanmış boş iş...
% olarak kaç düştü...
viop açıldığından beri %20 marj vardı...
marjı düşen şeyde taban tavan hikaye...
daha önce % sel bazda daha çok düştümü düştü...
bitti...
öğlene kadar %10 öğleden sonra %10 düştüğü günleri unuttunuz mu?
60.000 den 20.000 e düşerken ki 2008-2009 düşüşünü unuttunuz mu?
Bist 100 de 200 günlük ortalama 128 binlerden geçiyor..Kasım rallisinin başlangıcından tepeye fibo61 128 bin..82 dibinden gelen kanal destek 128 binden geçiyor..Oralardan tepki gelmesi olası..Hatta altta 119 bin gapını doldurup yılların yatay desteği 121.500 üstünde kapatması da süper bir düzeltme olur..O fiyatlardan mala girmeye korkmam..
o değilde benim arşivde vardı bulamadım...
%14 artı endeksin kapadığı günü hatırlıyorum...
baska yeri bilmem benim işyerinde herkes borsacı oldu net biliyorum şöyle söyleyeyim güvenlikçi arkadaş çay dağıtımı yapan arkadaşa sende ne var bende bunlar var derken duydum... söylediği kaatlar sıkıntılıydı ama dur da diyemezsin bazen.. olacağın önüne gecilmez.
umarım çok zarar etmez bu tip yeni yatırımcılar..
taban çzöüldü
Ha şöyle olm
Çözüldü taban
Ne kadar merak ettin beni bugun , dün anlattıkya ben long ve spot oyuncusuyum , hedge amaçlı şort pozisyon taşırım.
Elimde sadece sasa tahtası var onun maliyeti 5 lerde , onun haricinde gerekenleri cuma günü yazdık kenara çekildik.
Orta vade pozisyon açmak için bekliyoruz belirleyeceğim tahtalarda.
10 mesaj demişin oyundaysam atarım , oyunda değilsem ne yazayım :)
maşşal ne alım geldi :) sürün şortçuların üzerine:plc:
bear bull ne durumdasın iki bişeyde sen yaz... :)
Yine taban yapar...
tekrar taban oldu...1.350 kontrat bekliyor...
Hasar kontrol sayımı yapıyoruz, neredesiniz ses verin 🌰 Karar anı da yok :)
Viop Manuel trade zaten pişmanlık idi anlamıştık ama bugünkü hareket ile sistemsiz kesinlikle tek işlem yapmama kararı aldım kapatırken bin kere pişman olur muyum buradan döner mi diye içim içimi yedi aşağı indi bu sefer niye cort açmadık. Şimdi taban bozdu alsam mı. Yok. Yok babam yok tek işlem yok Bozkurt reisimin yanında limon tezgahını ayarlayın tövbe...
60 kontratla 10 bin puan yedim benden sonra 9 10 daha düştü akşam açıldı kaç daha düştü bakmadım artık yuh... Rabbim sen aklıma mukayyet ol nasıl bir şey bu
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kim sallıyo masayı bozkurt mu geldi limon tezgahını bırakıpta:drunk:
Viop30 aksam seansında taban kalktı ..
gecen sene hissede %40 kazandım..oran az gelebilir ama çok tatlı paraydı..sıfır sıkıntı
1 milyon sermaye olsun voba hayatta bulaşmam..yılda en kötü %30-40 gelir..
cuma akşamı short kapatırsın..neden kapattım dersin..ya long olsaydın?
gece defalarca futurelere baktığımı bilirim..algılar sürekli TEYAKKUZDA..SÜREKLİ HABER İZLEYE İZLEYE...
vobla yıllarca uğraşmanın en güzel kazanımı tekniğin ilerletilmesi..özellikle endeks hakkında.
Yazdım sn. Zinedrimed 60k bıraktık zaten bu sene o kadar kazanmıştım :)
Kesinlikle sistemsiz işlem yapmamaya karar verdim başlığa devam ama muhabbeti yeter.
Hisse satmadım satmam 12 senede bi tek onu iyi yaptım yapmaya da devam. Viop ayrı bir şey önce aklını sonra paranı.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kac kapadi
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birileri short kapadı sanırım??
Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
Taban kalkması iyi birşey yarın güzel geçer umarım. Yapacakları 2-3 şey tatlı dil ve güven açıklık neredeeee ? Ben yaptım oldu bitti.
kapanış 138.200...tabanın 1 kademe üstünden kapattı...
Fark neden artı 58bin? Perşembe cuma açılanlar kapandı diye mi?? Yoksa yeni longlar mı varhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fdb17c1dd4.jpg
Sent from my ASUS_Z01HD using Tapatalk
424 mü gördü?
Şimdi söz dolar beyde :)
APS 510.000 VE endeks buralarda...dikkat derim...
Yarın için batmama dışında stratejisi olan?
Gecmis olsun nosfecagri.
Normal gundeki tradelere bakinca 1500 altinda kademeli long ile fullerdiniz ama en azindan bugun onu yapmamissiniz.Kucuk bir siyrik diyelim .
uzlaşma fiyatı nasıl 1.424,2500 oldu ?
İnşallah bu dönüş olur. Yazık millet battı,battı. Alışkın olmayana çok zor. Benim ilk batışım meşhur 11 eylül saldırılarından sonra kağıdım bir kaç gün taban taban gitmişti, sonra lehman batışı ki daha büyük sermaye yüzde seksen erimişti. Son korona çöküşünde de yarıya düştüm ama kalktık çok şükür. Şunu kesinlikle unutmayın !!! borsada kaybettiğini yine borsada kazanırsın, viobda da galiba bu geçerli, gerçi ustalar daha iyi bilir. Z kuşağı borsaya şimdi hoş geldiniz:evil: