Sayfa 313/1001 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,497 - 2,504 arası.

Konu: Viop XXXII

1. Doksanli yıllarda da hisseler taban taban giderdi. Öyle devre kesme cart curt yok. Yakaladığı kitlerdi. Ama insan bilir 5. Veya 6 .tabandan sonra işler düzelirdi. Simdi çok sinsi bir hava var Viop diye bisey yokken de kredi vardi. Hisse teminatın kadar yani batanlar o zamanda kredi ile alanlar batiyordu. Otomatik araci kurumlar satardı.

Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Sayın CAHO tam gününü bulup söylesene bizde unuttuklarımızı hatırlayalım. Bilmediklerimizi öğrenelim.
    Viop un taban olduğu 28.02.2020 tarihi var hatırladığım... Diğerleri için bakmak lazım...

3.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Yabancı sattığı TL varlıklardan USD'ye geçecekse, takas süresine takılmadan forward işlemleri ile günlük "dolar" faizini öder ve TL varlığı sattığı gün dolarını alır diye geçmiş yıllarda bloomda bir kaç kişi söylemişti. Doğrudur yanlıştır bilemem...
    Yabancı değil herkes için mümkün bu. Bankada fwd limitinizin olması yeterli. Cuma sattıgim hisselerin bedeli hesabıma yarın geçecek ama ben bugünden yarın valörlü usd satın aldım. Spot fiyatın üzerine 1 günlük TL faizi ödüyorsunuz sadece.

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    baska yerde otla saygısız .....hayal gorme......vobdan bahsedıyorum.....vobun taban kapadıgını goster gecen sene bır daha yazmam...çok gordum senın gıbıleri....
    Sen saygısızsın asıl. Ve otla filan diğerek üslübu bozan da sensin... Ben kötü bir laf etmedim güzel kardeşim, sadece yanlış biliyorsun...

VOB'UN DAHA ÖNCE TABAN OLDUĞUNU GÖRMEDİM YAZMIŞSIN VE BENDE ALINTILAYARAK DAHA 1 YIL EVVEL GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİM...

Hem bilmiyorsun, hem cahillik ediyorsun hemde üste çıkmaya çalışıyorsun.

Boş yere canımı sıkıp canını yaktırma güzel kardeşim benim...

Alıntı Originally Posted by Lambent Yazıyı Oku
    zabahtan berı yazıonuz.....mesele agballa bırlıkte yabancılara verılen sozler....agbal bu sozlerı verdı ama gorevden alınınca sozler tutulmadı....yabancı kandırıldı......bu bence son raddeydı......ne ucak dustugunde boyle oldu...ne darbe gecesı...yabancı ben dolarımı alır kacarım dıyor....bence o iş bıttı..adamlar bozdugu doları sımdı aynı fıyata alamıo......heç ıyı gormuyom durumu 2008 yada 2012 den berı ıslem yaparım....vobun taban oldugunu ılk kez gordum.....pıyasada bulundugum surece belkı yanlıs hatırlıyorumdur.....belkı gezıde...ama kapadıgını hatırlamıyorum
    28.02.2020... ANI ANINA PİYASA BAKAN KARDEŞ AL SANA TABAN...

Ne boş adamlar var ya...

6. Bu ne ya? Bütün ekşi sözlükçüler borsacı olmuş. indikatörler, takas analizleri falan havalarda uçuşuyor sözlükte...

Herkes trader olduysa yavaştan...
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

7. Yarın Benjamin 7,5 düşsek ne olacak
    Maalesef bende dahil herkes tabandan mal aldık he o kadar kolaydı Nasılsa tabandayız arkamızda kimse yok dimi sağlama aldık Yarın arkamızdaki duvarı çekecekler ve orda ne görece acaba

8. çarşamba lebalebten çıkacak şey ne olacak ki ? bugun sıraya dizilenler o gün alım için niye sıraya dizilecekler ?

Sayfa 313/1001 İlkİlk ... 213263303311312313314315323363413813 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •