Gecenin bir yarısı bu forumda 25 kişi varsa yarın güzel olacak demektir..;-))
Hadi hayırlısı..;-))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Printable View
Gecenin bir yarısı bu forumda 25 kişi varsa yarın güzel olacak demektir..;-))
Hadi hayırlısı..;-))
Geçmiş olsun demek lazım
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vesta eski bgc ismi değişmiş cismi aynı
Gecenin bir yarısında burada olanlar bir kaç kişisi hariç19 üstü maliyetlenip gireni hesap edip kızarıp ateşi yükselip burada yüreklerine su serpecek birileri çıkar mı diye gelenler
Konut kampanyası ikinci el kapsamıyor aslında bize yarar örneğin 15 milyona alacak 5 milyona kadar kredi alabiliyor anladığım kadarıyla aylık gelir 80 k üstü değilse..
Bazıları türedi sağda solda kampanya değerleme zart zurt gyo yılı olacak onları kucak yaptılar..
Takas %69 a kadar toplanmıştı 64 lere düştük yanılmıyorsam %5 i yaydılar millete patron bu işte yine başrolde bence..
Borçlanma haberi raporların geç gelmesi iş yatırım olayı ki öncesinde 2 günde bir en düşük fk lı şirketler diye adımız anıyordu, yıl sonu açıklarım dedi yine açıklamadı projeleri... Zaten para akıllıdır niye sana bu kadar düşük değerleme veriyor patron yüzünden demedi mi ev yerine gyo hissesi alın diye 1 ay sonra toplu mal sattı özel emirle ... Adamlar unutmuyor bu hokkabazlıkları yoksa
Defter değeri 25 30 arasına dayanmış en değerli araziler stoklar kiralar otel ve yeni oteller bu fiyata olmaz....
ziraat veya ekgyo dan ucuz çarpan olmamız akıl almaz bir şey ya hertürlü karları düşük tutulup kamu yararına çalışmaya zorlanan şirketlerden ucuzuz çok ilginç...
Neyse bekliyorum Allah mahçup etmesin inşallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize..
Bir dost
Syn. Sertol yazmış patron dürüst değil heran herşeyi yapabilecek durumda çünkü hisselerde gözü var (gözü çıksın) artık degisti diyordum ama huylu huyundan vaz geçmiyormuş fonlar ve büyük yatırımcılar bunun tedirginliğini yaşıyor ez cümle hissesine böyle şeyler yapan patronları ALLAH kahretsin kazandığı her kuruş bedenine batsın kefen parası olsun..
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyice hafiflettiler. Bugün sürprizlere gebe olabilir. :)
Bu fiyat düşüşü dünkü kampanyadan daha cazip gayrimenkul yatırımı yapacaklara :)
YTD
Biri gelir çizer mi nerde o eski kabadayılar..
Bir dost
Aynen öyle, bu kadar insan buradayken beklenen gerceklesmezRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz daha buralarda mısınız, en son 2020 yazın uğramıştım buraya, o zamanlar 4-5 lira arasında geziyordu, aynı aşağı yukarı zikzaklar devam ediyordu. O zaman da satmam diyordunuz, hakikaten de satmamışsınız. İstikrarınıza hayran kaldım. Kaç liradan satacaksınız acaba merak ediyorum :)
Bu hissye girdiğim ilk gün de hedefim 2023 sonuydu, şu anda ki hedefim de aynı..!!!
Kayseri'de meşhur bir söz vardır, mal alınırken kâr edilir satılırken cebe girer..;-))
Biz alırken bedavaya cebimize koyduk, kaça satarız onuda az çok biliyoruz, son üç gündür neyin peşinde olduklarını da çok iyi biliyoruz..!!!
15 TL den 21 TL ye gidene kadar 200 milyondan fazla lot işlem görmüşken 21 TL den 15,90 TL ye düşerken ise 20 milyon lot işlem zar zor oluyorsa bunun adı hırsızların mal çalma operasyonudur..!!!
ilk iki hesapta 80 milyon lot var, onlar bile satıyormuş gibi yapıp alıyor, yeni ralli öncesi silkelemenin poku çıkarıldı sadece, yıl sonu en az %400 almadan tek lot vermem, almayı düşünen ona göre gelsin..;-))
Patron demoklesin kılıcı misali nereden geldigi belli olmayan vesta daki 4.370 k malı koydu tetikcisi infoyla baskı kurdurup sattırıyor bu adam çok çarşaf yırtar ölemez yaşayanlar görecektir... bu kadar ac gözlü yatırımcısına düşman baska yoktur...
Son üç günlük düşüş kabaca yaklaşık %20. Takaslarda satışın %60'ı yatırım fonlarından, tahminim YF olabilir. Ancak aracı kurumlar dağılımına bakınca manzara değişiyor: AKD'da yatırım fonları satışı İNFO üzerinden gerçekleşmiş, ikinci satıcı ise GARAN görünüyor, ama takaslarda GARAN birinci alıcı durumda, yani aracı kurumlar dağılımı farklı bir resim gösteriyor, takaslar çok farklı. :)
Tek satıcı GARAN ve sepette yer kalmadı. :)
Kaç yıldır Piyasada işlem yaptığımı unuttum, daha önce hiç bu tahtada işlem yapmamıştım. Sadece şunu söyleyeyim hayatımda gördüğüm en aşağılık hisse. Sahibininde beş para etmez biri olduğunu düşünüyorum.
Yapacak şey belli, direkt mahkemeye vermek bunları. Şu an işlemleri anbean kaydediyorum.
Varsın benim param da batsın ama ben bunlara mapus korkusunu yaşatacağım inşallah.
İstersen 10 tavan git, iş yatırım raporu, büyük değerlemeleri yollaamaman, nereden virmanlandığı belli olmayan milyonlarca lot ile baskı, Kasımda deli gibi nakit olmasına rağmen ile geri alım yapmaman. Ortada hiçbir sebep yokken tahtaya önlem gelmesi.
Allah şahittir, bunların hesabını vereceksin.
Takaslara gore satici yatirim fonlari ve emeklilik fonlari. Info nun 2 tane hisse fonu var bunlarda bol miktarda ozak bulunuyor. Her ay bu fon icerikleri kapa aciklaniuor dunde fonun iceriginde yaklasik 7-8 milyon oldugu gozukuyor. Bu mallari satiyorlar…
DEĞERLEMELER :Taşınmazın Mevcut Durumu İtibariyle KDV Dahil Üst Hakkı Pazar Değeri 4.739.143.140,- 252.619.570,-ELA EXCELLENCE RESORT OTEL
Belek Mahallesi İskele Caddesi No:4
Serik / ANTALYA
Taşınmazların KDV Dâhil Pazar Değeri (%18) 2.276.220.000 121.333.689 adiye Mahallesi 8 Adet Parsel 34 PORTALL PLAZA
7 Adet Bağımsız Bölüm
Başakşehir/İSTANBUL
İŞ İSTANBUL 34
26 Adet Bağımsız Bölüm
Bağcılar/İSTANBUL
Taşınmazların KDV Hariç Aylık Kira Değeri 8.475.000 451.759
Taşınmazların KDV Dâhil Pazar Değeri (%18) 1.062.205.320 56.620.753
Taşınmazların KDV Hariç Aylık Kira Değeri 4.091.700 218.108
Projenin KDV Dâhil Mevcut Durumuyla Toplam Değeri (%18) 669.780.178 35.702.568 Göktürk 2 Projesi (Göktürk 197 Ada, 1 Parsel)
Eyüpsultan/İSTANBUL
Projenin Tamamlanması Durumunda Bugünkü Değeri 1.154.404.205 61.535.405
Bugün yavaş yavaş geliyor , ortalama yüzde 20 gibi bir artış geliyor ...
B.yalı yok gene neresine saklamasını şaşırdı şaşkın amed. 123 isyeri baska bahara kalmış olabilir [emoji41]SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeş; Bende çok niyetlendim bunları mahkemeye vermek için hatta yıllarca işlemlerin ekran görüntüsünü kaydettim, elimde yüzlerce sayfa Matrix birikti, kaç hesaptan kaçkez virman yapıldığına kadar kayıt ediyordum, ta ki geçen yılsonu bilançosunu son günün son dakikasına kadar bekletip gece yarısı vermesinden sonra bunların güvendiği dahlar olduğu kanatine vardım, zaten varlık fonunun bunu topladığını uzun zamandır biliyordum, ama bu son düşüş tam bir komedi oldu..!!!
Ismarlama iş yatırım raporu ile %25 lik bir düşüş ardından yeni raporlar, fakat pastanın üzerindeki çilek eksik, büyükyalının minimim 4 milyar TL art yazacağını bilmeyen yok, benim tahminim 9 milyar TL gelir, defter değeri 27-28 civarına gelir..!!!
Velhasıl kelam, bu hissede oynayan sadece patron değil gurup var varlık fonu var ve keltoş var..!!!
Bakalım sonu ne olacak, yıl sonu göreceğiz .;-))
Büyük yalı devri karşılığında patron gayri ahlaki bir sekilde topladığı lotlari ucuz fiyattan varlık fonuna devrettiğini düşünüyorum..
bu şirket, bu forum ve twitterdaki 3-5 pislik tipi neden hala mahkemeye vermez anlamış değilim. birisi benim şirketim hakkında böyle iddialarda bulunacak bağırsaklarını deşerim onun.
şirket bu konuda tamamen beceriksizlik abidesi.
3-5 düşük zeka seviyeli cahil cühela tipin bunları söylemesine izin veriyorsan ucuz olursun. git kchol vs için konuş bakalım böyle sabah akşam. klas meselesi...
Yıllardır 0,35-0,80 arasında operasyon yapıldı, ilk kez 1 pd//dd yi geçti, sonrası malum..!!
Bence henüz hisse patlamasını gerçekleştirip finali yapmadı..!!!
Yıllardır 0.50-0.60 pd/dd ile sürünen Ekgyo bile 1,5 kârı gördü, bunun en az 2 pd/dd yi test edip geçmesi için bu yıl sonu bilançosu çok müsait, bundan sonra böyle yüksek kâr çok zor, yeni işlerin bilançoya girmesi iki yılı bulacaktır, onlar teslim olana kadar büyükyalı ve kiralar ile idare edecekler, yani bu yıl o yıl olması gerekli yoksa 2026 ya kadar beklemesi gerekecek..!!!
Şubat ve Mart heyecenlı geçer diye düşünüyorum..;-))
Benim böyle şirketim olacak ve hissesi böyle saçma sapan fiyatlanacak, ve ben tek kelime etmeden TV de saçmalayıp durucam, yetmezmiş gibi kap haberlerini geciktirip yatırımcımı mahdur edicem, sonrada adamım diye ortalıkta dolanıcam..!!!
Birde bana arka çıkan bit yavruları olacak, ne biçim bir yalakalıktır bu ben çözemedim..???
Yeni yılın ilk haftasına şöyle bir baktığımda, zirve fiyatlarından altta destek bulamadan hızla taban fiyatlarına gerileyen son gün ise hafif bir toparlama yapan bir özak gördük. yeniler pek bilmez 2 sene önce de buna benzer anlamsız hareketlerin yaşandığı bir hisseydi özak...
şimdi işin temeline bakarsak , bardağın dolu ve boş kısımlarını da buna eklersek neler var elimizde...
büyükyalı ve göktürk 2 gibi hazır satışta olan 2 olağan üstü proje...
turizm ve perakende kısmından gelen kira gelirleri...
yeni başlanacak olan göktürk3 ve bizim mahalle projeleri...
elde tutulan neredeyse hazır birkaç turizm ve arsası kendisinin olan inşaat projeleri...
kasadaki usd ve euro orjinli nakit değer...
ve daha henüz defter değerini bile tam bulamamış bir hisse...
ne kadar aşağıya o kadar çok alım benim için ...
özaksa koy sepete ---bebek büyüyor farkındayız bölümü...:cool:
Hisse fiyatinin defter degerinin yakininda olmasi sagliklidir. 2-3 defter degerleri bana gore gyo fiyatlamasi icin cok mantikli seyler degildir. Sirketin varliklari gelecekte prim potansiyeli tasiyorsa sirket al sat projelerinde basarili ise 1 defter degerinin ustunu de fiyatlayabilir. Ozak ozelinde buyukyali gokturk 2 ve diger beklenen projeler sirkete 2023 de extra bir katki yapacaktir. Elindeki kira getiren mulkleri ise genel gayrimenkul artislarindan etkilenir. Otel ise 2023 yilinda iyi bir gelir elde edecek gibi duruyor. Yil sonunu tahmini 17-18 milyar arasi bir dsfter degerinden kapatacagimiz anlasiliyor. Bu durumda defter degeri 2022 yili sonunda hisse basina 23-24 arasinda olur. Gelecek sene icin bu rakam yuzde 40-50 enflasyon olursa 36 arti al sat kira gelirleri ile 40 liralar civarinda olacaktir. Eger yil genelinde yeni arsa alimi otel projesi yeni bir proje ilani vs olursa gelecek icin ekstra deger de katabilir.
Buyukyali dukkanlari yaklasik 1 -1.5 milyar arasi ozak payi olarak dusunuyorum kafamda. Onu da hesaplayarak 17-18 arasi yil sonu tahminimde bulundum. Bizim mahalle projesi henuz gelecek yilin defter degerine eklemedim. Sirkete 4-5 milyar arasi pozitif katki yapacagini tahmin ediyorum. 2024 yili icinde orasan nakit akisinin baslamasini bekliyorum. Proje lansman oldugunda sn linux bize daha saglikli bilgiler verecektir.
Herkes birseyler yaziyor turizm ınş kira gelirleri elde elden şirketin 2-3 pd değerlenmesi neden abes olsunki özak holding gibi 9 ayda 1.270 milyon satış ve faliyet kârı yazmıştır bircok sanayi sirketinin cok üzerindedir...