Alýntý Originally Posted by Gueno_33 Yazýyý Oku
Kaç yýldýr Piyasada iþlem yaptýðýmý unuttum, daha önce hiç bu tahtada iþlem yapmamýþtým. Sadece þunu söyleyeyim hayatýmda gördüðüm en aþaðýlýk hisse. Sahibininde beþ para etmez biri olduðunu düþünüyorum.

Yapacak þey belli, direkt mahkemeye vermek bunlarý. Þu an iþlemleri anbean kaydediyorum.
Varsýn benim param da batsýn ama ben bunlara mapus korkusunu yaþatacaðým inþallah.
 Alýntý Originally Posted by Gueno_33 Yazýyý Oku
Ýstersen 10 tavan git, iþ yatýrým raporu, büyük deðerlemeleri yollaamaman, nereden virmanlandýðý belli olmayan milyonlarca lot ile baský, Kasýmda deli gibi nakit olmasýna raðmen ile geri alým yapmaman. Ortada hiçbir sebep yokken tahtaya önlem gelmesi.

Allah þahittir, bunlarýn hesabýný vereceksin.
Kardeþ; Bende çok niyetlendim bunlarý mahkemeye vermek için hatta yýllarca iþlemlerin ekran görüntüsünü kaydettim, elimde yüzlerce sayfa Matrix birikti, kaç hesaptan kaçkez virman yapýldýðýna kadar kayýt ediyordum, ta ki geçen yýlsonu bilançosunu son günün son dakikasýna kadar bekletip gece yarýsý vermesinden sonra bunlarýn güvendiði dahlar olduðu kanatine vardým, zaten varlýk fonunun bunu topladýðýný uzun zamandýr biliyordum, ama bu son düþüþ tam bir komedi oldu..!!!

Ismarlama iþ yatýrým raporu ile %25 lik bir düþüþ ardýndan yeni raporlar, fakat pastanýn üzerindeki çilek eksik, büyükyalýnýn minimim 4 milyar TL art yazacaðýný bilmeyen yok, benim tahminim 9 milyar TL gelir, defter deðeri 27-28 civarýna gelir..!!!

Velhasýl kelam, bu hissede oynayan sadece patron deðil gurup var varlýk fonu var ve keltoþ var..!!!

Bakalým sonu ne olacak, yýl sonu göreceðiz .;-))

Yatýrým tavsiyesi deðildir..!!!