Fedoramca iyidir, sen daha hic bişii görmemişsin.
Fedoru mumla aratacak kişiyi biliyorum
Ne cevherler var burda bi bilsen :whistling:
Printable View
Bist 100 haftalık görünüm goldman raporundan
2024 yılına 7200 civarında başlayan endeks hisse bazlı ayrismalar yaşasa da endeks bazında düşe kalka 11200 e kadar yukselmistir.
Yurtdisi merkez bankalarının faiz indirimlerinin teşviklerin basladigi bir dönemde yükselişin artacağını düşünürken fedoramca nickli birinin endeks fonu almasıyla tum borsalar zirve yaparken anlam veremediğimiz bir şekilde aniden çöküşe geçmiştir :drunk:
İnsanlar kendi hatalarını başkalarına yükleme eğilimindedirler.. Onlar için bu rahatlama yoludur... Çok görmüyorum... Ama ısrarla birilerini rahatsız etmek, psikolojik bir vaka... Allah tedavi nasip etsin.. yoksa bunlar normal hayatta kendi çevrelerinide sürekli rahatsız ederler.. Çünkü olumsuzluk yer bitirir bunları.En iyisi muhatap olmamak.
Sen bunu bilmiyorsun
Bak bugün Dow a gitsin hisse alsın Dow çöker batar Apple aldır iflas eder şirket
Böylesi görülmemiş batirmadigi tek bir yer yok
Ereğli aefes endeks fonu cokertecek dedim hepsi çöktü
Bugün zararina satsın 1 ay bulmaz endeks yeni zirve yapar :kahkah:
Şişe yönetimi panik olmuş dün duyum aldım boku yedik diyorlar :drunk:
Bize ilk etapta ab nin faiz indirimi iyi gelir. Sonra fed.. Ab biraz alışveriş yapmalı, cansuyu bir nevi başlangıçta. Ytd
32 ziyaretçi sayı kabarmış.. henüz küfürler, saldirmalar ve satasmalar başlamadı.. ytd
https://youtu.be/IEGywxG113E?si=cERYUYDuqh2pRCb3
:kahkah: :kahkah: fedor geldi
Tüpü kapatın suları kesin :kahkah: :kahkah:
Aynen . Human01 de olay mahalinde. Biraz zorla ben 1998 den beri topluyorum maliyetimi görsen sivilce çıkar bir yerinde muhabbetini açar. Patrik ise zaten malum slogancı . Portföyün yüzde 15 i ile borsada onu da korkudan gitmiş 40 a bölmüş her kağıt 0.3 ağırlıkda. İçlerinden bi tanesi Yüzde 3+ falan yapınca birisi gelir kabile dansı yapar. Nasıl zengin olduğunu anlatır falan.
2 gün sonra MB faiz kararı var. Normalde faiz indirilmesi tarafındayım. Lakin fiç vs notcu kurumların faiz indirmeme isteği hususuna riayet edeceklerini düşündüğüm için pas geçilmesi ihtimali yüksektir.
Endekste bu faizleri sevici bankalar yine hareketli olacaktır. Öncesi ayrı ve sonrası ayrı seklinde. En azından şimdiye kadar öyle olduğu cikarimiyla, seviyor çünkü bankalar. Ters yapmazlarsa..
Yatırım tavsiyesi değildir..
Fedoramcanın ayağı uğurlu geldi, hisse yeşillendi
Keşke dün bunu lönklüyene kadar kcholü lönkleseymişiz, o daha çok fışkırttı
Kaç liradan beri hazmediyoruz diyorum.
Hatta alırsan şişe gidersin işe ve hatta ek iş yaparsın diye de çok kez dile getirdim. Kaç yıl oldu o duyguya nail olamadım da..
Ama siz hep aynı yazıyı paylaşıyorsunuz, sebep sorsam şöyle iki cümle ile niye işe gitmeyecegimizi açıklarsanız çok memnun olurum. En azından bilmediğimiz birşeyi öğrenirim. Ytd
İşe gitmek iyidir insanı dinç tutar. Tembel teneke pas tutar.
Zorda olsa buda endekis üzeri fışkırttı, bugünlük harclığımızı çıkarttık fedoramca
Fışkırtıyorum o halde varım.
Ytd
Döndü mü tamam mı şimdi 😊
Klip atan yok sanırım. Tabiki bende atmıyorum. Ytd
Al şişeyi fırlat köşeye, dönerse senindir, dönmezse git işee
Tombul derken tombul kuş ve azıcık ucundan bankalar. Diğerleri figüran gibiydiler eh hadi gari gibi.. tombulu hiç sevmiyorum, zamanında encok endeksi sirtlayip en çok paranın basıldığı yer olduğu için. Tombulun iniş takımları yarı açık dolaşması biraz şey ettiriyor.. tabi biri gider diğeri gelir diyecem ama tombul aşırı yüklü bir kaç şişko olmalı karşısında.. ytd
Sepet namustur, paylaşılmaz.
Bugün dünkü gibi aynı miktar almış.. ytd
Mumlara bakıtığımızda;
düşen blok boğa ile al vermiş! Tabi sonraki şartları oluşturması gerek. Ytd
Haftalıkta 3758 destek, 4074 direnç gibi görünüyor. Tabi teknikçiler daha iyi bilir, ben kendi çapımda öylesine, lütfen kaile almayınız. Sonra yan yattı çamura battı laf edilmesin. küstürmeyin kimseyi! Herkesin fikri var herkeste paylaşabilir. Ben bildim ben yaptım diye birşey yok, olur olmaz kimse bilebilemez bu piyasa bilememeye gayet müsait zaar.. Yatırım tavsiyesi değildir.
Bugün salıydı salladılar, Yarında çarşamba çarşafa dolamazlar ise!
Perşembe MB neticeye ne kaldıyı görücez. Ben pas geçiyorum, endeks rölans mı der, rest pot açık mı der orasını bilemem. Üniversite yıllarım aklıma geldi. poker,King vs cepte para hep yoktu zaten.. ytd
Ha buna özel bir durum değil burada yazdığım için yanlış anlaşılmasın! Endeks hamile boğa, çoğunluk yine öyle boğa, gebe!!
Bunun böyle görünmesini sağlayan, tahtacıların çizdiği çizgiler ve ana tahtacının karekteri! Karikatür değilse! Hani öyle gibiyiz ya kaç zamandır karikatür çizsen anca bu olur! 2.5 dolardan 1 dolara inişin resmi! Ytd
Tarkan dan
Nasıl geçti habersiz, o güzelim yıllarım.
eskilere atfediyorum..
https://youtu.be/H8pPH8yVYcU?si=dtkNQD4S-Ys93_V2