Sayfa 315/507 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon
Arama sonucu : 4055 madde; 2,513 - 2,520 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Fedor amca engelle gitsin şunları ya.. Sen yazdıkça konu büyüyor, enerjini boşa harcıyorsun.. Bu arada bende toplamaya başladım, sasa dan sonra bunu...
    Tekrar blokladım, sağol... Ben daha alamadım, Isdemir de var aklımda.
    Hayırlı olsun sana... Bol kazançlar.

2. Fedoramca biraz seninle eğleniyorlar gibi geldi bana makara, kakara, kukara.. sende sinirlendikçe daha çok eğleniyorlar sanki.. human dostumun dedigi gibi de yapabilirsin. Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Fedor amca engelle gitsin şunları ya.. Sen yazdıkça konu büyüyor, enerjini boşa harcıyorsun.. Bu arada bende toplamaya başladım, sasa dan sonra bunu...
    Hocam senin toplamalarin başladıysa asıl ben o zaman korkuyorum.. 😂 fedoramca halt etmiş bu konuda senin üstüne kimse şu dokemez... ytd

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Fedoramca biraz seninle eğleniyorlar gibi geldi bana makara, kakara, kukara.. sende sinirlendikçe daha çok eğleniyorlar sanki.. human dostumun dedigi gibi de yapabilirsin. Ytd
    Yok adamlar PARANOYAK... Aman bir şey yazma, pislik bulaşmasın onlar hakkında...Bana da böyle bulaştı...

Bir kaç nickle dolandığımı düşünüyorlar, Ereğli'yi sattığıma 6 ay inanmadılar önce, şimdi de elimde olanları söylediğimde inanmıyorlar.

Ortak güvendiğimiz birine video çekip göstereyim dedim en son hesaplarımı sustular buna dönüş yok

Bize işlemez ama günümüzün SOSYAL MEDYA ZORBALARI bunlar. ALLAH'ları varsa ondan bulsunlar çok fazla söze de gerek yok, burayı kirletmeye de...

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Al şişeee dön köşee

Şişecam camdır gerisi heyecamdır.

Ytd
    Hocam bitiriyorsun beni. O kadar rahatsıniz ki valla tebrikler.
    Herşey camdır bu doğru ama dün paylaştığım küller küllere adlı makaleyi de incelemek. Camın hammaddesi bu şirketin kalbi adlı eserleri paylaşıyorum aradasirada. Şuan köşe de değiliz yani o bakımdan şey ettim.. ytd

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hocam senin toplamalarin başladıysa asıl ben o zaman korkuyorum.. 😂 fedoramca halt etmiş bu konuda senin üstüne kimse şu dokemez... ytd

Turk borsasini batıran 3 lu
    Fedor human Patrick
    Milli felaketler
    Bu fedor apayrı birsey bastigi yerde ot çıkmaz
    Yolda görsem koşarak kaçarım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Hocam senin toplamalarin başladıysa asıl ben o zaman korkuyorum.. �� fedoramca halt etmiş bu konuda senin üstüne kimse şu dokemez... ytd
    İyide benim seninle ortak olduğum hiç bir kağıtta zarar etmedimki? Bunu en iyi sen biliyon... Tavdan soda dan..Şişe ninde yönetimini beğenmiyorum, sodadan sonra almam demiştim. Hatırlasana..siz ısrarla kaldınız.Şimdi yönetim değişti bende geldim.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Tekrar blokladım, sağol... Ben daha alamadım, Isdemir de var aklımda.
    Hayırlı olsun sana... Bol kazançlar.
    Ya gerek yok.. Adamlar boş vakitlerini burada geçiriyor... Gereksiz yere değer veriyorsun.ç. Sen işine bak... sana ne, ne yazdıklarından dostum.. salla gitsin... Burada geçmişte böyle çok adam vardı. Salla gitsin.. Çünkü bitmez bunlar.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 315/507 İlkİlk ... 215265305313314315316317325365415 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •