Hisse fiyatý için yorum olursa! Kanýmca geçmiþteki gibi hazmediyor, bu durum zaman alabilir elbette. Yinede bilmek zor.. ytd
Hisse fiyatý için yorum olursa! Kanýmca geçmiþteki gibi hazmediyor, bu durum zaman alabilir elbette. Yinede bilmek zor.. ytd
Haklýsýn. Bu gibi zamanlarda, þirketine de güvenmiþsen, þu hisse gitti, altýn bilmem ne oldu, faize koysaydým demeyeceksin. Bunun da sýnýrý yok, risk çerçeveni de çizmiþsen, DÝSÝPLÝNLÝ EKLEMELER YAPACAKSIN.
Ben bu iþlerden bunu anladým... Sonra 6'lardan 7'lerden, 11'lerden, 14-15'lerden eklediklerini hopp GAPTIRIRSIN!
Hatta deli cesareti, savaþ zamaný çok net hatýrlýyorum 11.80, 11.90'dan ( o gün TABAN fiyatlarý idi) aldýklarým vardý...
Sýse de artýk karýnýn %40 ý temettü olarak vermeli
Geri kalaný ile yatýrm yapmalý
Yavaþ gelin gaz yapmasýn.. öncelikle hem y.disi hemde y.icinde faizlerde geri çekilmeler olmalý.
Hem paranýn zor kazanýldýðý ortamlar þirketler açýsýndan da, birey olarakta. Ayrýca paraya ulaþmakta hem zor hemde bu kadar maliyetliyken neden böyle bonkör davransýn ki temettü hususunda!
Ha faizler düþer, þirketlerin borç ödemeleri kolaylaþýr o zaman daðýtýlabilir kýsýmdan gerektiði kadar payi daðýtýr.
Bunca yatýrým var, borç var, kazandýðýnýn yüzde 70 ni dagitayim vay be!
Þirket sizin olsa aynýsýný yaparmiydiniz diye düþünmeden edemiyorum.. ytd
Yer Ýmleri