Mathias sen 4 gündür millete ben geldim diye þiþe aldýrmadýn. Bu alamayanlarýn zararý ne olacak? Sen mi karþýlayacaksýn? Bak bu hafta Þiþe alan kazandý? SEnin yüzünden alamayan da zararda....
Sana tüm tartýþmalarý sonlandýracak bir þey öneriyorum. Bak bozkurt olur bir baþkasý olur, ikimizinde güvendiði ortak birine hesaplarýmý göstereyim.
Senin PARANOYAKça beni suçladýðýn gibi miymiþ deðil miymiþ caný canlý izlensin...
Sonra sen gel burada önce benden sonra herkesten özür dile haksýzsan, ben haksýzsam da senden ve forumdan özür dileyim, var mýsýn?
Niye yanaþmýyorsun buna? Sulh yapalým þu aptalca zaman harcama iþini de býrakalým.
Sen o kadar korkaksýn ki, senle insan gibi konuþalým diye sana cep numaramý attým.
Foruma söylüyorum : Patates numaraymýþ whatsaaap yokmuþ, ben tanýmadýðým kimseyi niye ararmýþým, baþýma bir þey elirseymiþþ... Bu forumda en az 10 arkadaþýmda o numara varve whatsaap da var, 30 yýldýr ayný numara...
Sen burada papaðan gibisin ama özelde bana cevap bile veremiyorsun korkudan... Neden korkuyorsan o da ayrý mesele...

ve whatsaap da var, 30 yýldýr ayný numara...
Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri