ppf'ci dostlarıma bir sorum var: iş bankasıyla çalışıyorum. dün iş portföy kısa vadeli borçlanma araçlarındaydım. bu gün de mi aynı fonda kalsam, yoksa para piyasası fonuna mı geçsem?
Printable View
ppf'ci dostlarıma bir sorum var: iş bankasıyla çalışıyorum. dün iş portföy kısa vadeli borçlanma araçlarındaydım. bu gün de mi aynı fonda kalsam, yoksa para piyasası fonuna mı geçsem?
Kısa vadeli olan varsa elinde satsın zaten, biz valör var diye satmıyoruz.
Bist100 grafiğiyle hisse senedi ağırlıklı fon grafiklerini üst üste koyup inceleyebileceğimiz bir platform var mıdır acaba?
bu gün bir deneme yapıp iş cep yatırım fonu alış menüsünden iş bankası anlaşmalı fonlar kısmından bir liralık kira sertifikası fonu aldım. bu işlemi tefaş fonları menüsünden yapmadığımdan ilgili fonu yarın sabah hesabımda görebilir miyim diye bakacağım ve şayet görebilirsem bu gün aldığım t1 fonu yarın tekrar satmış olacağım. şayet tefaşı işaretlemediğimden fon sabah hesaba geçiyorsa borsanın çok düştüğü ve ertesi gün tepki gelebileceğini düşündüğüm bir gün iş bankası hisse fonlarından birini atıyorum bu gün alıp yarınkı tepkide hemen satarım diye bu denemeyi yaptım