ppf'ci dostlarýma bir sorum var: iþ bankasýyla çalýþýyorum. dün iþ portföy kýsa vadeli borçlanma araçlarýndaydým. bu gün de mi ayný fonda kalsam, yoksa para piyasasý fonuna mý geçsem?
ppf'ci dostlarýma bir sorum var: iþ bankasýyla çalýþýyorum. dün iþ portföy kýsa vadeli borçlanma araçlarýndaydým. bu gün de mi ayný fonda kalsam, yoksa para piyasasý fonuna mý geçsem?
Kýsa vadeli olan varsa elinde satsýn zaten, biz valör var diye satmýyoruz.
Bist100 grafiðiyle hisse senedi aðýrlýklý fon grafiklerini üst üste koyup inceleyebileceðimiz bir platform var mýdýr acaba?
bu gün bir deneme yapýp iþ cep yatýrým fonu alýþ menüsünden iþ bankasý anlaþmalý fonlar kýsmýndan bir liralýk kira sertifikasý fonu aldým. bu iþlemi tefaþ fonlarý menüsünden yapmadýðýmdan ilgili fonu yarýn sabah hesabýmda görebilir miyim diye bakacaðým ve þayet görebilirsem bu gün aldýðým t1 fonu yarýn tekrar satmýþ olacaðým. þayet tefaþý iþaretlemediðimden fon sabah hesaba geçiyorsa borsanýn çok düþtüðü ve ertesi gün tepki gelebileceðini düþündüðüm bir gün iþ bankasý hisse fonlarýndan birini atýyorum bu gün alýp yarýnký tepkide hemen satarým diye bu denemeyi yaptým
Yer Ýmleri