burda hiç vote-white portföyün ofsayit fön sepeti fönü konuşuldu mu ? fön yatırımcılardan pek teveccüh de görmemiş hayret ? ...
Printable View
burda hiç vote-white portföyün ofsayit fön sepeti fönü konuşuldu mu ? fön yatırımcılardan pek teveccüh de görmemiş hayret ? ...
bu fonun kurgusu hoşuma gitti. Birbirini dengeleyen birbiriyle ters korelasyona sahip ürünlerle dağılım yapmışlar. Nette aylık ortalama yüzde ikiyi yakalamış ve geçmiş bu iyi.
Bu föna benzer birbiri ile ters korelasyona sahip ürünler barındıran bazı değişken ve çoklu varlık değişken fonların ( bu fön , fön sepeti fönü yalnız ona dikkat ! ) grafiklerine baktığımda fazla volatilite görüyorum fazla oynaklaşmışlar şıkır şıkır zaman zaman , bir fiyatı gördükten sonra bir daha o fiyatı geçmesi 3 -5 ay sürenler var. Bu fönün grafiğinde sert aşağı kırılmalar , çanak formasyonu yapar gibi uzun dönem aşağıda yay çizme falan yok... Zaten ne olursa olsun cumburlop diye bu föna ayıracağın kertiği tek seferde masaya koymayacaksın pokerdeki bütün fişleri sürer gibi. Gıdım gıdım gıdım gıdım... sakin
Nzh osd oran ogrenebilirmiyiz
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.