Sayfa 640/1002 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,113 - 5,120 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    burda hiç vote-white portföyün ofsayit fön sepeti fönü konuşuldu mu ? fön yatırımcılardan pek teveccüh de görmemiş hayret ? ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    burda hiç vote-white portföyün ofsayit fön sepeti fönü konuşuldu mu ? fön yatırımcılardan pek teveccüh de görmemiş hayret ? ...
    Getirisi çok parlak değil, o getiriyi de arada yaptığı sıçramalarla yapmış.
    Ama meraklısı deneyebilir, stopaj da sıfır.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Getirisi çok parlak değil, o getiriyi de arada yaptığı sıçramalarla yapmış.
    Ama meraklısı deneyebilir, stopaj da sıfır.
    aynı fondan bahsediyoruzdur umarım . bi daha gözden geçireyim
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    aynı fondan bahsediyoruzdur umarım . bi daha gözden geçireyim
    OFS değilmi.?
    Yani PPF'lerin gerilediği şu dönemde düşünülebilir, stopaj hazır sıfırken.Ama çokta birşey beklememek lazım gibi.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    OFS değilmi.?
    Yani PPF'lerin gerilediği şu dönemde düşünülebilir, stopaj hazır sıfırken.Ama çokta birşey beklememek lazım gibi.
    bu fonun kurgusu hoşuma gitti. Birbirini dengeleyen birbiriyle ters korelasyona sahip ürünlerle dağılım yapmışlar. Nette aylık ortalama yüzde ikiyi yakalamış ve geçmiş bu iyi.
    Bu föna benzer birbiri ile ters korelasyona sahip ürünler barındıran bazı değişken ve çoklu varlık değişken fonların ( bu fön , fön sepeti fönü yalnız ona dikkat ! ) grafiklerine baktığımda fazla volatilite görüyorum fazla oynaklaşmışlar şıkır şıkır zaman zaman , bir fiyatı gördükten sonra bir daha o fiyatı geçmesi 3 -5 ay sürenler var. Bu fönün grafiğinde sert aşağı kırılmalar , çanak formasyonu yapar gibi uzun dönem aşağıda yay çizme falan yok... Zaten ne olursa olsun cumburlop diye bu föna ayıracağın kertiği tek seferde masaya koymayacaksın pokerdeki bütün fişleri sürer gibi. Gıdım gıdım gıdım gıdım... sakin

6. Nzh osd oran ogrenebilirmiyiz

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    OFS değilmi.?
    Sanki PPF den sonra bana uygun bir fon gibi algıladım.Buna eşdeğer başka bildiğiniz fonlar varmı?

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Sanki PPF den sonra bana uygun bir fon gibi algıladım.Buna eşdeğer başka bildiğiniz fonlar varmı?
    ppf nin muadilini arıyorsanız bu fon o fon değil !

Sayfa 640/1002 İlkİlk ... 140540590630638639640641642650690740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •