Originally Posted by
loner
usturuplu sallayın be neden 6 kişi birikmeden bu aşı yapılmıyor, cunku sınırlı sayıda gönderiliyor.soguk hava zinciri kırılırsa aşı çope gidiyor.Benim 20den fazla çift doz olmuş tanıdığım var hiçbir şikayetleri de yok.Bu djoz denen arkadaş bana cevabında belcıkalı arkadasını vermiş örnek.Ben adama 2000-3000 hastası olan doktorun kamuya acık beyanını veriyorum, o bana tek kişinin ne idüğü belirsiz beyanını veriyor.Eşit sartmış.Dogru evrim teorisini ispatlayan milyon makale var yaratılışcıların 2 3 uyduruk makalesi var.Aglasınlar şartlar eşit değil diye.Ac google dan oku bilimsel metod ve tartışma nedir nasıl yapılır. Sonra konusursun faşist maşist diye. 3000 hastalı doktor ası oldu hepsi tek pozitif hastam yok diyor, adam benim ateşim cıktı aşı işe yaramaz cevabını veriyor.Bu iki beyan eşit derecede doğru nasıl kabul edilebilir? O zaman ülkeyi kırraathaneden yönetelim orda cok değerli beyinler mevcut.Sallandıracan bunları taksimde cozecen turk atasozu olmuş, kıraathane de öyle çözüyorlar ülke meselelerini.