Sayfa 644/1002 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. usturuplu sallayın be neden 6 kişi birikmeden bu aşı yapılmıyor, cunku sınırlı sayıda gönderiliyor.soguk hava zinciri kırılırsa aşı çope gidiyor.Benim 20den fazla çift doz olmuş tanıdığım var hiçbir şikayetleri de yok.Bu djoz denen arkadaş bana cevabında belcıkalı arkadasını vermiş örnek.Ben adama 2000-3000 hastası olan doktorun kamuya acık beyanını veriyorum, o bana tek kişinin ne idüğü belirsiz beyanını veriyor.Eşit sartmış.Dogru evrim teorisini ispatlayan milyon makale var yaratılışcıların 2 3 uyduruk makalesi var.Aglasınlar şartlar eşit değil diye.Ac google dan oku bilimsel metod ve tartışma nedir nasıl yapılır. Sonra konusursun faşist maşist diye. 3000 hastalı doktor ası oldu hepsi tek pozitif hastam yok diyor, adam benim ateşim cıktı aşı işe yaramaz cevabını veriyor.Bu iki beyan eşit derecede doğru nasıl kabul edilebilir? O zaman ülkeyi kırraathaneden yönetelim orda cok değerli beyinler mevcut.Sallandıracan bunları taksimde cozecen turk atasozu olmuş, kıraathane de öyle çözüyorlar ülke meselelerini.

TCMB/Kavcıoğlu:
    - Yılın son çeyreğinde enflasyonun belirgin bir şekilde düşüşe geçeceğini düşünüyoruz, dünyada ise biraz daha yükseliş eğiliminde
    - Sıkı para politikası duruşumuz meyvelerini vermeye başladı

TCMB/Kavcıoğlu: Enflasyonla mücadelede para politikasının tek başına yeterli olması mümkün değil, eşgüdümlü olarak alınan kararlarla enflasyonla mücadele önemli bir hedef olarak ortaya konuluyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

TCMB/Kavcıoğlu: Politika faizi enflasyon üzerinde belirlenmeye devam edilecek

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Yok arkadaş.
    Adamın okuması yok yazması var.
    Benden pes..

5. Abi aşı olmayanları CEHABE'lilere teslim etmek icap eder.

Aşı olmayanlardan 10 misli su parası almakla başlarlar. Emlak vergisini 1000 misli yapabilirler.
    @erefefik

6.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    usturuplu sallayın be neden 6 kişi birikmeden bu aşı yapılmıyor, cunku sınırlı sayıda gönderiliyor.soguk hava zinciri kırılırsa aşı çope gidiyor.Benim 20den fazla çift doz olmuş tanıdığım var hiçbir şikayetleri de yok.Bu djoz denen arkadaş bana cevabında belcıkalı arkadasını vermiş örnek.Ben adama 2000-3000 hastası olan doktorun kamuya acık beyanını veriyorum, o bana tek kişinin ne idüğü belirsiz beyanını veriyor.Eşit sartmış.Dogru evrim teorisini ispatlayan milyon makale var yaratılışcıların 2 3 uyduruk makalesi var.Aglasınlar şartlar eşit değil diye.Ac google dan oku bilimsel metod ve tartışma nedir nasıl yapılır. Sonra konusursun faşist maşist diye. 3000 hastalı doktor ası oldu hepsi tek pozitif hastam yok diyor, adam benim ateşim cıktı aşı işe yaramaz cevabını veriyor.Bu iki beyan eşit derecede doğru nasıl kabul edilebilir? O zaman ülkeyi kırraathaneden yönetelim orda cok değerli beyinler mevcut.Sallandıracan bunları taksimde cozecen turk atasozu olmuş, kıraathane de öyle çözüyorlar ülke meselelerini.
    O kamuya açıklama yapan kişi zamanında maskeye gerek yok diyip 300 tl den millete maske sattıran ve hatta maske satışını yasaklatan profesör mü merakımdan soruyorum. Hani bütün doktorlarımız muhteşem yönetiyorya pandemiyi o yüzden soruyorum. Harbi birde bi doz biontech bi doz asta bi doz sinovac vurulup karışık yaptıranlarda ekstra antikor oluşuyor mu sormak lazım o doktora.

Pandemi başından beri en akıllı kişiyi açıklıyorum
    Esra erolda ki pozitif studyoya gelip semptomum yokmuş diyen kadın.o kadar kahkaha attı herkes bu kadına ancak meğer bizim koskoca pandemi yönetiminin asemptomikleri koronadan saymadığı gerçekten aylar sonra ortaya çıktı

7.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    Abi aşı olmayanları CEHABE'lilere teslim etmek icap eder.

Aşı olmayanlardan 10 misli su parası almakla başlarlar. Emlak vergisini 1000 misli yapabilirler.
    Aşı olmayanlarla vatandaşlığı olmayan kaçak Afgan/Suriyelileri bir tutmanın şakası bile komik değil.

8.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    usturuplu sallayın be neden 6 kişi birikmeden bu aşı yapılmıyor, cunku sınırlı sayıda gönderiliyor.soguk hava zinciri kırılırsa aşı çope gidiyor.Benim 20den fazla çift doz olmuş tanıdığım var hiçbir şikayetleri de yok.Bu djoz denen arkadaş bana cevabında belcıkalı arkadasını vermiş örnek.Ben adama 2000-3000 hastası olan doktorun kamuya acık beyanını veriyorum, o bana tek kişinin ne idüğü belirsiz beyanını veriyor.Eşit sartmış.Dogru evrim teorisini ispatlayan milyon makale var yaratılışcıların 2 3 uyduruk makalesi var.Aglasınlar şartlar eşit değil diye.Ac google dan oku bilimsel metod ve tartışma nedir nasıl yapılır. Sonra konusursun faşist maşist diye. 3000 hastalı doktor ası oldu hepsi tek pozitif hastam yok diyor, adam benim ateşim cıktı aşı işe yaramaz cevabını veriyor.Bu iki beyan eşit derecede doğru nasıl kabul edilebilir? O zaman ülkeyi kırraathaneden yönetelim orda cok değerli beyinler mevcut.Sallandıracan bunları taksimde cozecen turk atasozu olmuş, kıraathane de öyle çözüyorlar ülke meselelerini.
    Niye evrim teorisi ne girdin konuyla ne ilgisi var , ülkeyi zaten kıraathanedekilerin tercihleri yönetiyor , boş yapma , bir kere sen ne doçentisin tip mı , felsefe mi , sidik yaristirma doçenti mi.

2 sene önce ayıptır söylemesi , kışın çarşıda bi sıkıştım kıraathane ye girdim baktım bütün dayılar ellerinde kağıtlar kıraat ediyorlar , çişhaneye yöneldim bı dayı önüme atıldı oyuna acelesi var " sen bu kahvenin adamı değilsin " dedi , dayı şimdi isim bittikten sonra 2 çay soyleyecem hemen bu kahvenin adamı olacam, olur mu dedim , dedim .
    Bana yol verdi , sıraya girdi.

Kıraathane de bile bir usul üslup var yoksa sopayı yer çıkarsın doçentisin diye sopa yemeyecegin anlamına gelmez .

Bi konuşmayı öğren öyle devam et lone , loner , lonest a evrim geçirme.

Sayfa 644/1002 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •