Vay arkadaş bir kişide çıkıp bu adam öldü mü , kaldı mı , Kütahya tarafında bir yerde arabası bozuldu mu, karşı şeride geçip biriyle kafa kafaya gmi girdi diyen olmamış :oleyo:
yönetici uydudan takip ediyormuş
ben hep kötü haber tez yayılır diyenlerdenim:whistling:
yönetici gibi tenik imkanlardan yaralanamıyorum kara kalem gidiyorum
13-07-2017, 21:21
reha kaya
Alıntı:
Originally Posted by MedwiG
Dün Kütahya'dan geçerken arabayı bayağı bir zorladim acaba arizalanir yolda kalirımda reha abinin sarisinlardan 1 tane icermiyim dedim ama bozulmadı :yes:
Reha GAYA mekan işletmecisi 7/24 yol yardım servisi değil, bana güvenipte yolda kalmayın bence! :kahkah:
13-07-2017, 21:23
reha kaya
Alıntı:
Originally Posted by InFeRnO
Afiyet olsun Sofra.
İzlenecek şeyler (film, sezonu biten dizi, ... vs. bakacağız artık) var.
Sarışın (ama bu biraz muzır galiba zira etrafını siyah bantlamışlar :) ) eşliğinde izlemeye başlarım.
NARCOS 2. sezon bitmiş, hiç haberim yoktu, insan bir haber verir.
13-07-2017, 21:24
MedwiG
Alıntı:
Originally Posted by reha kaya
Reha GAYA mekan işletmecisi 7/24 yol yardım servisi değil, bana güvenipte yolda kalmayın bence! :kahkah:
Kalmak bahane Sarisinlar şahane reha abi :) Amaç o bol köpüklülerden içmek :yes:
13-07-2017, 21:27
MedwiG
Alıntı:
Originally Posted by InFeRnO
Afiyet olsun Sofra.
İzlenecek şeyler (film, sezonu biten dizi, ... vs. bakacağız artık) var.
Sarışın (ama bu biraz muzır galiba zira etrafını siyah bantlamışlar :) ) eşliğinde izlemeye başlarım.
Afiyet olsun..
Telefondan görünmüyorda bilgisayardan girince fark ettim amma hizli diş çıkarır olmuşsunuz sayın İnferno :bravo: :bravo:
13-07-2017, 21:30
MedwiG
Game of thrones yeni sezon 17 temmuzda başlıyor. Nihayet..
13-07-2017, 21:30
ayhan53
Alıntı:
Originally Posted by MedwiG
Afiyet olsun..
Telefondan görünmüyorda bilgisayardan girince fark ettim amma hizli diş çıkarır olmuşsunuz sayın İnferno :bravo: :bravo:
bebişlerde öyledir
çıkmaz çıkmaz bi anda patlamaya başlarlar
13-07-2017, 21:33
MedwiG
Alıntı:
Originally Posted by ayhan53
bebişlerde öyledir
çıkmaz çıkmaz bi anda patlamaya başlarlar