Doğru olabilirsiniz Sayın Antiseptik ama bunu yüzyüze de görüştüğüm sofra dostlari kendileri de söyleyebilirler sizin aracılığıniza ihtiyaçları yok
Ayrıca "her konuya müdahil olmayı itici ve sıkıcı "olarak nitelendiren birinin kendisini ilgilendirmeyen bir mesaja atlaması enteresan değil mi? Benim mesajın sofra müdavimlerineydi sizi ilgilendirmiyordu .. insan önce kendine bakmalı..
Son düzenleme : MedwiG; 13-07-2017 saat: 20:53.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sevmediğimiz insanı masamıza almayız.!!!
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Sakin sakin, burası Irakı Sofrası!
Havalar zaten sıcak, harlamaya gerek yok!
Bu gün biraz erken başladım.
Bu saatte istihkakı yarıladım.
Afiyet olsun Sofra.
Durum raporu vermeme de gerek yok, her halde?
Sarışınnarın yerini bilmeyen, kalmamıştır forumda!![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Afiyet olsun Sofra.
İzlenecek şeyler (film, sezonu biten dizi, ... vs. bakacağız artık) var.
Sarışın (ama bu biraz muzır galiba zira etrafını siyah bantlamışlar) eşliğinde izlemeye başlarım.
Her şey sudan meydana gelmiştir.
Thales
Yer İmleri