benim tek anlamadıgım,devlet bizden yardım istiyor sonra başka ülkere habire yardım ğönderiyor,,,sırbistana yardım etmek ne demek yaww
başka ülkelere yardım içinmi yapıldı bu kampanya,çok ilğinç değilmi,
Printable View
benim tek anlamadıgım,devlet bizden yardım istiyor sonra başka ülkere habire yardım ğönderiyor,,,sırbistana yardım etmek ne demek yaww
başka ülkelere yardım içinmi yapıldı bu kampanya,çok ilğinç değilmi,
Pozisyonum 1/10 short. Yukselmesi işime gelir açikcasi. Ama bu haftaki sert yükselişin duzeltmesini bekliyorum. Çöküş olur dağılır gibi beklentim yok. 98 lerin üstünü spotta beklemiyorum. O yüzden her yukari hareketi pozisyon arttırmak icin kullanıcam. Yatirım tavsiyesi zaten vermiyorum. Herkes gibi bende yanılabilirim. Sadece 92-94 araliğında spotun dinlenmesini bekliyorum. 110-112 araliğına kadar realizasyon normal.
Bence ımf ile görüşmeler oldu ,teknik şartlar konuşuldu .
Aynı şekilde fed le konuşuldu geçen hafta trump konuşuldu .
Diğer bir konu çinle de telefonda konuşuldu oradanda swap hikayesi çıkabiir.
Ha bu swap hikayesi kimle olursa olsun böyle bir dönemde hikayedir .
Varsa yapar yoksa burada tartışmaya vs gerek yok haber değeri yok olur. MB'da ne kadar var bilmiyorum.
MB dışında,Yurt içinde yerleşik kişilerin, YP mevduatıyla swap yapılabiliyorsa da haber değeri taşıyabilir. ama teknik olarak bunun mümkün olduğunu sanmam.
Hiç IMF anlaşması görmediniz mı, yılan hikayesi gibidir. Hatırlıyorum da, heyetlerin yüz ifadesine göre sonuç çıkartılmaya çalışılırdı.